Kızlar canım çok sıkkın .. saçma ama bi arkadaş bulmam lazım ..

Küçüklüğüm gibi herkese gidip gel arkadaş olalım derdim

Küçüklüğüm gibi herkese gidip gel arkadaş olalım derdim
Aynı ben de öyle. Ortamda bir kız mı var hemen yanına giderdim oyun kurardım, kankaya bağlamam 2 dkmı alıyordu. Ama bende fil hafızası vardı unutmazdım mesela. Aradan yıllar geçse o kızı hatırlardım o hatırlamazdı ben de konuşmazdım Ay kendi içimde neler yaşamışım öyle

Ne güzel, süt annesi de olmuş sanırım ? :) Bizim kaderimiz de bir gibi oldu arkadaşımla, onun sütü yoktu benimki meme almadı ikimizde lohusa olduğumuz ve uzak olduğumuz için yan yana gelemedik çok istedik emzireym ama olmadı :) benimde buradan kendime kattığım bı o var zaten :) uzakta da olsa fark etmez bana , aradığımda açıyor mu yazdığımda dönüyor mu derdimi dinliyor mu ? Evet ! O zaman en yakın kişi o bana :)

Onun oğlu meme ucu yok diye emmiyodu sütü acaip çoktuu kızımda beni istemiyodu bi depresif haller değiştirdik bebeleri 5 dk ben onun oğlunu o kızımı emzirdi doydular böylece mesafelere rağmen bitmeyen şeydir bence dostluk :) konuyu işgal ettik biraz :))))

Ayy ne guzel dostluk olmus imrendim valla :))

Çok hoş ...

Valla gaziantebe uzak demezsen başım üstune buyur gel beklerım :) ıkı lafın belini kırarız

Gelmeden once böbreklerimi sigortalatayım mi

valla canım ben senin arkadasın olurum belkide yanında olamam ama telefonlaşırız

Buradan arkadas bulunur ama ben arkadas istiyorum seklinde degil. Boyle kimse gelmez. Geyik topiklerinde takil.

Ben olurum aynı dertten bende sıkıntılıyım

Valla bence hiç saçma değil. Zira kadınlar kulübünü kendime hiç tanımadığım her derdimi rahatça anlatabileceğim bir arkadaş bulabilir miyim umuduyla açtım ve karşıma bu msj çıktı. Arkadaşım ben İstanbuldayım ve gerçekten kadınsan, tek derdin arkadaş olup dertleşmekse ben varım. Konuşalım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…