Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

Yahu lütfen olayı çok daha fazla karıştırmayın, yazık kızcağızın kafası karışmış, bir de "aa kesin arkadaşın eski sevgilinden hoşlanıyor" diyorsunuz. Ortada kocaman bir yanlış anlaşılma var.

'' yatak başında rulo pecete ıslak mendil ve su şişesi duruyordu ''
:86::86::86: BU GERÇEK OLAMAZ AMAN ALLAHIM

Evet ortalığı karıştırdık...
Peki ne gibi bir yanlış anlaşılma var?
Eski bir sevgili...
Yorulduğunu bahane edip x gidelim diyen konu sahibesinin kız arkadaşı..
X in yatak odasına girmeyi kendinde hak gören konu sahibesinin kız arkadaşı.
Yanlış anlaşılma derken???

eee şey....erkek dışarda boşalırken lazım oluyor ...ıslak mendil daha pratik aslında

ama olay yerinde ikisi de mevcüt....:26::44: ilginç...

su da lazım oluyor tabi susuyor insan aburcubur da varmıydı

Son model prezervatifler peceteden inal ediliyor haberiniz yok mu yoksa ??!??!

Simdi ben anlamadim, sizi rulo pecetesiylemi aldatmis yoksa bi sise suylami? Yazik islak mendilde sahit olmus herseye...
Neyden bahsediyosunuz yaaa, ayrica ayrimisiniz zaten, pecetesine sisesine karisma hakkiniz yok!!!

ne yani seni rulo peçeteylemi aldatıyomuş. allahım bu ne ya kızım sen şakamısın nesin milleti oyalıyonburda o kanıtlardan önce takılman gereken rulo peçetenin yatak odasında ne işi olduğu değil iki kız arkadaşın bekar bir adamın yatak odasında ne işi olduğu hatta ayrıldığı ve teklifini hala kabul etmediği birinin evinde ne işi olduğudur..
adam gırip olmuşdur burun siler sanamı danışacak burun silerken su içerken..hey yurdum gençliği hey.

Siz ne amaçla eski sevgilinizin evine gidiyosunuz anlayamadım?
Ve sürekli arıyormus bunu bile bile üstüne gittiniz.
Ayrıldıktan sonra yaptıkları aldatmaya girmez.
İstediğini yapar rulo peçetesi ve suyuyla.
Benim komisinimin üstünde de peçetelerim ve suyum bulunur.
Bak sen şu işe.
Vah bana vahlar bana.

Bidaha okudum kacirdigim bir nokta var mi diye nasil aldatilma sonucunua vardiniz valla agzim acik kaldi. Rulo pecete yani bide su sisesi :s

er kisinin odasinda baska seyler de bulmak mumkun ayrica adamin korkacagi bisey olsaydi girmemeniz icin engel olmaya calisirdi.

Eski sevgilinizmis ki ortada aldatma olayi hic kalmaz boylece

Son düzenleme:
Su şişesi ve rulo peçete...

Hahaha,hanımlar troll bulundu.
Yazık,burda insanlar gerçekten birbirleri ile bir şeyler paylaşmaya çalışıyor.

İyi de eski sevgiliniz size ne ?

yani evet başta herkes gibi banada saçma geldi ama sonuçta kişiyi tanıyan biz değiliz demekki cinsel ilişkide olmazsa olmazları arasında bulunduruyor normalde

Bilmem biliyomusun ama bekar erkeklerin en cok
kullandigi temizlik aracidr rulo pecete sofra silen toz alanda var
rulo peceteyle
Bu pecetelerden aldatildim duygusu cikarmak biraz komik
Ayrica adamin evine grdiniz dyelim yatak odasina her ne olursa
olsun girilmemesi gerek.
Üst degstrmek icin bska oda yokmuydu evde :26:

Yazan komik yorumlar daha komik çok güldüm ya Allah iyiliğinizi versin:) kaç yıllık evliyim ama kırk yıl düşünsem rulo peçete ıslak mendil ve su şişesi görüp aldatılıyorum demem yani aklıma gelmez:)))

Ömrü hayatımda duyduğum en orjinal şüphelenme sebebi bu oldu...
Benimki de cebine kağıt mendil koymuştu geçen... len lennnn yoksaa...

rulo peçeteyi ve suyu normalde bulundurmuyosa kız arkadaşıyla olduğu zmnların sabahında genelde odada kız onları görüyosa şüphelenilir. öğrenci evlerinde bekar evlerinde yatak odasında vazgeçilmezdir sonuçta rulo peçete

şüphelenmeni anlarımda çemkirip sevgilin olmayan çocuktan ayrılmanı anlayamam

Canım yazını okuduğunda kız arkadaşının hareketi anormal geldi. Nasıl eve gidelim deyip odaya girmek ister? Bence bunun dışında anormal durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…