alalh bozmasın anlaştık kaynaaştık opuyorumnanaktan
bu aneler hep böle benmkide bağırıp çağırma şu çocuğa deli dioooÇok üzgünüm çoookaman anne diorum üzülme erkek milleti bu hihoyyyt
çok güldüm kıssss canım anan haklı aslında yıkamak lazım ne adamlar var allah korusun benzetmesin bizimkiler zemzemle yıkanmışm deelerya opuyorumnanaktan
kocişim ya üzüldüm şimdi bazen çok üzüyom adamı anamda hep bana kızıyo zaten :1no2:
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :asigim: :asigim: evetttttt cok seviorum siziiii :asigim:
:Saruboceq::Saruboceq: inş vardır askmmyok dilancığım sanmıyorum içime doğmuyor kafamçokkarıştı
kocişim ya üzüldüm şimdi bazen çok üzüyom adamı anamda hep bana kızıyo zaten :1no2:
eheheheh dimekki hepsinin aynı ne yıkıycam kuşum o benim ayaklarımı yıkasınnn bulmuş benm gibi hatunu daha ne istiyoo kızlar ne kadr taviz verirseniz o kadr tepenize çıkıyolar valla ben asla alttan almam eşimde benim bi dediğimi iki etmezzz Şeniz
he kıss haklısın ipi ucunu bıakmamak lazım yinede ne olur olmaz bizde kolay bunmayız demi canımmm aaaazemuszemus
bnde bazen vicdan azabı çekiorum ama üç dak filann :lepi:
tabii cnmm ağırdannn satıcaz heppp off kızlar çok güldüm yaa :teytey: :teytey:
aman canım o yemnekteyizmi ne snirlerimi bnozuo ne o öle o ona laf sokuo o onaa iğrenç bi programm sanki saraydan çıkmışlar ayy bu ne benn yememm yaniii hiç olmamışş bu ne bölee berbat nasıl islion kız onları patıkimmm
aman canım o yemnekteyizmi ne snirlerimi bnozuo ne o öle o ona laf sokuo o onaa iğrenç bi programm sanki saraydan çıkmışlar ayy bu ne benn yememm yaniii hiç olmamışş bu ne bölee berbat nasıl islion kız onları patıkimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?