ewt canım böle üzülmekte ağlamakta ii deil allah beternden saklasın neler var neler biz belkide kucamıza alıp öpüp koklamadan kaybetiğimiz için şanslıyız ya görüpta koklayıpta kaybedenlerden olsaydık ozaman napardık hep daha kötüsünü düşünelim bnce kızlarr
eşşekkk napıosun orda geldim şimdiiii
bende geliyom saklan sen bence klava:
İSTİLAAAAAAAAA akannehir
amanın gnlerde geçmio bee nie böle oldu aralık ayı hamişmi gelio ne en ii patik çalıştı bu ayyykaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bi öpücük versemmm opuyorumnanaktansorcam sana üzdün beni cadıııııııı
amanın gnlerde geçmio bee nie böle oldu aralık ayı hamişmi gelio ne en ii patik çalıştı bu ayyykaydirigubbakcemile2
ehehehhe delü seni ben bu ay çok çalışıyom vallaa bakalım ne olicekkk ay eşim beni bi duysa varya oyar oyarrr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bi öpücük versemmm opuyorumnanaktan
sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden delikafadulden patiiik yaa canım benmm kesn hamile kaldınn haaaa kaydirigubbakcemile delikafadulden
ehehehhe delü seni ben bu ay çok çalışıyom vallaa bakalım ne olicekkk ay eşim beni bi duysa varya oyar oyarrr
walla ne ayıp şey dimiii delikafadulden
inşşş kuşum yaa ama ben ümitlenmek istemıyomm hayırlısıysa olsunnnn artıkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ehehehe herkes goca gobiş olsn
l-
ayıp tabeeeeee hemide çok ayıpppppp lülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?