- 22 Ağustos 2021
- 55
- 499
- 43
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Benimde salı günü psikiyatri bölümüne randevum var devlete randevu almıştım çok mutsuz bıkkın hissediyorum kendimi aslında genel halim böyle ama son bi aydır sürekli bas ağrısı hergun dayanamıyorum artık strese başıma vuruyor galiba herseyi çok takıyorum kafama iki oğlum var çok yoruyolar beni inşallah bende iyi olurum sizde iyi olursunuzBu hafta psikologumla görüştüm ve bana dediği çocuğumun sağlıklı bir anneye ihtiyacı olduğu.ben çocuğumu seviyorum ama enerjim.yok sürekli uyuma mutsuzluk eski eşe dönme isteği aileme nefret hep var.mutsuzum.bugun online psikiyatri muayenesi olacam psikiyatri hekimine.cunku buna ihtiyacım var.350 lira ödeme yaptım.30 dakika sürecekmiş.
Kendimi güçsüz hissediyorum.yani nasıl diyim aslında ilaçlarla kendimi uyuşturma düşüncesi yan etkileri vs ilaç istemiyordum aslında
Ama öyle bir noktaya geldim ki dayanamıyorum.ev işi bile yapamıyorum.benim çocuğum benim en iyi versiyonumu hak ediyor.daha da fazlası ben böyle olmak istemiyorum.2 haftada bir gidecekmişim. O kadar gücüm yetmez.ayda bir 350 verebilirim. Çünkü terapistim çok iyi ama terapist desteği ise yaramıyor. O da psikiyatriye önerdi. Ağlama krizlerim vardi
Antidepresan bana cesaret verdi.hatta insanlar boşanıp iş değiştirenler istifayı basanlar varmış .ben bayağı farklilastimGarip bir yan etki olmuş
Biliyorum eveyBunlardan doktırunuza bahsedin işte. İlacın adını da hatırlıyorsunuzdur da muhtemelen.
O kadar güzel bi düşünce ki. Kendiniz için ve çocuğunuz için en iyisini yapıyorsunuzbenim çocuğum benim en iyi versiyonumu hak ediyor.
Inan çocuğum için.yoksa ben gelmişim 40 a.bu yaştan sonra ne olacak.ama çocuğum o önemliO kadar güzel bi düşünce ki. Kendiniz için ve çocuğunuz için en iyisini yapıyorsunuzanormal bi durum yaşarsanız ilaçları bırakmak yerine doktorunuzu bilgilendirin ki ona göre ilaçlarınızı yeniden düzenlesin. Tadavi süreci sancılı geçebilir ama çocuğunuzla beraber sağlıklı bi hayat yaşamak için değer diye düşünüyorum moralinizi yüksek tutun tedaviden vazgeçmeyin.
Devlet memuruyum kayda alındığından devlete gitmedim.yoksa giderdim.benim doktorunda devletten özele geçmiş. Keşke ben de devlete gitsem amaBenimde salı günü psikiyatri bölümüne randevum var devlete randevu almıştım çok mutsuz bıkkın hissediyorum kendimi aslında genel halim böyle ama son bi aydır sürekli bas ağrısı hergun dayanamıyorum artık strese başıma vuruyor galiba herseyi çok takıyorum kafama iki oğlum var çok yoruyolar beni inşallah bende iyi olurum sizde iyi olursunuz
Pardon da ne olmuş yaşınıza? Çocuğunuz için de yaşayın evet ama kendinize değer verin öncelikle... Siz iyi olacaksınız ki,çocuğunuza da faydanız olsun. Tedavi süreci başlasın. İki yeni kıyafet, bi kuaför çıkışının halledemeyeceği hiçbir şey yok :)Inan çocuğum için.yoksa ben gelmişim 40 a.bu yaştan sonra ne olacak.ama çocuğum o önemli
Kayda alınca ne oluyor ki?Devlet memuruyum kayda alındığından devlete gitmedim.yoksa giderdim.benim doktorunda devletten özele geçmiş. Keşke ben de devlete gitsem ama
Ev hanımlarına bisi olmaz.atiuorumbir rapor aldım geçen sene kurula gönderildi.psikiyatriye gittim.eger teşhisim olsaydi yazılacaktı ve yükselmeye engel olur vsKayda alınca ne oluyor ki?
350 sanki fazla mi ayda 70O lira.gelirim 6500Pardon da ne olmuş yaşınıza? Çocuğunuz için de yaşayın evet ama kendinize değer verin öncelikle... Siz iyi olacaksınız ki,çocuğunuza da faydanız olsun. Tedavi süreci başlasın. İki yeni kıyafet, bi kuaför çıkışının halledemeyeceği hiçbir şey yok :)
Çok iyi yapmışsınız ..herşeyden fedakarlık edip düzenli gidin.Bu hafta psikologumla görüştüm ve bana dediği çocuğumun sağlıklı bir anneye ihtiyacı olduğu.ben çocuğumu seviyorum ama enerjim.yok sürekli uyuma mutsuzluk eski eşe dönme isteği aileme nefret hep var.mutsuzum.bugun online psikiyatri muayenesi olacam psikiyatri hekimine.cunku buna ihtiyacım var.350 lira ödeme yaptım.30 dakika sürecekmiş.
Kendimi güçsüz hissediyorum.yani nasıl diyim aslında ilaçlarla kendimi uyuşturma düşüncesi yan etkileri vs ilaç istemiyordum aslında
Ama öyle bir noktaya geldim ki dayanamıyorum.ev işi bile yapamıyorum.benim çocuğum benim en iyi versiyonumu hak ediyor.daha da fazlası ben böyle olmak istemiyorum.2 haftada bir gidecekmişim. O kadar gücüm yetmez.ayda bir 350 verebilirim. Çünkü terapistim çok iyi ama terapist desteği ise yaramıyor. O da psikiyatriye önerdi. Ağlama krizlerim vardi
Ben de devlet memuru olduğum için soruyorum. Ve psikiyatri doktoruna gittiğimde devlete gittim ben de... Raporunuzun Kurula gönderilmesinin sebebi neydi acaba? Yükselmeye engel olur mu ki sahiden acaba?Ev hanımlarına bisi olmaz.atiuorumbir rapor aldım geçen sene kurula gönderildi.psikiyatriye gittim.eger teşhisim olsaydi yazılacaktı ve yükselmeye engel olur vs
Bence online terapiler iyi.hatta psikolog terapisini sesli olarak aldım ve psikiyatriye ikna oldum.simdi ev rahatlığına alacağım hizmeti.git gel yorul bu soğukta gereği yok.aslinda online ya da bizzat önemli değil.onemli olan uzman.psikologum mesela muhteşem.Öncelikle kendiniz için verdiğiniz güzel kararınızı tebrik ederimeminim ki çok daha iyi olacaksınız. Online olarak mı alacaksınız seansınızı ? Aslında doktorun yanına gitmek bizzat temasta bulunmak terapi gibi şeylerde daha etkili oluyor gibi geliyor bana gidebilseniz gidip yerinde terapi görmenizi tavsiye ederim. Ne işle meşgulsünüz ?
Devlette kayıt mı yapıyorlar yani konuşulanları ona göre anlatayım sıkıntılarımı birde psikiyatri ilaç yaziyo biliyorum ama konusuyo dimi yani psikolog gibi anlatıyoruz derdimiziDevlet memuruyum kayda alındığından devlete gitmedim.yoksa giderdim.benim doktorunda devletten özele geçmiş. Keşke ben de devlete gitsem ama
Benim rapor 10 gundi.mudir beni sevmiyordu.uzerine alınıyorsun diyordu.orada teşhis görse bana karşı kullanırdı.ya da bir arkadaşım arşiv memuru için aile hekimliğine gitti.demisler ko sen psikiyatrik ilaç kullanıyom.arsiv memuru olur raporu veremeyiz gibi.artik herşey için rapor isteniyorBen de devlet memuru olduğum için soruyorum. Ve psikiyatri doktoruna gittiğimde devlete gittim ben de... Raporunuzun Kurula gönderilmesinin sebebi neydi acaba? Yükselmeye engel olur mu ki sahiden acaba?
Zaten teşhis ananızda çıkıyor ve benim 2015 ten beri görünüyor bütün rahatsizlilatomDevlette kayıt mı yapıyorlar yani konuşulanları ona göre anlatayım sıkıntılarımı birde psikiyatri ilaç yaziyo biliyorum ama konusuyo dimi yani psikolog gibi anlatıyoruz derdimizi
Bilgisayara not alınıyor.teshis de ananızdan gorunuyorDevlette kayıt mı yapıyorlar yani konuşulanları ona göre anlatayım sıkıntılarımı birde psikiyatri ilaç yaziyo biliyorum ama konusuyo dimi yani psikolog gibi anlatıyoruz derdimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?