opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanayyy dayanamam kısss öpücüğe:teselli:
inşşş kuşum yaa ama ben ümitlenmek istemıyomm hayırlısıysa olsunnnn artıkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ehehehe herkes goca gobiş olsn
delikafadulden afern patişeee cnm benmm kız kiminki oymazkii surda görmedkleri tek yer bura rahat olllll sırnaşık şey
walla beni bu ay esgeçin heeçç ümitli deilemm öbür ayyy inşşş......
kız ümit olmayınca kesin hamiş oluyomuşsun
benmkide dioki neye gülüosun kadar bi görse wallaa anammmmmmmm bilmiom ne olur bekçi olur yanımdaaa:jeyyar:
benmkide dioki neye gülüosun kadar bi görse wallaa anammmmmmmm bilmiom ne olur bekçi olur yanımdaaa:jeyyar:
yok be ttlım nerde o gnlerrrr keşke olsaaa
yok be ttlım nerde o gnlerrrr keşke olsaaa
delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi kız inş bukadr calısmya tutarrrr sositosositoteşekkür ederim aferimlerr için bal yapmıyan arı gibi çalışıyorummm hihihihihihhikızlar çürük domatesler eve lütfennnalkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızz sen son gün falan deme belki hamişssiinnnsırnaşık şey sırnaşık şey:Saruboceq:BENDE SON 2 GÜN GERİ SAYIYORUM OLSADA ŞU STRES BİTSE benneyaptımki
aman dikkat bende çaktırmıyom o varken kaydirigubbakcemile2anlamıyor bizi
yokk canım yokk yanıma bile gelmio zaten çalışıo genelde bilgisayarında oluyo kızlarla sohbet ediorum diorum hee iiii anlaştınız kim onlar dioo kaydirigubbakcemile2
ümit kesilmez cnmmm bide bakmışın sen hamişsinnnnninşş cnm benim inşş sen olursunn herkesin gönlü oolsun sonra rabbimmm bana nasip etsin
bulmuşuk mulayim adamlarıııııı ehehehe köye gidince annem diyokiii herakşam ayaklarını yıka kocanınn ahahahahhaha tabi tabi diyorummm kesin yıkarımmmm
bulmuşuk mulayim adamlarıııııı ehehehe köye gidince annem diyokiii herakşam ayaklarını yıka kocanınn ahahahahhaha tabi tabi diyorummm kesin yıkarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?