içeriğini bilmediğiniz demek istedim, hamileliğimin ilk ayında inanılmaz üzüm yemek istemiştim ama sonradan öğrendim ki üzümün düşük yaptırma riski varmış üzüm de bildiğimiz bir bitki değil mi?Meryem Ana otu bilinen bir ottur neden bilmedigimi z olsun ki
son güne kadar ilişki ?Cep veriyorum ; 0535123456
Şaka bir yana, öyle şeyler içmeyin ya. Bol bol yürü, merdiven çık,son güne kadar ilişkive hurma ye. Hurma doğumu kolaylaştırıyor ama aşırı yeme önce araştır. Erken doğum yaparsın Allah korusun
Evet niye ki?son güne kadar ilişki ?
eyv. bacımsınRiskli gebeliklerde yasak zaten canım. Doktor bilgi veriyor zaten,şimdiden düşünme o kısımları
Canım ben 38.haftamdayim normal doğum için elbette her yolu deneyecegimiçeriğini bilmediğiniz demek istedim, hamileliğimin ilk ayında inanılmaz üzüm yemek istemiştim ama sonradan öğrendim ki üzümün düşük yaptırma riski varmış üzüm de bildiğimiz bir bitki değil mi?
hımmmmmRisk varsa tabiikide yasaktir ama risk yoksa son güne kadar ilişkiyi doktorda öneriyor açılma rahat olsun diye
Ben icilmiyor diye biliyorum.Kızlar acil cevaplara ihtiyacım var meryem ana otunu duyan olmuştur doğumu kolaylaştırır ben suya koydum fakat pek bi bilgim yok soğuk suyami birakayim sıcak suya mi birakayim bide ne kadar iceyim suyunu
Aa hurma dogru hz Meryem annemiz hurma yiyor dogumdan once ...Cep veriyorum ; 0535123456
Şaka bir yana, öyle şeyler içmeyin ya. Bol bol yürü, merdiven çık,son güne kadar ilişkive hurma ye. Hurma doğumu kolaylaştırıyor ama aşırı yeme önce araştır. Erken doğum yaparsın Allah korusun
Hurma düşük yapmak için yeniyor.Cep veriyorum ; 0535123456
İlerleyen aylarda doğumu başlatmak/kolaylaştırmak için de yenir.Hurma düşük yapmak için yeniyor.
Hayir doguma bir kaç gun kala normal doguma tesvik etmesi için yeniyor.Çok yenmesi erken dogum yapmaya sebep olabilir tabi,onu arastirmasini zaten bastan yazmistimHurma düşük yapmak için yeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?