Küçüklüğüm gibi herkese gidip gel arkadaş olalım derdimSanalda başlayan dostluklar daha sağlım mı oluyor ne:)
Benim 1 hatta 2 yıla yakın skypetan görüştüğüm bir arkadşaım vardı. O kadar yakındık ki, sabahtan abartısız geceye kadar konuştuğumuz oluyordu benim işssiz dönemimdeyse eğer. Neyse gel zaman git zaman şuan görüşemiyorum çünkü bir şekilde kayboldu ortalıktan. İzi falan da yok. 1 yıl oldu hala aklımda. Gerçek arkadaşlarımla geçirdiğim anılardan ziyade onun dostluğunu özlüyorum...Hazır fırsat bulmuşken dile getirmek istedim.
Ama tabii çat diye buluşmak, görüşmek imkansız. Uygun şartlar varsa yazışılır, tanışılır... bir de ben öyle tanışma amacıyla tanışılmaya karşıyım. Zamanla samimiyet oluşur amenna derim ama böyle hadi tanışalım diye olmuyor o işler.
Aynı ben de öyle. Ortamda bir kız mı var hemen yanına giderdim oyun kurardım, kankaya bağlamam 2 dkmı alıyordu. Ama bende fil hafızası vardı unutmazdım mesela. Aradan yıllar geçse o kızı hatırlardım o hatırlamazdı ben de konuşmazdımKüçüklüğüm gibi herkese gidip gel arkadaş olalım derdim
Ne güzel, süt annesi de olmuş sanırım ? :) Bizim kaderimiz de bir gibi oldu arkadaşımla, onun sütü yoktu benimki meme almadı ikimizde lohusa olduğumuz ve uzak olduğumuz için yan yana gelemedik çok istedik emzireym ama olmadı :) benimde buradan kendime kattığım bı o var zaten :) uzakta da olsa fark etmez bana , aradığımda açıyor mu yazdığımda dönüyor mu derdimi dinliyor mu ? Evet ! O zaman en yakın kişi o bana :)Bizim tanışmamız 2012ydi hamileyken başladık görüşmeye sonra hiçç kopmadık cidden buranın bana kattığı enn güzel şey :)
Ama konu sahibi kadından kadına zarar gelmez yazmış asıl zararı kadın kadına verir bu devirde valla
Onun oğlu meme ucu yok diye emmiyodu sütü acaip çoktuu kızımda beni istemiyodu bi depresif haller değiştirdik bebeleri 5 dk ben onun oğlunu o kızımı emzirdi doydular böyleceNe güzel, süt annesi de olmuş sanırım ? :) Bizim kaderimiz de bir gibi oldu arkadaşımla, onun sütü yoktu benimki meme almadı ikimizde lohusa olduğumuz ve uzak olduğumuz için yan yana gelemedik çok istedik emzireym ama olmadı :) benimde buradan kendime kattığım bı o var zaten :) uzakta da olsa fark etmez bana , aradığımda açıyor mu yazdığımda dönüyor mu derdimi dinliyor mu ? Evet ! O zaman en yakın kişi o bana :)
Ayy ne guzel dostluk olmus imrendim valla :))Onun oğlu meme ucu yok diye emmiyodu sütü acaip çoktuu kızımda beni istemiyodu bi depresif haller değiştirdik bebeleri 5 dk ben onun oğlunu o kızımı emzirdi doydular böylecemesafelere rağmen bitmeyen şeydir bence dostluk :) konuyu işgal ettik biraz :))))
Çok hoş ...Onun oğlu meme ucu yok diye emmiyodu sütü acaip çoktuu kızımda beni istemiyodu bi depresif haller değiştirdik bebeleri 5 dk ben onun oğlunu o kızımı emzirdi doydular böylecemesafelere rağmen bitmeyen şeydir bence dostluk :) konuyu işgal ettik biraz :))))
Kadına en iyi kazığı diğer bir kadın atar ablacım erkekler düşünemez öyle :):)Neden güvenmesin ki ? Kadından kadına zarar gelmez diye dusunuyorum
Gelmeden once böbreklerimi sigortalatayım miSürekli yalnız olmaktan ve konuştuğum ve gördüğüm tek canlının eşim olmasından çok sıkıldım.. mesela su an .. eşimle yine kavga ettik .. Her zaman ki gibi zora gelince uyudu ... ben se su an bir arkadaşım olup hadi buluşalım demeyi ne kadar çok isterdim ... Buna gerçekten çok ihtiyacım var ... aranızda istanbul da yaşayıp benle arkadaş olmak isteyen yok muvalla çok iyi arkadaş olurum ..
valla canım ben senin arkadasın olurum belkide yanında olamam ama telefonlaşırızSürekli yalnız olmaktan ve konuştuğum ve gördüğüm tek canlının eşim olmasından çok sıkıldım.. mesela su an .. eşimle yine kavga ettik .. Her zaman ki gibi zora gelince uyudu ... ben se su an bir arkadaşım olup hadi buluşalım demeyi ne kadar çok isterdim ... Buna gerçekten çok ihtiyacım var ... aranızda istanbul da yaşayıp benle arkadaş olmak isteyen yok muvalla çok iyi arkadaş olurum ..
Hee .. mümkünse sigara içmeyenler mesaj atsın .. bana temiz organ lazım .. hey allahım ya ...
Ben olurum aynı dertten bende sıkıntılıyımSürekli yalnız olmaktan ve konuştuğum ve gördüğüm tek canlının eşim olmasından çok sıkıldım.. mesela su an .. eşimle yine kavga ettik .. Her zaman ki gibi zora gelince uyudu ... ben se su an bir arkadaşım olup hadi buluşalım demeyi ne kadar çok isterdim ... Buna gerçekten çok ihtiyacım var ... aranızda istanbul da yaşayıp benle arkadaş olmak isteyen yok muvalla çok iyi arkadaş olurum ..
Sen nerdesin cnm ? İstanbuldaysan senle de arkadaş olalımya bi konu acilsa ayni sehirdeki yalnizlar bulusturulsa falan ..;s ;bende cok yalnizim arkaaslar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?