amin amin canım annem :gitme: :gitme: :gitme: :1no2: senağlama senağlama amin amin......... bebegmde gitii zaten :gitme: allahım herşeyn beterindn korusun...dilancım çok üzüldüm ttlım ya allah ssabır versin sevdiklerini ayırmasın sendenn
umutsuzcum mekanı cennet olsun inş.:Saruboceq: biz beraber aynı günü bekliyoruz inş. birimiz müjdeli haber verir benim pek umudum yok ama olsun bir umut ikimizede:Saruboceq:
ne dert ne zevk kıslar sigara yok lütfen içmeyin
evet cnm bazen oluyor öle....kıslar int. yavaşladı sayfaları ağır açıyor mesajlarıda zor gönderiyor anlamadım
anam bi mesajı kaç kere gndermişim evet sayfalar yavaşladı uyuz oldum hee..bu arada dilancım patik çalışmada demişsin ya öldüm gülmekten kız ne delikaydirigubbakcemile3sin bee
biz boş oturalım böle zemuszemusçalışma yok bebek yok
valla ben kırmızı kartlıyımmm hahahaha kocişş cıldırdı nezmn bitio nezmn die diesırnaşık şey lülülülülülü ohhh cıldırsınnn zemuszemusbiz boş oturalım böle zemuszemusçalışma yok bebek yok
ahh zeynepcim keşke içmesem aslında bi istesem bırakmayı bırakıorum hamilelikte içmemiştim ama şimdi saldım kndimi ama çok içmiorum allahtann
yok kıs sedanın misafiri vardı ama çalışmada var dedi son görüştüğümüzde doğru diyon sositososito
valla ben kırmızı kartlıyımmm hahahaha kocişş cıldırdı nezmn bitio nezmn die diesırnaşık şey lülülülülülü ohhh cıldırsınnn zemuszemu
ya kuzum ben 16 da kırmızı kart görcem sende 16 yı beklemiyonmu daha görmedik kocişi üzme ayyyykaydirigubbakcemile3
sedamı hangi seda benmi pembe patikmii karıştırdınız canlarım
sedamı hangi seda benmi pembe patikmii karıştırdınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?