Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ayyy dayanamam kısss öpücüğe:teselli:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşşş kuşum yaa ama ben ümitlenmek istemıyomm hayırlısıysa olsunnnn artıkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ehehehe herkes goca gobiş olsn

inşşşş bitanem yaa inşş:Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

benmkide dioki neye gülüosun kadar bi görse wallaa anammmmmmmm bilmiom ne olur bekçi olur yanımdaaa:jeyyar:

benmkide dioki neye gülüosun kadar bi görse wallaa anammmmmmmm bilmiom ne olur bekçi olur yanımdaaa:jeyyar:

ahahhahahahaha çok güldümmmmm kızzz benmki diyo gece neti kapatıcammmmm görürsün sennn bende ona lülülülülülü böle yapıyommm ehehehhehe netsiz bi yaşam yuk anam

teşekkür ederim aferimlerr için bal yapmıyan arı gibi çalışıyorummm hihihihihihhikızlar çürük domatesler eve lütfennnalkisalkisalkis alkisalkisalkis
delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi kız inş bukadr calısmya tutarrrr sositososito
BENDE SON 2 GÜN GERİ SAYIYORUM OLSADA ŞU STRES BİTSE benneyaptımki
kızz sen son gün falan deme belki hamişssiinnnsırnaşık şey sırnaşık şey:Saruboceq:

bnmkidee valla amaa napalım görmürolarr rahat olunnnn :1ninca:

bulmuşuk mulayim adamlarıııııı ehehehe köye gidince annem diyokiii herakşam ayaklarını yıka kocanınn ahahahahhaha tabi tabi diyorummm kesin yıkarımmmm

bulmuşuk mulayim adamlarıııııı ehehehe köye gidince annem diyokiii herakşam ayaklarını yıka kocanınn ahahahahhaha tabi tabi diyorummm kesin yıkarımmmm

çok güldüm kıssss canım anan haklı aslında yıkamak lazım ne adamlar var allah korusun benzetmesin bizimkiler zemzemle yıkanmışm deelerya opuyorumnanaktan

bu aneler hep böle benmkide bağırıp çağırma şu çocuğa deli dioooÇok üzgünüm çoookaman anne diorum üzülme erkek milleti bu hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…