Cok yaniliyorsun.Neden güvenmesin ki ? Kadından kadına zarar gelmez diye dusunuyorum
Belki de haklsın.. ama napim ki .. eşim hiç birseye izin vermiyor .. çalışmama falan yani ..Cok yaniliyorsun.
Belki de haklsın.. ama napim ki .. eşim hiç birseye izin vermiyor .. çalışmama falan yani ..
Ahahaha güldürdün yaaHee .. mümkünse sigara içmeyenler mesaj atsın .. bana temiz organ lazım .. hey allahım ya ...
Neden güvenmesin ki ? Kadından kadına zarar gelmez diye dusunuyorum
Bende şans yok ki adam akıllı biri çıksın karşıma .. kimi organ mafyası diyor kimi erkek diyor ...En yakın arkadaşımı burdan tanıdım hamileydik 2013te kızımın süt annesi oldu sütüm olmadığı için sabahlara kadar beraber oturduk hala en yakın arkadaşım güvenilmez diye genellemek yanlış olur.istanbuldayım bu arada :))
Bende şans yok ki adam akıllı biri çıksın karşıma .. kimi organ mafyası diyor kimi erkek diyor ...
Ben en yakın arkadaşımı buradan buldum, bana 1 saat uzakta oturuyor... Aynı zamanda hamile kalıp 17 gün arayla doğum yaptık :) 2 yılı geçti arkadaşlıgmz, şimdi en yakın dert ortağım oldu, gün içinde konusuruz, yanına giderim oh mis :)
Tabi her kişi ile de arkadaş olunmaz... Benim onunla bir alışverişim oldu bu siteden o şekilde tanıştık sonra bir süre konuşmadık, ikimizde silmemisiz numaralarımızı, WhatsAppda gördüğü profil resmime "aaayyyy sende mı hamilesin" diye yazması üzerine sohbet aldı başını gitti :) geçen aylarda da yanına gittim misafiri oldum eşimle beraber :)Aynı benm anlattığım :) bizde 2 gün arayla doğum yaptık cidden bida hamile kalsamda burda geçirsem
Tabi her kişi ile de arkadaş olunmaz... Benim onunla bir alışverişim oldu bu siteden o şekilde tanıştık sonra bir süre konuşmadık, ikimizde silmemisiz numaralarımızı, WhatsAppda gördüğü profil resmime "aaayyyy sende mı hamilesin" diye yazması üzerine sohbet aldı başını gitti :) geçen aylarda da yanına gittim misafiri oldum eşimle beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?