yksek deil cnım tam sınırdasın reglinin üçüncü günü yaptır testi tam sonuç çıkıo o zaman..canım bnde bi kaaç topikte okudum bal tarçın çörek otu kullananların ya kistleri büyümüş yada kist oluşmuş ben biraz korkuorum ama hayıt tohumu sanırım çok ii prolaktinide dengelio bunu kullanan arkadaşlar şu an hamileler:)))))))
kızlar misafirim var döncem sizee sonra kaynanam bende
ölemi canım pardon ne demiş acaba doktor ialç vermişmi merak ettim bnde bir yıldır uraşıorum prolaktinle gebeliği önlüyo mlesef..benm kardeşimdede var tüylenme regli bozukluyu şu an bebek düşünmediği için çok ihmal edio hergün söylüorum git tedavini ol die ama boş...
kardeşine söle gitsin cnm bende gitmedim bebek düşünmediğim için ama keşke gitseymişimmm tedaviyi önceden tedavi altına alınmak iiii çünküü zaten dr bebek isteğip istemediğini soruyo ona göre bi tedavi yöntemi bulunuyo
kızlar gitmişiniz misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım...prolaktin sorunum olduğu için hayıt tohumunu denemek istiorum soğan kürüde iimiş raahmi temizliomuş iltihabı yok ediomuş....verdiğin bilgileri okuorum canım saolasın zaman harcayıp uraştığın için:)))))))
nedemek cnm sendende allah razı olsn cnm benmm yararlanmana cok sevndm cnm benmmm inş güzel haberlerini alrızzzzopuyorumnanaktan
tamam haytm ekliorum kız inş.hamile olursun gecermiydi günün böle bi test yap bakalım....opuyorumnanaktan
cnm benım gusel sonuçlarla gel bakalım
bır saat kalmış kıs
sekrkızım sonucalrımı aldımmm cnm prolaktinmde yükselme var....28.78 cıktı....:bbo:
sekrkızım sonucalrımı aldımmm cnm prolaktinmde yükselme var....28.78 cıktı....:bbo:
CNM BIŞEY SORUCAM.BENIMDEYUKSEK OLDUGU DONEMDE BAYAN DOKTORUM DEMIŞTIKI BAYA YASLIYDI ESIN GÖGUS TEMESINI SEVIYOMU BENDE EVT KESINLIKLE EMME SIKMA GIBI SEYLER YAPMAYIN DEDI OZELLIKLE EMME OLMASIN DEDI.CUNKU SUT HORMONU PROLAKTIN .YENI DOGUM YAPANLAR NEDEN HEMEN ADET OLAMAZ EMZIRDIKLERI ICIN DEDI AKLINDA BULUNSUN
iim hayatımm sen nasılsınnnnumutsuzzz naber?
tamam semracımm hoşgeldinnn ekliorum hemenn senideopuyorumnanaktan sizde sorun ne canım kürlerede baslıosun tamammıımerhaba kizlar bende varim benide ekleyin listeye 24 Aralik buyuk bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?