Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

valla be de duşa gireyim yaaa. temizlik yaptım yoruldum gidip duş alıp kendime geleyim. beni bekleyin anacım...

burdayım canım msn takıldımbiraz bi arkadaş varda kk dan odaa:enbuyukkk:kk sayesnde çok güzel ii arkadaşlar edindimmm opuyorumnanaktan

gercekten canim kimse tanimiyor birbirini ama herkes arkadas edindi bu sayfa safesinde ne neguzel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gercekten canim kimse tanimiyor birbirini ama herkes arkadas edindi bu sayfa safesinde ne neguzel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana sorduydum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn görmuyonmu

kusura bakma canim gormedim ufakliga kalkip bakiyorum ya bazen takip edemiyiom.canim ben sormustum 35euro icinde yedi haftalik varmis birdahaki aya alicam insopuyorumnanaktan

aaaa ucuzmuşş yaa 7 haftalık dedğinn 49 çubukmu yapıyo türkiyede çok pahalı bende almanyadan isteyeyim diyorum
sonuç alamassamm

aaaa ucuzmuşş yaa 7 haftalık dedğinn 49 çubukmu yapıyo türkiyede çok pahalı bende almanyadan isteyeyim diyorum
sonuç alamassamm

canim ama ben hic kullanmadim sadece sormustum digital olani hatta calisan cok satiliyor falan demisti yanlis hatirlamiyorsam ya alti haftalik yada yedi.sen hangisinden kullaniyon canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…