Kizlar bugun psikiyatriye basliyorum.

Çok geçmiş olsun inşallah her şey güzel olur sizin için

Psikoloğunuzdan memnun muydunuz. Tavsiye eder misiniz

Bacım psikolog sana ne söylerse söylesin bakmış olmuyor sen aynı pamuksun, bunu psikiyatri paklar diyip ona yönlendirmiş. Senin konularını okuyunca üzülüyorum. Eşin iyi biri değil ama sen hep ona dönmek istiyorsun, annen koronayken sana yemek getirdi hala aileme nefret duyuyorum diyorsun. Eski kocan olacak o adam seni arayıp sormadı bile... Madem okadar çok seviyordun, aman Kemal'im canım Kemal'im diyip her yapılanı sineye çekip otursaydın... Senin kardeşin vs yok mu? Aileyle sorunlusun, eşle sorunlusun, iş yerindekilerle sorunlusun... Bu kadar kişi kötü olamaz, sende problem olduğunu düşünüyorum ben. Önce insanlarla aranı düzeltmelisin, daha iyi olabilmen için sosyalleşmen lazım. Herkes mi kötü ya? Herkes kötü birtek sen mi iyisin? Anne kötü, baba kötü, eş kötü, iş yerindeki herkes kötü...
Üzülüyorum gerçekten.... En son tayin isteyecektin, ne oldu?

Tayini bilmiyorum. Psikolog ağlama nöbetlerime sahit oldu.hem terapi hem psikiyatriye gidiyorum.basindan atmadı beni.

Tayın ilaç tedavisinden sonra düşünecek.daha sağlıklı olur

Depresyondasin canim. Ilac iyi gelir. Mutsuz yasamaktansa. Devlet hastanesine gidebilirsin + psikoterapi alirsan iyi olur

İlaçlar sanki ağır durumum gore
Hangi ara tıp okudun da buna karar veriyorsun. Nadir görülen yan etkileri okuyup herkeste yaşanıyor gibi algılarsan bir yere varamazsın. Lütfen sorgulamadan ne verdiyse kullan, durumunun gerçektwn ağır olduğunu biz buradan görebiliyoruz. Aptallık etme

Kizlar acayip bir huzur geldi sakinlik yavaşlık.aman aman saçma sapan davranmıyorum.onemli olan karakterimi değiştirmemesi idi.disardan belli olmuyor.uyku yapmiyo.memnunum.tedsvi uzun olacakmış.oyle dedi.

Asıl konum surekli yorgunluk ev işi yapamamak uyku isteği.doktorum dedi ki düşüne düşüne yoğruluyormuşum.su an enerjim iyi.ev işi yapabiliyorum aksamlari
Sakın ilaçları kafana göre bırakma iyi olmak için onlara ihtiyacın var

Devlet memuruyum kayda alındığından devlete gitmedim.yoksa giderdim.benim doktorunda devletten özele geçmiş. Keşke ben de devlete gitsem ama
Ben de devlet memuruyum ve gayet de devlete gittim.Devlet memurlarının psikolojisi bozulamaz mı?MIT’te ya da Külliyede çalışmıyorsanız bir memurun gittiği psikiyatrist kullandığı ilaç devleti neden ilgilendirsin?

Ilaçlar her zaman sizi uyuşturmaz. Harekete geçmek için ihtiyacınız olan gücü bulamiyormuşsunuz surekli mutsuz yorgunum yatiyorum düşünüyorum demissiniz. Bu etkileri kaldırıp size güç verebilir, kafanizdaki bulanik perdeyi kaldirir siz de o sirada kendinizi toparlama firsati bulursunuz. Gerisi size kalmiş

Ne uyuşması enerjim geri geldi. Inan ise azap çekerek gidiyordum uyuya uyuya çay kahve içerek zorla kazanıyordum ekmegimi

İki lafından biri para olmayan konu açmanı beklemiyodum zaten. Sana burdan uzuuuun zamandır psikolojik destek almanı söylüyoduk zaten de para harcamak seni daha fena yapacak sanki. Ben sadece senin çocuğuna acıyorum keşke ailen vasisi olsa da sağlıklı ortamda büyüse

Kizlar ilacım iyi geldi.ama terapi yönü daha fazla olan bir hekimle devam edecem
Aynı zamanda psikologla görüşsen, genellikle psikyatristler onlarla beraber çalışır. Doktor değiştirmek bu gibi rahatsızlıklarda iyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…