kızlarr benn geldimmm ee kim için okuoruz bugünnn adını vderin bakemmm başlayalımm:)))))diloşum naber zeynepcim semracım sizler nasılsınızz:)))))))
kızlarr benn geldimmm ee kim için okuoruz bugünnn adını vderin bakemmm başlayalımm:)))))diloşum naber zeynepcim semracım sizler nasılsınızz:)))))))
kıslar ben namaz kılıp geliyorum ilkindi olmuş görüşürüz inş.opuyorumnanaktan
HAKLISIN CNMM COK İSTİORUM BASLAMAKEVDEDE BOŞBOŞŞ OTURUORZZ ÖLEEkafamçokkarıştıamin canım darısı başınıza inş. Borcumuz
temem ok ozaman biliyorum nilgunun akraban oldunu sormadimki onu zataen sinirlenme agrezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusssiv kiz seni
iiyim cnlarım burdayım yavrum akşamm aaaaa ltfen yaniii ama geç girdim birazz patik dilan nilgül filan burdalardı geliorum ttlım diloşummm
geldim kızlarrrr herkes kabul ettiyse ben de okurum ne diim sürüden ayrılmayalımda kurt kapmassın ama çok uzun sürmesin yaa
geldim kızlarrrr herkes kabul ettiyse ben de okurum ne diim sürüden ayrılmayalımda kurt kapmassın ama çok uzun sürmesin yaa
kizlar kime okunuyor bugun belirleyelimde ona okumaya baslansin bugun
naber patikcim hoşgeldibn bncede sende oku zaten kısa dualar canım yaa hem tazelemiş oluruz unuttuklarımıza hatırlarız ezberlerizzz:))))))
hos geldin cnm yok kiz uzun degil bir saat falan surer herhalde yavas okursan oda bisey degil
burdayız canlatım hadi başlayalım bismillah deyip dilan olsun birinci kızlar sizce hani ondan çıktı ya bu fikir bide kardeşimiz bizimm:))))))))ikinciye yarın karar veririz okkmi cnlarımm
burdayız canlatım hadi başlayalım bismillah deyip dilan olsun birinci kızlar sizce hani ondan çıktı ya bu fikir bide kardeşimiz bizimm:))))))))ikinciye yarın karar veririz okkmi cnlarımm
bilmem siz söleyin hiç farketmezopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?