Kızlar burnum nasıl olmuuuş

Super olmus burun

evet güzel olmuş burnun güle güle kullan benm sargı da çıksa şişlik inse çok merak ediom nasıl bi burna sahibim şu an :)

canım çok güzel olmuş güle güle kullan

Çok teşekkür edrim canım benim :)

çok güzel olmuş maaşşallahh ya:) güle güle kullan canım benimde üç buçuk aylık ama önden hala çok kaba ve hafif yamuk inş düzelir(acaba hala şişmi böylemi kalıcak diye korkuyorum

Öncelikle çok teşekkür ederim ve sonralıklaaaa :)) benimde burun önden çok kaba görünüyordu önden fotoğtaraf yeni yeni çekmeye başladım fotoğlar da da profil haricinde önden poz veremiyordum günden güne düzeliyor tabi yapıyada bağlıymış :) benimde burun uucmda yamukluk var ben fark edebiliyorum aldığım darbeden mi şişlikten mi bilmem yılımı tammalayınca anlıcağım sanırım :) ve burun ucum hala hissiz sert hala benimde :)

son fotoda cok kalkik. ucunu kaldirdigini yazmamissin ama... ucun senin iyiymis eskiden
burun direğim 1 cm içe alındı burun kanatlarıda küçüldü ve hala yumsamadı burun ucum eskiden çok daha kalkıktı keske hep böyle kalsa seviyorum kalkıklııı :)) yorum için teşekkürler

Cokk guzel, cok havali olmussun canim iyi ki yaptirmissin :)
canım benim çok teşşekür ederim senin burnuna ayrı bi hayranlığım var kavisine bayılıyorum tam olarak oyle kavis istemiştim ama mutluyum alıştım burnuşuma çok teşekkürlerr :)

güzel olmuş güle güle kullanın:)
çok sağolun :)

cok güsel olmuş harikaaaa

revizyonn yapıyor mu pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…