Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

iiyim cnlarım burdayım yavrum akşamm aaaaa ltfen yaniii ama geç girdim birazz patik dilan nilgül filan burdalardı geliorum ttlım diloşummm

amin canım darısı başınıza inş. Borcumuz
HAKLISIN CNMM COK İSTİORUM BASLAMAKEVDEDE BOŞBOŞŞ OTURUORZZ ÖLEEkafamçokkarıştı
temem ok ozaman biliyorum nilgunun akraban oldunu sormadimki onu zataen sinirlenme agrezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusssiv kiz seni

kaydirigubbakcemile2SİNİRLENİRMİYİM HİÇ ASKIMM KENDİME GÜLÜORM OTUZ DEFA DEDİMMMM YAA EŞİMİN DAYISININ KARISI DİEEdelikafadulden

SEDOŞUM SON DUA İSİMLERİMİZ VE SAYISI:1rolleyes:
10ettihiyatü 10salli 10barik 10ayetel kursu 10amenerresülü 10felak 10nas 10fatiha 10 ihlas askımmmmmm 90 tane yapıormus 10tanede kevser 100 OLDU TAM TAMAMII

geldim kızlarrrr herkes kabul ettiyse ben de okurum ne diim sürüden ayrılmayalımda kurt kapmassın ama çok uzun sürmesin yaa

geldim kızlarrrr herkes kabul ettiyse ben de okurum ne diim sürüden ayrılmayalımda kurt kapmassın ama çok uzun sürmesin yaa

hoşgeldnn askımmm tamam ozaman kızlar patişşte ok dedi bi fatmacık kaldı oda tamam der zaten o bugun girer zaten...dier arkdlsrıda sonlara yazalım tamam derlerse onlara okuruzzz nezmn baslasksositososito

naber patikcim hoşgeldibn bncede sende oku zaten kısa dualar canım yaa hem tazelemiş oluruz unuttuklarımıza hatırlarız ezberlerizzz:))))))

naber patikcim hoşgeldibn bncede sende oku zaten kısa dualar canım yaa hem tazelemiş oluruz unuttuklarımıza hatırlarız ezberlerizzz:))))))

hoşbuldum cnmmm sende hoşgelmişennn evet iii olucakta ben sınavada hazırlanıyomm ya son hafta hızlandırmam lazımm o yüzden didim ama yinede okurum

burdayız canlatım hadi başlayalım bismillah deyip dilan olsun birinci kızlar sizce hani ondan çıktı ya bu fikir bide kardeşimiz bizimm:))))))))ikinciye yarın karar veririz okkmi cnlarımm

burdayız canlatım hadi başlayalım bismillah deyip dilan olsun birinci kızlar sizce hani ondan çıktı ya bu fikir bide kardeşimiz bizimm:))))))))ikinciye yarın karar veririz okkmi cnlarımm

:asigim: :asigim: cnmm benimm ya saollll bitanemmmm Şeniz kardeşinizim bennn sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…