- Konu Sahibi pamukprensesim_
-
evet norsis cım haklısın ben abartırım bıraz nıye aldıklarım rezıl olsun getır götur ıstıyorumkı abartı olmASın gereklı olanları alim zaten evım hastaneye yakın hanı allah göstermesın hastanede yatış uzayacaksa 20 dakıka bıle tutmuyo gelıs gıdıs GYSHNKY CANIM haklısın birde süpriz yapöaya kalkarsa 35 bitti 36 ıncı haftama girdim bencede hazırlamalıyım artık :hulya:
Ayy ne tatlı telaşlar dimi ben daha hiç bişi almadım yani annemler falan hazırlıyolar ama aa geçen gün dalin sabun aldım marketten :) akmaz kokmaz dedim daha benim 19+3 erken dimi çantaya falan :) aslında bende ıslak mendil falan görüdm markette indirime girmiş alsammı die düşündüm ama kururmu ki die de terettütte kaldım ne bilim ziyan olmasın sonra
açmadığın sürece kurumaz ıslak mendiller ama şöyle bir durumda var; stok yapma. belki aldığın ıslak mendil ve bebek bezi bebeğine alerji yapabilir((
kızlar kızıcaksınız ama gözünüzü sevım su ıslak mendıllerden vazgecın hepsınde konserojen maddesı var ben ağız bezlerını fazla aldım ılk ten temiz suyla ıslatıp sılıcem yarısını o tatlı poposu ıcın ayırdım ılk zamanlarda pamukla silip kremlıcem ustelık doktorumda cansbeybi yi önderdı onun yenı doğan seti var onu aldım asla ıslak mendıl kullanmıcam ıcındekı sabun zaten cıldınde kalıcak sıldığımı sanıcam sadece bence bır dusunun
Biz 29. haftamızın içindeyiz yarın bebişimin kıyafetlerini ve kendi geceliklerimi yıkayacağım kuruyup ütüledikten sonrada çantamızı hazırlıycam yani 29.haftada hazır olmuş olacak.35-36. haftaya kadar hazırlamadan nasıl durabildiniz anlamadım hele bir arkadaş daha kıyafet almadım demiş doğumun ne zaman olacağı belli olmazki ansızın doğum oldu kıyafet yok yada varda hazır değil o yıkanmamış kıyafetlerimi giydireceksiniz yavrucaklara..
Ben kendi koyacaklarımı yazayım;
2 takım önü düğmeli pijama ve gecelik
3 takım iç çamaşırı
Ped
Fırça, ayna , fotoğraf makinası
Çorap
Terlik
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Yüz havlusu
2 takım hastane çıkışı
Battaniye
Bebek bezi 15-20 tane
Pişik Kremi
Çorap
Yeni doğan ıslak mendili
Biberon
Emzik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?