sağolll minik kuşuımmm opuyorumnanaktan
selam kızlarr nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
reglimin 5 günündeyim acaba bu akşam soğan kürüne başlasam nasıl olur sizce?????
canlarr kocişimm geldii yemek yiiicezzzz cokacimcoook ben gelirimm yemekten önce gidiimmdde bal tarcın cörekotunu yiyimm bennnnn yerimseniben anlayanlarr anlasınnn buu sizeee bi laf cakmaa yaniii hadi herkes kürünü yapsınn öptm gelicem 1saatte kadar canlarrropuyorumnanaktan
sekrkızım sonucalrımı aldımmm cnm prolaktinmde yükselme var....28.78 cıktı....
cnm sonra sana özel msj atıcam prolaktın için ama şimdi şu yemeği halledimm o ilaçlarla düzelir başka sorun çıkmadıysaa sorun yokk
kızlar bu arada yumurtlama testini yaptım bugün 14. gün olmasına rağmen sonuç negatif acaba yumurtlama olmuyomu bnde merak etim yada geçmi oluorum:))))))))))cuma günü gidiorum doktora inş bişiy çıkmazz...
cnmm yüksek değil dimii 28tam sınırdayım dimii bidahaki adetimde tekrr bakılcak cnm inşş düşmüş olur düşmemişse ilaç vercek cnm cörekotu bal tarcı dengelior ben basladm bakalm sonucuma...kızlar ben geldim yemek işini halletim..canım sende prolaktin sorunumu var ama 28 çok yksek bi deyer deil benm en son ilaçtan önce 46 çıkmıştı doktor öle verdi ilacı sanırım 21 olması gerekiomuş
ölemi canım pardon ne demiş acaba doktor ialç vermişmi merak ettim bnde bir yıldır uraşıorum prolaktinle gebeliği önlüyo mlesef..benm kardeşimdede var tüylenme regli bozukluyu şu an bebek düşünmediği için çok ihmal edio hergün söylüorum git tedavini ol die ama boş...
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------>6aralık??
aysen_34------->30aralık
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktaninşallahh göbişlerimizz bebeklerlee dolar kızlar
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ya işte bu konuda kafam kartışıyoo canım yaaa soğan kürü topiğinde 7 gün veya 5 gün başlanılmış ama 15 gn içilmiş
hamiş kalanda çok bu vesile ileee
bu yüzden kafam karışık
kızlar ben incirde yiyorum yatmadna önce 5 tane ve eşime keçibuıynuzu kürü uygulamaya başladım bugün
ve birde ben 10 11 12.günler tabi eşimin nöbetlerine denk gelmezse
hergün fikfik deniycem:kedi:
aylardır gün aşırı deniyoruz bu ay da böle olsun diyorum
bu arada beklenmeyen regl tarihim 30 aralıkkzemuszemus
selam kızlarr nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
reglimin 5 günündeyim acaba bu akşam soğan kürüne başlasam nasıl olur sizce?????
İbrahim Saraçoğlu'dan Kolay Hamile Kalmak İsteyenler İçin Soğan Kürü:
Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.
Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardından ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?