Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ay bilmiyorum niye oyle dedim aman olursa supriz olur ozaman.canim yok doktor oyle birsey demedi.ben sut icin aliyordum o arada mayista hamile kalmistim biraktiydim hapi.bos gebelikten donra yine kullandim test yaptirmistim iyi cikmisti biraktiydim.simdi sut var yine kullaniyorum iki hafta olucak baslayali

adı ne canım kullandığun ilacın bnde bi ara kulandımda dostinexi prolaktinin en ii ilacı bu sanırım hemen etkisini gösterio

bedegül deilmi dilancım unutunmuu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

yaaaa ben de başka bir tane daha var sandım. ok kızlar badegülün hamile olduğunu biliyorum. hadi ama kızlar çalışın çalışın badegülü yanlız bırakmayalım.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yok kızz dilancım benm bugün ii deillll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

waalla ttlım dün bişiy olmadı bizdekardeşim bizdeydi eşiyle ya bu gece inşş zaten son gnlerim benim yumoşlar çatlamıştır heraldı akıntılar fora hiç sormayın :kedi:

ayy diloşcumm kızz çok alemsinn beee allah iyilini versin seninnnkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: neblm kız ben badegülden baskası var gibi dio sandım heveslendm:roflol::roflol:
kim kim kim kim kim kim kim hadi söyleyin kimmiş hamilemiz????

badegülll arkdsmz bal çörekotu tarcın yedi hamilee şimdiii:içelim::teytey::teytey::hooray: sedacımmm cörekotu yedi bliosun dimee:dilcikar::roflol:

adı ne canım kullandığun ilacın bnde bi ara kulandımda dostinexi prolaktinin en ii ilacı bu sanırım hemen etkisini gösterio

canim ya aslinda ben sikinca sut geldiye geri hapi icmeye basladim doktorla konusmadim hapin adi canim bromocriptin beta 2,5 yatmadan once yarim tablet aliyorumkaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: kafayı yidikk yidik bizzz:roflol:
yok kızz dilancım benm bugün ii deillll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız senn çalışş buarralar catlsa testte cıkardı bikaç önceden buaralar calıs askım sen kızlar ben cıkıorum yemeğimi yapiim 2saatte gelirimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan byby canlarrr opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5delikafadulden

canim ya aslinda ben sikinca sut geldiye geri hapi icmeye basladim doktorla konusmadim hapin adi canim bromocriptin beta 2,5 yatmadan once yarim tablet aliyorumkaydirigubbakcemile5

hm duymamıştım bu ilacı canım bnde süt gelme olayı yok sadece göğüslerim çok şişiodu şimdi indiler şükür ilaç ii geldi

tamm diloşum çık senn öpüorum kucumann mccukmcukk...güzel yemekler yap kocacınaa :hulya:

ayy patikte gelmş tüh bitürlü berbr olamdk hepimz biarada kızlar herkesss saatt 8de burda olsun tamammmıııııı:roflol:

ben bu ay umudumu kestim olmaz persembe cuma on yuksek gunlerimdi internette baktim ve cuma gunu beraber olsydik tam yumurlama zamani olarak gosteriyordu olmadi birde olsa erkek olma ihtimali olarak gorunuyor gerci allahtan baska kimse bilmezde

--------------------------------------------------------------------------------

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh^^^^^4ocak

HAMİŞLERİMİZ

badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:)....

ben bu ay umudumu kestim olmaz persembe cuma on yuksek gunlerimdi internette baktim ve cuma gunu beraber olsydik tam yumurlama zamani olarak gosteriyordu olmadi birde olsa erkek olma ihtimali olarak gorunuyor gerci allahtan baska kimse bilmezde

bnde bu aydan pek ümitli deilim aslında ölesine takip ediorum yumurtlama gnlerimi içime doğmuo hiç ne bilim 2009 yılını hiç sevmedim zaten bitsin hemenn...tek sayıları hiç sevmem bu arada

tamm diloşum çık senn öpüorum kucumann mccukmcukk...güzel yemekler yap kocacınaa :hulya:

:roflol::roflol: hehehehe yarın yicekk oo en güzeliniii yarın btio reglimm yıkancamm sonra yicekkkkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: muhahahhahahahhahaha kötükedihüsosırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…