Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

:roflol::roflol: hehehehe yarın yicekk oo en güzeliniii yarın btio reglimm yıkancamm sonra yicekkkkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: muhahahhahahahhahaha kötükedihüsosırnaşık şey sırnaşık şey

allah seni nasıl biliosa öle yapsın eşşekkkkkızdelikafaduldenayy biri bu kızı durdursunnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

çabuk ye gel kızzzz seni bekliyoruz buraaadaaa :dance::dance:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:1hug: tamam askımmmm benmm yemek yapiimm yielimmm biraz kociş takılsında sonra bana hadi hadi yapmasın :sm_cool: :sm_cool: 8 815gbi burdym kaydirigubbakcemile5 hepiniz gelin amaa o saattee kopalımmm :sm_cool: :sm_cool:
tamam canim aksam gorusuruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan 8 15te yerimseniben
bnde bu aydan pek ümitli deilim aslında ölesine takip ediorum yumurtlama gnlerimi içime doğmuo hiç ne bilim 2009 yılını hiç sevmedim zaten bitsin hemenn...tek sayıları hiç sevmem bu arada

bende hiç sevmem 9 9 2009 beebgimin öldüğü gün evlilk yıldönümümüz aynı zamanda bigün radyoda bi vj anlatıordu ugursuzlk derler diodu bizde engnle amann en komk dedik bakalm nolcak dedk bebeğimz öldü ogün nese ben kaçtmm :sinifsinif: :sinifsinif: byby askımmm opuyorumnanaktan siziiiiii

:roflol::roflol: hehehehe yarın yicekk oo en güzeliniii yarın btio reglimm yıkancamm sonra yicekkkkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: muhahahhahahahhahaha kötükedihüsosırnaşık şey sırnaşık şey

abooovvvvv kızlar şunun dediğine bakın hele...:1shok::1shok::1shok:

hm duymamıştım bu ilacı canım bnde süt gelme olayı yok sadece göğüslerim çok şişiodu şimdi indiler şükür ilaç ii geldi

gya bendesisme falanda yok,ama ben kizim dogduktan sonra hic korunmadim sonra doktora gimistim iste prolaktin cikmisti yuksek sut vardi ondan olmmamis dedi.sonra bu hapi kullandim iki ay sonra test pozitiff cikmisti ama ben aptallik yaptim hemen doktora gimedim 9 hafta sonra gittim bos kese vardi onuda ameliyatla temizlediler.dusukmu bos gebelikmi hala anlamis degil ama cok kotu oluyor insan kimseye yasatmasin allahim

allah seni nasıl biliosa öle yapsın eşşekkkkkızdelikafaduldenayy biri bu kızı durdursunnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 20 45te telegol baslıormus ozman gelcemmmm tamammmıı kızlar sizde gelinnnn bak 20 45 te tam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bybyy ben kaçtmmopuyorumnanaktan

kızlarrr 20 45 diil 21 45 mişkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam son karar 21 45te hepimiz burdyz tamammmııı kızzlar tamm 21 45 te sahanın önndeyiz ahahahahahahhakaydirigubbakcemile3 saka biyana hepimiz burda olalım lütfenn 21 45 kızlar hadi öptmmopuyorumnanaktan

15 dakikadır gidicem diyon hala gitmedin beeaaa...

amin ttlım inş bi daha böle kötü şeyler yaşamayız herşey güzel olur....doktor ne olduğunu sölemedimi canım sadece boş kesemi dediler

canim hadi git yemegini yap yavrum aksam gorusuruzzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

amin ttlım inş bi daha böle kötü şeyler yaşamayız herşey güzel olur....doktor ne olduğunu sölemedimi canım sadece boş kesemi dediler

amin canim ins.cnm ilk kontrolumde zaten sadece kese gorunuyordu ama bana demediler ucgun sonra gel kalp atisina bakalim dedi sonra gittim kendi doktorum gelmisti emryo yok sadece kese var dedi ya dusuk yada hic olusmamis dedi zaten ilk kontrolde anlamis obur doktor.dusuk olsa kanam olurdu degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…