Kızlar cep verin lütfen

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Kızlar acil cevaplara ihtiyacım var meryem ana otunu duyan olmuştur doğumu kolaylaştırır ben suya koydum fakat pek bi bilgim yok soğuk suyami birakayim sıcak suya mi birakayim bide ne kadar iceyim suyunu

Ama suyu içiliyor diye biliyorum

Benimde babannem getirmişti hacıdan bana o sıcak su demişti bikaç kere öyle yaptım daha sonra başka yerde normal suyun içine atanları okudum şuanda öyle yapıyorum daha kolayıma geliyo diye günde 1 bardak içmeye çalışıyorum ben unuttuğum oluyo tabi değişik şekillerde kullananlarda var doğrusunu bilen yazar belki ben biraz kafama göre takılıyorum

Cep veriyorum ; 0535123456
Şaka bir yana, öyle şeyler içmeyin ya. Bol bol yürü, merdiven çık,son güne kadar ilişki ve hurma ye. Hurma doğumu kolaylaştırıyor ama aşırı yeme önce araştır. Erken doğum yaparsın Allah korusun

Bu senin no mu bak ararim haa :))) saka şaka ben 38. Haftamdayim canım

Yanı net bi bilgi yok :)

Bende anladım cep no nuzu verin :)) Sıyırmıs diyecektim kiiii günahını aldım :))

Ben onu içilir diye biliyodum :))
Ama açıkcası hamileyken çekınırdım böyle bişey yapmaya..

Bende bir arkadaşım için getirmiştim ama bildiğim kadarı ile içilmiyordu.
Doğum günü geldiğinde niyet ev dua ile suya koyuyorsun.
Ot suda açılıp dallandıkça rahim kasları esneyip açılma oluyor ve doğumu kolaylaştırıyor.
Birde en makbul olanı hurma yemek, ve mümkünse Medine hurması.
Zaten 38 haftadaymışsınız günde 5-6 hurma yiyin. Ben faydasını görmüştüm hepi topu 2-2,5 saat sürmüştü sancı ve doğum sürecim.
Birde bol bol İnşirah suresi okuyun, doğum başladığında da bir yakınınız sizin niyetinize Abbase Suresini okusun.
Allah kolaylık versin bir avazda doğurun inşallah.

Ama suyu içiliyor diye biliyorum
ne olur allah aşkına muhteviyatını bilmediğiniz otu çöpü içmeyin, doğumunuz kolay olsun istiyorsanız ayetel kürsi okuyun
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.

Meryem Ana otu bilinen bir ottur neden bilmedigimi z olsun ki

Doktorunuza bi' sorsanız.
Kasların kolay açılması ve rahat doğum için egzersizler var, korkuyorsanız bu konuda destek alabilirsiniz.
Ama ne bileyim ot mot içmek...
Kanıtlanmış bir etkisi olsa doğuma yakın önerilirdi uzmanlar tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…