Kizlar bugun psikiyatriye basliyorum.

Bir kan tahlili öneririm. Yakın zamanda yaptırdım demir ve d vitaminim eksik çıktı. Doktor ilaçlar verdi. İnternetten araştırdım, bu tip eksiklikler yorgunluk, agresiflik vs yapabiliyormuş. Vücuttaki bir şeyin eksikliği bile ruhsal durumumuzu etkileyebiliyor. Doktor değilim kimse yanlış anlamasın. Yakın tecrübemi paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun şimdiden <3
 
Manoş, durumun düşündüğünden de kötü.Lütfen terapisti dinle, psikiyatriye git. Yan etkileri daha hafif ilaç isteyebilirsin, duruma göre bakar artık doktor.
 
Antidepresan bana cesaret verdi.hatta insanlar boşanıp iş değiştirenler istifayı basanlar varmış .ben bayağı farklilastim
Nasıl antidepresanmış o ya, yıllarca her şeyi kullandım, şöyle kafam olmadı.
 
çocuğa altın biriktirme aldığın nafakayla.psikolojini düzelt önce.para gelir ama sağlık gelmez
++
Manoş, çocuğunun sana ihtiyacı var, altına değil. Yakında yatışını verecekler be kadın, başlarım senin altınına.
 
Yapılabilecek en tehlikeli yorum bu, zaten zoraki gidiyor. Buna inanırsa kesinlikle gitmez. Yazmayın böyle şeyler, kadın gerçekten iyi değil
 
Yapılabilecek en tehlikeli yorum bu, zaten zoraki gidiyor. Buna inanırsa kesinlikle gitmez. Yazmayın böyle şeyler, kadın gerçekten iyi değil
düşünemedim kusura bakmayın. ben demir yüzünden bu kadar halsizmişim demek ki bu hanımefendinin gerçekten gitmesi gerekiyor.
 
Hakkaten bu durumda aylık 700 lira terapi parası nasıl verilemeyecek gibi oluyor ya anlayamadım ?
Sgk karşılamadan ilaç da alabilirim demişsiniz. Bazı antidepresan ilaçlar var 300 lira falan . Onu nasıl alacaksınız anlayamadım. Ki genel olarak ilaçlar çok pahalandı zaten. Bende asgari ücretle çalışıyosunuz 2000 lira kira veriyosunuz falan sandım anlattığınız şeylerden. Sağlığınız için ne kadar gerekiyorsa o kadar terapi alın bunu karşılayacak güçte olmalısınız.
 
Kimi insanlar acıdan beslenirler. O arabesk yaşam tarzından kurtulamazlar çünkü hayatta haz alabildikleri tek şey acıdır. Acıyı kutsallaştırarak kendilerini var ederler. Sevgiden, mutluluktan huzurda beslenmeyi bilmezler. Bu hanımda öyle olabilir. Halbuki çiçek gibi evladı var onun sevgisine tutunsa, kendisi için yese, gezse, birşeyler yapsa hiç bi sıkıntısı kalmayacak.
 
Maaşlı kadınsınız cimri davranmayın artık sağlığınız için para verilir çok normal bu
 
Benim kocam benim çocuğuma bakmasın ben istemiyorum.ben çocuğuma o manyaga vermem
Hem o manyaga vermem diyorsun hem de kocansız yapamıyorsun ne iş ?
Siz boşandınız dedigimizde o hala benim eşim, eşim gibi görüyorum demedin mi ?
Yemin ederim değişiksiniz, sizi anlamak çok güç oldugu için anlamayı bıraktık zaten.
 
Psikiyatrist bey kendi açısından iyiydi.ina ulaşabildim.terapiye ulaşma olayı güzel ama sanki beni tam olarak anlamadı.anksiyete için çok ağır bir ilaç vermiş ki kalbe etkileri inanılmaz.okudum.gercekten korktum.esimi anlatınca verdi.onun yaptıklarını vs.sanirim beni sağlıklı görmedi onu sevdiğim için.iyi de anksiyete yok benim öyle fazla.bir de sabah klasik antidepresan içeceğim.onu 15 sene 9ncw de vermişlerdi.onu anladım ki.acaba online de kendimi ifade edemedim mi ya da o mu anlamadı.bilemedim ki
 
1 Seansta şaaaaak diye anlamasını mı bekliyorsun seni ?
Sahi sen nasıl öğretmensin yahu ?
Bir konuyu bile öğrencilere anlatırken pekişsin diye üzerinden geçersin, anlamayan oldu mu diye sorarsın felan filan.
İlacın sendeki takıntıları çözmesini mi bekliyorsun, ya da psikologun ?
Bunu önce kendin isteyeceksin :)
Covid oldum ayağına adamı bilmem kaç kere arayıp, beni hiç mi düşünmedi, hiç mi merhameti yok diye sızlanıp durursan sana degil psikolog tillahi gelse imkansız.
Sen bu şeşkilde kaos dolu yaşamları seviyorsun.
Acıdan besleniyorsun.
Sürekli haklı olayım modundasın.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…