Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

umutsuzcum mekanı cennet olsun inş.:Saruboceq: biz beraber aynı günü bekliyoruz inş. birimiz müjdeli haber verir benim pek umudum yok ama olsun bir umut ikimizede:Saruboceq:

anam bi mesajı kaç kere gndermişim evet sayfalar yavaşladı uyuz oldum hee..bu arada dilancım patik çalışmada demişsin ya öldüm gülmekten kız ne delikaydirigubbakcemile3sin bee

dilancım çok üzüldüm ttlım ya allah ssabır versin sevdiklerini ayırmasın sendenn
amin amin canım annem :gitme: :gitme: :gitme: :1no2: senağlama senağlama amin amin......... bebegmde gitii zaten :gitme: allahım herşeyn beterindn korusun...
umutsuzcum mekanı cennet olsun inş.:Saruboceq: biz beraber aynı günü bekliyoruz inş. birimiz müjdeli haber verir benim pek umudum yok ama olsun bir umut ikimizede:Saruboceq:

amin cnm mafoldumben mafoldumben mafoldumben inş cnm hayrlı haberler veririz birbirimize.... :Saruboceq:

kıslar int. yavaşladı sayfaları ağır açıyor mesajlarıda zor gönderiyor anlamadım
evet cnm bazen oluyor öle....
anam bi mesajı kaç kere gndermişim evet sayfalar yavaşladı uyuz oldum hee..bu arada dilancım patik çalışmada demişsin ya öldüm gülmekten kız ne delikaydirigubbakcemile3sin bee

kaydirigubbakcemile3 evett kızz baksana sesi solugu yok misfri varmısmısssss :roflol: ne misafir gelcek misafir acaba bebekmiiii kaydirigubbakcemile3 hahahahahhahahahahahhaa

biz boş oturalım böle zemuszemusçalışma yok bebek yok
valla ben kırmızı kartlıyımmm hahahaha kocişş cıldırdı nezmn bitio nezmn die diesırnaşık şey lülülülülülü ohhh cıldırsınnn zemuszemus
ahh zeynepcim keşke içmesem aslında bi istesem bırakmayı bırakıorum hamilelikte içmemiştim ama şimdi saldım kndimi ama çok içmiorum allahtann

keşkee kuzum bende bırakmıstım hamilyken bırakabiliorm ama işte.... bakalm bi kaliim yine bırakcm

PATİKCİMMM NE MİSAFİRMİŞ BU BEEE :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: HADİ BAKALIM GELECEK MİSAFİRE...:içelim:

inş dilancım bırakırız en kısa zamandda burdn bebişlerin resimlerini koyarız dimi ayy ne güzel olckkk kızlar az kaldı allahın izniylee:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…