Kızlar canım çok sıkkın .. saçma ama bi arkadaş bulmam lazım ..

Şimdi çok sıradan gelecek ama komşuluk falan kalmamış burda .. zaten olanlarda annem yaşında .. ben onlarla oturup ne konuşayım ki

Bu tarz yerde güvenmek çok zor nereden bilelim sizin organ mafyası olmadığınızı , kadınız diye zararsız olacağımız anlamına gelmez. Kurslara katılın spora gidin çevre edinirsiniz.

Bende şans yok ki adam akıllı biri çıksın karşıma .. kimi organ mafyası diyor kimi erkek diyor ...

sizi cok iyi anlıyorum arkadaş konusunda cogu insan sanssizdir ben de onlardan biriyim. Walla universite ortaminda bike olmayinca olmuyor :)

Bu arada 19 saat var arada

Ben en yakın arkadaşımı buradan buldum, bana 1 saat uzakta oturuyor... Aynı zamanda hamile kalıp 17 gün arayla doğum yaptık :) 2 yılı geçti arkadaşlıgmz, şimdi en yakın dert ortağım oldu, gün içinde konusuruz, yanına giderim oh mis :)

Kimi kadınları tenzih ederim ama burada kimin ne olduğunu bilmiyorsunuz, erkekler bile gelip üye oluyorlar. Burada uzun süre yazışırsınız, bildiğiniz biri olur en son buluşursunuz eyvallah da anonim bir platformdan kafanıza göre "Gelin benimle arkadaş oluuun" demek mantıksız, hadi birisi "Gel olalım" dedi nasıl güveneceksiniz ki? Hobi kurslarına falan katılsanıza ya da spora yazılın. Oralarda arkadaş edinebilirsiniz.

Aynı benm anlattığım :) bizde 2 gün arayla doğum yaptık cidden bida hamile kalsamda burda geçirsem

Aynı benm anlattığım :) bizde 2 gün arayla doğum yaptık cidden bida hamile kalsamda burda geçirsem
Tabi her kişi ile de arkadaş olunmaz... Benim onunla bir alışverişim oldu bu siteden o şekilde tanıştık sonra bir süre konuşmadık, ikimizde silmemisiz numaralarımızı, WhatsAppda gördüğü profil resmime "aaayyyy sende mı hamilesin" diye yazması üzerine sohbet aldı başını gitti :) geçen aylarda da yanına gittim misafiri oldum eşimle beraber :)

Sanalda başlayan dostluklar daha sağlım mı oluyor ne:)
Benim 1 hatta 2 yıla yakın skypetan görüştüğüm bir arkadşaım vardı. O kadar yakındık ki, sabahtan abartısız geceye kadar konuştuğumuz oluyordu benim işssiz dönemimdeyse eğer. Neyse gel zaman git zaman şuan görüşemiyorum çünkü bir şekilde kayboldu ortalıktan. İzi falan da yok. 1 yıl oldu hala aklımda. Gerçek arkadaşlarımla geçirdiğim anılardan ziyade onun dostluğunu özlüyorum...Hazır fırsat bulmuşken dile getirmek istedim.

Ama tabii çat diye buluşmak, görüşmek imkansız. Uygun şartlar varsa yazışılır, tanışılır... bir de ben öyle tanışma amacıyla tanışılmaya karşıyım. Zamanla samimiyet oluşur amenna derim ama böyle hadi tanışalım diye olmuyor o işler.

Bizim tanışmamız 2012ydi hamileyken başladık görüşmeye sonra hiçç kopmadık cidden buranın bana kattığı enn güzel şey :)
Ama konu sahibi kadından kadına zarar gelmez yazmış asıl zararı kadın kadına verir bu devirde valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…