Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bnce iiye işaret canım yoksa ilk on dak içinde tek çizgi çıkıo gnlern geldimi canım senn hesapladınmı

:CüvCüv:
kalsın kız kalsın herkess kalsın hamişşşş

bnce iiye işaret canım yoksa ilk on dak içinde tek çizgi çıkıo gnlern geldimi canım senn hesapladınmı

hesapladım kuşum bu aralar işte yarın 17 günümm hesaplamaya göre yarın olabilir yumurtlama ama bilmıyorum bakalım ben daha geç olurum diyte düşünüyomm ama görecezz ben yinede boş geçirmiyom bu ara arada vermıyorum vallaa

en iisini yapıosun canım egarantisi o bir gn arayla regline beş gün kalaya kadar devam ett:))))))))))))))

hergun calisma yapiyormusunuz kizCADIARZU birgun araylami yapiyorsunuz yoksa

kıslar biliyosunuz yarın eşim spermiyogram yaptırcak bu yüzden 3 gnüdür çalışmıyoruz
benim bugün 9 günüm ve akıntım başladı
galiba yumurtluyorum çok moralim bozuldu bu ay da boşa mı gidiyo mafoldumben

kız hergün çalışmamı olur :)))))

kız 30 gün boyunca değil heralde hafta sonunu boş geçirmedikk benim adetim düzenli değilki belli olmaz geçen ay 12 14 16 18 20 inci gün kuralına uydum bi cacık olmadı bakalım bölede deniyelim bide bi arkdşn annesi dediki 13 14 15 günleri boş geçirme

akıntını test et cnmmm uzuyomu bakalımm yarın eşin yaptıktan sonra adamı ii besle geceyı barii kaçırmayın akıntı uzuyosa

dilan yaaa benım yumurtlama gunum yarın başlıyo ama kocam hasta ((
:):)oyy cnmm benmmm yaaaa atla üstüne sen napar eder halledersinnyerimseniben
kız hergün çalışmamı olur :)))))
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 olmazmııııı

cnmmm yaaa bişe olmaz yarından sonra hemen calısın cnmm ya tüh kötü oldu ama umudunu kesme kusumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…