kızlar huhu nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwww
valla be de duşa gireyim yaaa. temizlik yaptım yoruldum gidip duş alıp kendime geleyim. beni bekleyin anacım...
kizlarrrrr huhuuuuuu
kizlar ben cikiyorum melegim uyanacak sonra gorusuruz
burdayım canım msn takıldımbiraz bi arkadaş varda kk dan odaa:enbuyukkk:kk sayesnde çok güzel ii arkadaşlar edindimmm opuyorumnanaktan
afiyet olsun canim neyapim iyiyim anneme gitmistim dun bugun geldik ufaklik yatiyor bende burdayim kafam karisik
buradayız yavrucum. yoksa sen bizi beğenmiyonmu a.sa.sa.sa.s
gercekten canim kimse tanimiyor birbirini ama herkes arkadas edindi bu sayfa safesinde ne neguzel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm ben sana soru sormuştum ama digital ovülasyon aleti ne kadr orda diye
kusura bakma canim gormedim ufakliga kalkip bakiyorum ya bazen takip edemiyiom.canim ben sormustum 35euro icinde yedi haftalik varmis birdahaki aya alicam insopuyorumnanaktan
aaaa ucuzmuşş yaa 7 haftalık dedğinn 49 çubukmu yapıyo türkiyede çok pahalı bende almanyadan isteyeyim diyorum
sonuç alamassamm
ehehe bende soru yazmayı unutmuşum
hehhe seni gidi hemen dagittin ortaligi ilk cocukmu canim senin nezamandir dusunuyorsunuz
ilk çocuk cnmm yaz sonundan beri
uğraşıyoz bizde ben türkiyeden aldım 5 tane var içinde 25 milyonn ben pcoluyumm yumurtlama sorunu var bendede serophene içiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?