- 3 Mart 2022
- 569
- 1.001
- 63
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Allah Allah çok garip. Hasta olamaz mıyız ya,insan değil miyiz? Ben teşhisliyim. E devletimde kullandığım ilaçlar vs hepsi kayıtlı. Benim yükselmem hayal o zaman. :) Üstelik yakın zamanda rapor almayı düşünüyorum bu yüzden. Çünkü leş gibi hissediyorum.Benim rapor 10 gundi.mudir beni sevmiyordu.uzerine alınıyorsun diyordu.orada teşhis görse bana karşı kullanırdı.ya da bir arkadaşım arşiv memuru için aile hekimliğine gitti.demisler ko sen psikiyatrik ilaç kullanıyom.arsiv memuru olur raporu veremeyiz gibi.artik herşey için rapor isteniyor
Yükselme amacım var.engel olur diye korkuyorum.acaba devlete mi gitsem.maddi olarak çok zorlanicamDevlette kayıt mı yapıyorlar yani konuşulanları ona göre anlatayım sıkıntılarımı birde psikiyatri ilaç yaziyo biliyorum ama konusuyo dimi yani psikolog gibi anlatıyoruz derdimizi
Teşhisiniz neAllah Allah çok garip. Hasta olamaz mıyız ya,insan değil miyiz? Ben teşhisliyim. E devletimde kullandığım ilaçlar vs hepsi kayıtlı. Benim yükselmem hayal o zaman. :) Üstelik yakın zamanda rapor almayı düşünüyorum bu yüzden. Çünkü leş gibi hissediyorum.
Özele gitseniz de görünüyor teşhis, kullanılan ilaçlar vs.Bilgisayara not alınıyor.teshis de ananızdan gorunuyor
Ben olur demiyorum ama korkuyorumAllah Allah çok garip. Hasta olamaz mıyız ya,insan değil miyiz? Ben teşhisliyim. E devletimde kullandığım ilaçlar vs hepsi kayıtlı. Benim yükselmem hayal o zaman. :) Üstelik yakın zamanda rapor almayı düşünüyorum bu yüzden. Çünkü leş gibi hissediyorum.
Sgk ile anlaşması yoksa görünmez kiÖzele gitseniz de görünüyor teşhis, kullanılan ilaçlar vs.
Valla teşhis var teşhis var.depresyon var manik depresif varAllah Allah çok garip. Hasta olamaz mıyız ya,insan değil miyiz? Ben teşhisliyim. E devletimde kullandığım ilaçlar vs hepsi kayıtlı. Benim yükselmem hayal o zaman. :) Üstelik yakın zamanda rapor almayı düşünüyorum bu yüzden. Çünkü leş gibi hissediyorum.
O zaman ilaç verirse sgksız mı alacaksınız? O da daha pahalı olurSgk ile anlaşması yoksa görünmez ki
Devlette de iyi doktor var gidebilirsiniz yani daha önce gitmiştim ben ama baya oluyo sene hatırlamıyorum özele de devlete de gitmiştim yükselme amacım derken iş konuşun da mı engel okur dediğiniz de maddi açıdan mi birde daha önce anlattiklarimiz çıkarsa ben korktum birazYükselme amacım var.engel olur diye korkuyorum.acaba devlete mi gitsem.maddi olarak çok zorlanicam
Yükselmeye engel hastlıklar bence ayrılmıştır. Dedğiniz gibi ağır bir psikolojik rahatsızlık söz konusu olursa bence dediğiniz yükselme durumuna engel teşkil eder. Bu arada bilmiyorum tamamen tahmin yürütüyorum. Ona bakarsanız ülkenin yüzdeValla teşhis var teşhis var.depresyon var manik depresif var
Sgk sız alaçam.recetem yazilacak.350 lira veren ilaca da para verir.ona da düşünecek halim yok.kendime geleyim yeterO zaman ilaç verirse sgksız mı alacaksınız? O da daha pahalı olur
Iş'te çocuğun velayetinde vs sıkıntı olabilr hukuksal konularsa vsDevlette de iyi doktor var gidebilirsiniz yani daha önce gitmiştim ben ama baya oluyo sene hatırlamıyorum özele de devlete de gitmiştim yükselme amacım derken iş konuşun da mı engel okur dediğiniz de maddi açıdan mi birde daha önce anlattiklarimiz çıkarsa ben korktum biraz
Panik Atak ve Anksiyete bozukluğu...Teşhisiniz ne
Neden devlet hastanesindeki psikyatristlere gitmeyi düşünmüyorsunuz. Yanlış değilsem öğretmendiniz ayda 700 1000 tl psikyatriste vermek yıkmamalı sizi. Ödeyemeyecek durumdaysanız devlete gidin bu tedavi oyuncak değil, kendi geçer diye bekleyecek durumda değilsiniz, gittikçe kötüye gidiyorsunuz. Tedavi olmayacaksanız hastalığınızı gerekçe göstererek çocuğu babasına verin nasıl bakarsa baksın çünkü böyle hiç bakamazsınız. İlaçlar sizi en fazla 1 ay sersemletir sonra normalleşirsiniz. Ayrıca iç organlara falan zarar da vermez, kim uydurup söyledi bunu sizeBir ağlama nöbeti geçirdim.cocugima iyi bir anne olmak istiyorum.artik ailemden nefret et.ek istemiyorum. Sürekli uyumak istemiyorum. Anne sürekli uyuyorsun diyor.
O an öyle bir andı ki hemen ekmeğe ihtiyacın olur ya öyle oldu.hemen psikiyatri buldum. Havale yaptım.bekliyorum.maddi acıdan zorlayacak.ama sağlığım önemli.meditasyon denedim.anlik iyi geldi
Öyle bisi var demedim ama ben yarın birgün sıkıntı yaşamak istemiyorum.belki de hiç sıkıntı olmayacak.heyete girdiğimde psikolojik rahatsızlığım yazılamasın mesela.ben istemiyorum.insanlar kötü niyetli.deli demeye yer arıyorlar zatemYükselmeye engel hastlıklar bence ayrılmıştır. Dedğiniz gibi ağır bir psikolojik rahatsızlık söz konusu olursa bence dediğiniz yükselme durumuna engel teşkil eder. Bu arada bilmiyorum tamamen tahmin yürütüyorum. Ona bakarsanız ülkenin yüzde
80 i psikolojik hasta :) O zaman memur olacak kimseyi bulamazlar.
Anlattıklarınız çıkmaz merak etmeyin. Herkesin hayat hikayesi not edilemez ki... Ufak ufak notlar alınır sadece doktor tarafından ama dediğiniz gibi şu oldu,şunu yaşadım,şu kişi bana şunu yaptı gibi şeyler kayıt edilmez.Devlette de iyi doktor var gidebilirsiniz yani daha önce gitmiştim ben ama baya oluyo sene hatırlamıyorum özele de devlete de gitmiştim yükselme amacım derken iş konuşun da mı engel okur dediğiniz de maddi açıdan mi birde daha önce anlattiklarimiz çıkarsa ben korktum biraz
Ben tedavimi girecem en az 1 seneNeden devlet hastanesindeki psikyatristlere gitmeyi düşünmüyorsunuz. Yanlış değilsem öğretmendiniz ayda 700 1000 tl psikyatriste vermek yıkmamalı sizi. Ödeyemeyecek durumdaysanız devlete gidin bu tedavi oyuncak değil, kendi geçer diye bekleyecek durumda değilsiniz, gittikçe kötüye gidiyorsunuz. Tedavi olmayacaksanız hastalığınızı gerekçe göstererek çocuğu babasına verin nasıl bakarsa baksın çünkü böyle hiç bakamazsınız. İlaçlar sizi en fazla 1 ay sersemletir sonra normalleşirsiniz. Ayrıca iç organlara falan zarar da vermez, kim uydurup söyledi bunu size
Ben çocuğum için oluyorum bu tedaviyi.ben 15 senedir psikiyatriye gitmedim.su an istiyorym çocuğum için.ayrica semada 15bdakika varNeden devlet hastanesindeki psikyatristlere gitmeyi düşünmüyorsunuz. Yanlış değilsem öğretmendiniz ayda 700 1000 tl psikyatriste vermek yıkmamalı sizi. Ödeyemeyecek durumdaysanız devlete gidin bu tedavi oyuncak değil, kendi geçer diye bekleyecek durumda değilsiniz, gittikçe kötüye gidiyorsunuz. Tedavi olmayacaksanız hastalığınızı gerekçe göstererek çocuğu babasına verin nasıl bakarsa baksın çünkü böyle hiç bakamazsınız. İlaçlar sizi en fazla 1 ay sersemletir sonra normalleşirsiniz. Ayrıca iç organlara falan zarar da vermez, kim uydurup söyledi bunu size
Benim kocam benim çocuğuma bakmasın ben istemiyorum.ben çocuğuma o manyaga vermemNeden devlet hastanesindeki psikyatristlere gitmeyi düşünmüyorsunuz. Yanlış değilsem öğretmendiniz ayda 700 1000 tl psikyatriste vermek yıkmamalı sizi. Ödeyemeyecek durumdaysanız devlete gidin bu tedavi oyuncak değil, kendi geçer diye bekleyecek durumda değilsiniz, gittikçe kötüye gidiyorsunuz. Tedavi olmayacaksanız hastalığınızı gerekçe göstererek çocuğu babasına verin nasıl bakarsa baksın çünkü böyle hiç bakamazsınız. İlaçlar sizi en fazla 1 ay sersemletir sonra normalleşirsiniz. Ayrıca iç organlara falan zarar da vermez, kim uydurup söyledi bunu size
Anladım teşekkür ederim bilgi içinAnlattıklarınız çıkmaz merak etmeyin. Herkesin hayat hikayesi not edilemez ki... Ufak ufak notlar alınır sadece doktor tarafından ama dediğiniz gibi şu oldu,şunu yaşadım,şu kişi bana şunu yaptı gibi şeyler kayıt edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?