nie öe söledin canım eşin o senn herşeyini bilmesi lazım bnce..benm eşim ilaçlarımı hatırlatıo bana bana kaırsa ooo unutuodum hep.bnde bir ay içtim prolaktin ilacı zaten o ay korunman lazım sölemedimi doktorun
ay bilmiyorum niye oyle dedim aman olursa supriz olur ozaman.canim yok doktor oyle birsey demedi.ben sut icin aliyordum o arada mayista hamile kalmistim biraktiydim hapi.bos gebelikten donra yine kullandim test yaptirmistim iyi cikmisti biraktiydim.simdi sut var yine kullaniyorum iki hafta olucak baslayali
kim kim kim kim kim kim kim hadi söyleyin kimmiş hamilemiz????
bedegül deilmi dilancım unutunmuu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yaaaa ben de başka bir tane daha var sandım. ok kızlar badegülün hamile olduğunu biliyorum. hadi ama kızlar çalışın çalışın badegülü yanlız bırakmayalım.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: neblm kız ben badegülden baskası var gibi dio sandım heveslendm:roflol::roflol:ayy diloşcumm kızz çok alemsinn beee allah iyilini versin seninnnkaydirigubbakcemile3
kim kim kim kim kim kim kim hadi söyleyin kimmiş hamilemiz????
adı ne canım kullandığun ilacın bnde bi ara kulandımda dostinexi prolaktinin en ii ilacı bu sanırım hemen etkisini gösterio
:roflol::roflol: kafayı yidikk yidik bizzz:roflol:yaaaa ben de başka bir tane daha var sandım. ok kızlar badegülün hamile olduğunu biliyorum. hadi ama kızlar çalışın çalışın badegülü yanlız bırakmayalım.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok kızz dilancım benm bugün ii deillll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim ya aslinda ben sikinca sut geldiye geri hapi icmeye basladim doktorla konusmadim hapin adi canim bromocriptin beta 2,5 yatmadan once yarim tablet aliyorumkaydirigubbakcemile5
ayy patikte gelmş tüh bitürlü berbr olamdk hepimz biarada kızlar herkesss saatt 8de burda olsun tamammmıııııı:roflol:
ayy patikte gelmş tüh bitürlü berbr olamdk hepimz biarada kızlar herkesss saatt 8de burda olsun tamammmıııııı:roflol:
ben bu ay umudumu kestim olmaz persembe cuma on yuksek gunlerimdi internette baktim ve cuma gunu beraber olsydik tam yumurlama zamani olarak gosteriyordu olmadi birde olsa erkek olma ihtimali olarak gorunuyor gerci allahtan baska kimse bilmezde
tamm diloşum çık senn öpüorum kucumann mccukmcukk...güzel yemekler yap kocacınaa :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?