hihihihihiih atarmıyımm hiç çuk önmli onlarrrr seda kızz benim testte bgn silik iki çizgi çıktıı iiye işaretmi dersinn çünküm daha öncekilerde hep belirgin tek çizgi çıkardı bide sağ kasığımda ağrı var
askım burdym yaaa aktar arıorum yarın adacayı alcamda hava soguk yakın yer de yok siparişle getirtcektmde dalmısımmm cnm nasılsnn
heee ben iim ne olsunnn adaçayı düşük yaptırıyomuş onaa göree dikkatli olunn
atttırr kızzz attıırr fazldan attır belki yakalayan hamile kalır ahahaha:sm_cool:
bnce iiye işaret canım yoksa ilk on dak içinde tek çizgi çıkıo gnlern geldimi canım senn hesapladınmı
bende bu kasik agrilari hic olmuyor yada benmi fark edemiyorum :1no2:
inşşşşşşşşşşşş dolcakkk buralarr dolcakkkkkkk:CüvCüv:
kalsın kız kalsın herkess kalsın hamişşşş
sabah erken kalktı uykum geldı canım yaaa sizdende kopamıyorum ama
sabah erken kalktı uykum geldı canım yaaa sizdende kopamıyorum ama
hesapladım kuşum bu aralar işte yarın 17 günümm hesaplamaya göre yarın olabilir yumurtlama ama bilmıyorum bakalım ben daha geç olurum diyte düşünüyomm ama görecezz ben yinede boş geçirmiyom bu ara arada vermıyorum vallaa
hesapladım kuşum bu aralar işte yarın 17 günümm hesaplamaya göre yarın olabilir yumurtlama ama bilmıyorum bakalım ben daha geç olurum diyte düşünüyomm ama görecezz ben yinede boş geçirmiyom bu ara arada vermıyorum vallaa
hergun calisma yapiyormusunuz kizCADIARZU birgun araylami yapiyorsunuz yoksa
kız hergün çalışmamı olur :)))))
kıslar biliyosunuz yarın eşim spermiyogram yaptırcak bu yüzden 3 gnüdür çalışmıyoruz
benim bugün 9 günüm ve akıntım başladı
galiba yumurtluyorum çok moralim bozuldu bu ay da boşa mı gidiyo mafoldumben
:):)oyy cnmm benmmm yaaaa atla üstüne sen napar eder halledersinnyerimsenibendilan yaaa benım yumurtlama gunum yarın başlıyo ama kocam hasta((
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 olmazmıııııkız hergün çalışmamı olur :)))))
kıslar biliyosunuz yarın eşim spermiyogram yaptırcak bu yüzden 3 gnüdür çalışmıyoruz
benim bugün 9 günüm ve akıntım başladı
galiba yumurtluyorum çok moralim bozuldu bu ay da boşa mı gidiyo mafoldumben
akıntını test et cnmmm uzuyomu bakalımm yarın eşin yaptıktan sonra adamı ii besle geceyı barii kaçırmayın akıntı uzuyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?