Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben çok anlamamda banada yapıldı aynı test bnim normal çıkmıştı sınırda demişti sankii bilenler vardır elbettt yardımcı olurlar

tamam hayatım saoll....sen ilaç kullandınmı ben buaydan sonra yumurtlama takibi yaptırıcam cnmmm

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ

sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------->6aralık[ geçiorr :ecrin_bebek:/COLOR]
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallahh göbişlerimizz bebeklerlee dolar kızlar

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ

sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------>6aralık??
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallahh göbişlerimizz bebeklerlee dolar kızlar

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kullanıyorum cnm ben ilaç 2 aydır klomen içiyorumm ikinci ayımı içtim bu aralar sözde yumurtlama günlerimm ama benim dr beni takibe falan çağırmadııı neden se bilmıyorum sordumm 3 aylık ilaç söyledi ilk ay bir ilaç içtim ikinci ay 2 tane bu ayda kalamassam 3 ayda 3 tane serophene ilaç içicemm 3 ay kalamassan sonra gel dedi aşılama ya falan gideriz dedi ama ben daha şimdi yaptırmayı düşünmüyorum aşılama rabbim oralara bırakmaz inş

inşş cnm benm gerek kalmaz patiğim dediklerimi yapıcaksın tamamııı lmaz: ihmal etme bak inanarak yap vede kusum sen doktorunu değiştirsen olmazmıCADIARZU

inşş cnm benm gerek kalmaz patiğim dediklerimi yapıcaksın tamamııı lmaz: ihmal etme bak inanarak yap vede kusum sen doktorunu değiştirsen olmazmıCADIARZU

valla hayatım doktorumda öle aşağı alıncak biri değilyaaa adam askeriye doktoru uzun yıllar çocuğu olmıyanlar şifa bulmuş ondan kısmet artık bakıcam sık sıkda dr değiştirmek ii değill şu 3 ay bi geçsinde

anldm bitanem inşşş gerek kalmadan hemen kalıcaksınn sen beni duydunmu bakiimmm kullancaksınn tamammııımirmirmirmir

kızlarrr bastaki linkte verdiğim adreste ovulasyon sitesinde yerleşme gününü bile gösteriyor..ogünler fazla yormayın kendinizi olurmu bebişler rahatca yerleşsin kaymasınlar...yerimseniben

kızlarrr bastaki linkte verdiğim adreste ovulasyon sitesinde yerleşme gününü bile gösteriyor..ogünler fazla yormayın kendinizi olurmu bebişler rahatca yerleşsin kaymasınlar...yerimseniben

duydum duydummm denıycem bakalımmm hayatımm şu ayı bi atlatimde ay ben ona dıkkat edemıyorum işte yaa ağır şey falan kaldırıyom işleri yapıyomm yapıcak kimse olmayınca gözümüde kapatamıyom işler varken yerleşme gününü hangisi gösterıyo kızzben onu anlamadım

selammm umutsuzzz ve pembe_patik hiç2010 ocak şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyenlere gelmiyorsunuz ama ben ekledim listeye sizide.umutsuzz neymiş o pembe patiğe söylediklerin söylede bizde yapalım bizde bebiş sahibi olalım?

Einnistung yazan canım yeşil daire olan varya içinde sarı nokta olan ona dikkatet cnmmm

cnmm saol geliriz bitanem hayatım herkese yazdıklarımı söylüorum onada ayrı gayrı yokk yerimseniben bal tarcın cörekotu ona onu diorum...yiyemem dediği için üsteledim cnmm

jarnanacım yazılarımı sen görmedin galiba....birsürü yazı kopyaladım arkadaslarıma her türlü bilgi edinmenizi istedim kürde verdim hayatım sen görmedin galiba onlardan bahsedioruz...sen bikaç sayfa geri git kusummkaydirigubbakcemile3

kız ayın 19 unda gözüküyo o bende o zamana işaretlenmiş şu benimki bi yapsana sen 28 kasımla doğrumu yapmışıum bakimm

okudum okudum onların hepsini biliyorumda yapmak için bitkiler yok birde ben içemiyorum herşeyi başka mucize bişey bekliom benopuyorumnanaktan

he kız amma döktürmüşsün amaaa ama hepsi çok güzel bilgiler aydınlatıcı sağolasın bende okumuştum onların hepsini zaten şu bebek istemeye başladığımdan beri doktora yapıcam nerdeyse

okudum okudum onların hepsini biliyorumda yapmak için bitkiler yok birde ben içemiyorum herşeyi başka mucize bişey bekliom benopuyorumnanaktan
inş aradıgını bulursun cnmmm opuyorumnanaktan
he kız amma döktürmüşsün amaaa ama hepsi çok güzel bilgiler aydınlatıcı sağolasın bende okumuştum onların hepsini zaten şu bebek istemeye başladığımdan beri doktora yapıcam nerdeyse

zemuszemus zemuszemus zemuszemus sizin içinnn patiğimmmmmmm :CüvCüv:

son adet tarihini 28kasım die yazdım adet aralıgını 30yazdım ayın 9undan 14üne kadar yumurtlaman cnm 14ünde çatlıcak 19unda yerleşicek24ünde kanda öğrenebilirsin 26sında idrarda 28ocakta diğer adet olacagın tarih inşşşş olmazsınnnn:Saruboceq:

sağolll minik kuşuımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…