Kızlar bütün bu bulduklarımla aldatılmış olabilir miyim ???? Ben aldatıldımgaliba

kız arkadaşınızın eski erkek arkadışınızın evine ısrarla götürmesi sonrasında onun yatak odasına giymesi yahu ne saçma şey.. sanki komplo gibi birşey.. kız arkadaşın elbiseyi aldığı yerden giyinmedi ama senin eski erkek arkadaşının evinde denemek istedi. kimseye çaktırmadan da neymiş elbise deneyecekmiş sen de yardım edecek mişsin öyle mi.. sonrada seni çağırıp gel burda bak ne var havlu kağıt var seni aldatıyor diye seni mi doldurdu.

şimdi kız arkadaşın o eve ısrarla götürmesinde sebep sizi barıştırmak için götürmesi lazım. ama anlattıkların maalesef Ona karşı olan duygularını yok etmek için götürmüş gibi. senin böyle bir tepki vereceğini hissediyor biliyor ki yani senin onunla ayrılmanıza rağmen sevdiğini kıskandığını biliyor ki bunun için seni ısrarla götürmüş oraya.. sizi barıştırmadığına ya da güzel sürpriz olmadığına göre maalesef ben önce kız arkadaşımdan şüphelenirdim.

gelelim kanıtlara.. ben de başlığı okuyunca sütyenler,resimler hatta ne biliyim cd ler vs ler var sandım.. havlu kağıt var diye beni aldatmış demende bence çok çocukca. ha diyelim başkasıyla ilişkisi oldu. ama siz ayrısınız. ayrıldık buna rağmen hemen birini buldu diye üzülüyorsan hatta böyle gelip ağzına geleni söylüyorsan sen ayrılmayı kabul etmemişsin demektir. ne olursa olsun bir insan havlu kağıttan bile hayatında başkasını olduğunu düşünüyorsan sen onunla hala birşeyleri bitirmemişsin.

benden sonra hemen birini mi buldun diye sorgulamayı hani biriyle evlenmeye kalkışsa diyebilirsin. ya sen ne zaman tanıştın ne zaman evlenmeye karar verdin.benimleyken onunla mıydın diye aldatıldığını düşenibilirsin ama öyle birşey yok.. onu hala seviyor olmana bağlıyorum. Üstelik bir peçeten bu sonuca bağlamışsın..

bence sen kesinlikle kız arkadaşına güvenme.. erkek arkadaşınla da konuş özür dile..ayrılığınız neydi bilmiyorum ama belki o kızın da payı vardır. neyse bu kadar seviyorsan o da seni seviyorsa barışın.. o kızı da aranıza almayın....

yahu kız günah keçisi oldu ama ne yapıyım davranışları çok sahte gibi geldi bana..

yani bazen ekşide ti'ye alıncak konular çıkıyor ya bu da onlardan biri cidden..

bir kere sen o eski sevgilinin odasına giren o çok samimi! arkadaşının samimimyetini sorgula bence... yoksa o olmasın

ayrıca peçete su olabilir.. adamm şey edince yatakta mı yıkayacak kendini suyla bu sefer don yatak su içinde kalırdı. biraz mantıklı düşün lütfen

ayrıca kendi kendine iş gördüğü halde de lazım olur o ..

cisellik kısmını geçtim.. benim de odamda peçete ve su bulunur..

su : kuruyan boğazıma iyi gelir..

peçete : akan burnuma...

bir de eski sevgili olması problem yaratmış forumda. eski sevgili ama hala konu sahibini arayan, görüşmek isteyen, tekrar beraber olmak için uğraşan bir eski sevgili. kızımızın hayatından tamamen çıksaydı hiç görüşmeselerdi arayıp sormasaydı da kızımız evine durup dururken gidip su şişesi peçete falan bulup serzenişte bulunsaydı o zaman eski sevgilin naparsa yapar diyebilirdik bence. ki konu sahibi aldatılma üzerine ayrılmış. ve tekrar güvenmeye çalışıyor. bunu da göz ardı etmeyelim

şaka falan dimi bu şok geçirdim okuyunca

bende bütün bu bulduklarımdan kasıt gecelik iç çamaşırı falan buldun sanıp konuyu okudum.... su, ıslak mendil ve peçete bravo valla nasıl seni aldattığını anladın gerçekten anlamış değilim suyla odanın içinde yıkanıp abdest alıyor falan mı sandın cnm bu işler böyle olmaz hiç bir adam ilişkiden sonra peçeteyle yatak odasında silinip temizlenmez boşuna kuruntu yapmışsın ve zaten ayrılmışsın bu adamdan odasındaki eşyalardan sanane.....

Kızlar bu kadar yorumun üstüne birşey diyemedim kall geldi ben kız arkadaşım yönünden araştırmalara başladım samimiyetlik derecelerini sorguluyorum ...

şimdi bu arkadaş malum pet şişedeki suyun yarısıyla boy abdesti almış olabilir:))))))) arkadaşım bence eski sevgilin kendi kendinde buluyor teselliyi :))

Konu başlığına bakınca ilk msj yada mail gibi şeyler düşünmüştüm delil olarak bulduklarınızı
Konuyu okumaya başlayınca da bi saç teli yada çamaşır falan buldun heralde diye düşündüm:26:
Bi cok kişinin kolay ulaşmak adına yanı başında bulundurabildigi şeyler bunlar
Kaldı ki o eski erkek arkadaşınız, dusundugunuz gibi olsa bile aldatilmis sayılmazsiniz yani
Ama o kiz arkadas hiç masum gelmedi bana, samimi değil yani.dikkat et

Sacmaliga bak , kanit diyince bende ruj kadin parfumu
Ic camasiri felan sandim...

Rulo pecete ve su sisesi aldatildiginin kanitimi yani
Boyle bisey olabilirmi nasil vardin bu kaniya allah askina...

ayrica 3 aydir ayrisin , bu surecte baskasi olsa bile
oyle hakaret edilmez...

Illa birisiyle birsey yapmismi oluyor belki kendi kendine yapti veya hastaydi su şişesine hiç girmiyorum benimde baş ucumda olur hep ben neler yapıyorum aceba

o kız arkadaş ne kadar rahat öyle, ortak arkadaşınız olsa bile bir erkeğin heleki (eski erkek arkadaşının) odasına dalıyor...

hem sana yalvarmış kabul etmemişsin 3 aydır ayrısın seni alakadar etmez ki kadınla da bassan onu !

o kız arkadaşını ufaktan hayatından çıkar ve ben eski sevgilinin yerinde olsam bir daha seni aramazdım

Son düzenleme:
ayrıca başlığı okuyunca neler bulmuş ki acaba dedim ama okuyunca güldüm ya...

peçete,ıslak mendil ve su şişesi evin her köşesinde olabileceği gibi suç aleti sayılmıyor kimse için..

tövbe tövbe...

Son düzenleme:
Peki benim düşündüğüm doğruysa .... rulo peçete işte !!! Offf ben bunca sene yatak odamda yatarım rulo peceteyi mutfaktan baska yerde kullanmam hüsnü kuruntu mu yanii

ay şaka gibi valla bende rulo peete kullanırım koparıp yastığımın altına koyarım hep o da öylece koymuş ne var ki bunda su şişesi ayrıca komik zaten adam suda mı çemeyecek pessss
nasıl aldatılma sonucunu çıkardın bişey diyemiyorum ağzım açık kaldı

adamın arkadaşının yanında mı bağırdın,erkeklere acıyorum artık

Valla sadece yazdigini soyluyorum.iyi eglence bulmussun kanka inananlar filan var bide.arkadaslar adam altins not bu konu fakedir filan mi yazsin daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…