Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

selam kızlarr nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
reglimin 5 günündeyim acaba bu akşam soğan kürüne başlasam nasıl olur sizce?????

canlarr kocişimm geldii yemek yiiicezzzz cokacimcoook ben gelirimm yemekten önce gidiimmdde bal tarcın cörekotunu yiyimm bennnnn yerimseniben anlayanlarr anlasınnn buu sizeee bi laf cakmaa yaniii hadi herkes kürünü yapsınn öptm gelicem 1saatte kadar canlarrropuyorumnanaktan

git git benmki geç gelicekkk yi sen kürünü :lepi:

ya işte bu konuda kafam kartışıyoo canım yaaa soğan kürü topiğinde 7 gün veya 5 gün başlanılmış ama 15 gn içilmiş
hamiş kalanda çok bu vesile ileee
bu yüzden kafam karışık

kızlar ben incirde yiyorum yatmadna önce 5 tane ve eşime keçibuıynuzu kürü uygulamaya başladım bugün
ve birde ben 10 11 12.günler tabi eşimin nöbetlerine denk gelmezse
hergün fikfik deniycem:kedi:
aylardır gün aşırı deniyoruz bu ay da böle olsun diyorum

kızlar ben geldim yemek işini halletim..canım sende prolaktin sorunumu var ama 28 çok yksek bi deyer deil benm en son ilaçtan önce 46 çıkmıştı doktor öle verdi ilacı sanırım 21 olması gerekiomuş

kızlar bu arada yumurtlama testini yaptım bugün 14. gün olmasına rağmen sonuç negatif acaba yumurtlama olmuyomu bnde merak etim yada geçmi oluorum:))))))))))cuma günü gidiorum doktora inş bişiy çıkmazz...

kızlar bu arada yumurtlama testini yaptım bugün 14. gün olmasına rağmen sonuç negatif acaba yumurtlama olmuyomu bnde merak etim yada geçmi oluorum:))))))))))cuma günü gidiorum doktora inş bişiy çıkmazz...

cnm geççç oluyosundurr yumurtlama testleri hakkındaki bölümde çok geç olanlar var muhtemelen benimde geç olucak gibi geliyo bana daha bi kutu alıcam testlerden yetmez 5 tane bana sende vazgeçmeden yappp dıyoya düzensiz olanlar gerekırse hergün yapıcak diye dr ye sen daha yenımı gidiyosun

bende prolaktın sorunu çıkmadı o umutsuzun yazısıydıı o bgn dr ye gittiyaa benim tahlillerim ii çıktı bende pcos varmış ama kistim çıkmadı rahmımde yumurtalıklarımda ama kilo tüylenme adet düzensizliği var

ölemi canım pardon ne demiş acaba doktor ialç vermişmi merak ettim bnde bir yıldır uraşıorum prolaktinle gebeliği önlüyo mlesef..benm kardeşimdede var tüylenme regli bozukluyu şu an bebek düşünmediği için çok ihmal edio hergün söylüorum git tedavini ol die ama boş...

gitim cnım yumurtalıklarıma baktı rahmime baktı gayet ii dedi hiç bi sorun yokmuş benm kafama takılan neden hala yumurtlama gerçekleşmi baktırmakta fayda var en son beş ay önce gittim biz telde görüşüorus doktorumla uzakta çünkü burdan beni ynlendirio onun tavsiye ettiği doktora gidiorum muayene için..ateş ölçerekmi takip etsek acaba oda ii bi yntem

kızlar ben geldim yemek işini halletim..canım sende prolaktin sorunumu var ama 28 çok yksek bi deyer deil benm en son ilaçtan önce 46 çıkmıştı doktor öle verdi ilacı sanırım 21 olması gerekiomuş
cnmm yüksek değil dimii 28tam sınırdayım dimii bidahaki adetimde tekrr bakılcak cnm inşş düşmüş olur düşmemişse ilaç vercek cnm cörekotu bal tarcı dengelior ben basladm bakalm sonucuma...

vermedi hayatım arkdslar topiği actıgımdan beri diorum BAL TARCIN CÖREKOTU...........

canım sana söle söliim bak benm kayınvalidem hiç adet olamaz bi damla bi damla gecen ay adetinin 2.günü basladı sadece sogan kabugunu kaynattı içti 15gün bugun adet oldu...cok mutlu baya baya kan gelior dio önceden leke gelirdi dio...cok mutlu sogan kabugunu kaynatıp içerek bir akrabamızın gelini hamile kaldı addet olunca baslıyormus 15 gün içiyormus cnm onu ...ben onuda denicem cnm..
incirede bırakma cnm cok faydalı seyler bunlat yeterki böyle seyler yiyin benim eşim keçiboynuzu kullandıgı zaman spermlerinden asırı sperm artısı görüldü asırı asırı hemde....
onu hiç bırakmayın cnm eşinin nöbetleri neydi cnm anlayamdm nöbet dedinde...
bu arada beklenmeyen regl tarihim 30 aralıkkzemuszemus

yazdım hayatımm not aldımmmopuyorumnanaktan

selam kızlarr nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
reglimin 5 günündeyim acaba bu akşam soğan kürüne başlasam nasıl olur sizce?????

İbrahim Saraçoğlu'dan Kolay Hamile Kalmak İsteyenler İçin Soğan Kürü:

Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.

Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.

-Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardından ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

Herbalist Şevki Güngör bu doğal macunun , kısırlık ve iktidarsızlığa karşı çok etkili olduğunu iddia ediyor.

Malzemeler:
• 100 gram polen
• 50 gram çakşır tozu
• 100 gram ısırgan tohumu
• 50 gram çörekotu
• 10 gram arı sütü
• Üzüm çekirdeği
• Keten tohumu
• Deve dikeni
• Zencefil

Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra kavanoza koyarak serin bir yerde saklayın. Günde üç öğün yemeklerden 1 saat sonra 1 tatlı kaşığı yiyin.

Not:Bu macunu, şeker hastalığı, ülser, bağırsak iltihabı ve mide rahatsızlığı olan kişilerin kullanması uygun değildir.

başka bir sitedende bunu buldum cnm umarım işine yarar

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu’nun Hamile Kalmayı kolaylaştıran Kuru Soğan Kürü:

2 su bardağı su kaynatın. 1 adet orta boy kuru ve beyaz soğanı kabuklarını soyup, 4 bölün. Kaynamış olan suyun içerisine atıp, 5 dakika kadar ağzını kapatarak tekrar kaynatın. İçine birşey koymadan öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).

Soğan suyu kürünü nasıl uygulayacaksınız?

En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.

Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.

Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!

Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over rahatsızlıkları için etkilidir. Yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırır.

Hamile kalmak isteyen bir cok bayaıin aklina ilk gelen soru nasil kolay hamile kalabilirim sorusudur, bu sorunuzun yanıtlarindan birisini bugun sizlerle paylasacagiz.

İncir kürü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafindan doktor muayenesi sonucundan tamamen sağlıklı bulundugu halde hamile kalmasi geciken bayanlarimiz icin. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bir bitki bilimci, ve bitkilerden faydalanilarak cesitli rahatsizliklarimiza cozumlerde bizlere yardimci oluyor. Iste bu seferde kolay hamile kalmak icin doktorumuz İncir kürü tavsiye ediyor. Peki İncir kürü nedir? Nasıl yapılır? Simdi sizlere bununla ilgili biraz bilgi vermek istiyoruz.

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Soğan Kürü
Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak eklerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir

yksek deil cnım tam sınırdasın reglinin üçüncü günü yaptır testi tam sonuç çıkıo o zaman..canım bnde bi kaaç topikte okudum bal tarçın çörek otu kullananların ya kistleri büyümüş yada kist oluşmuş ben biraz korkuorum ama hayıt tohumu sanırım çok ii prolaktinide dengelio bunu kullanan arkadaşlar şu an hamileler:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…