Şöyle oldu. Evlencez diye askere tecilini bozdurup gitti. Ben evlencez askere git demedim. Kendi isteğiyle oldu. Sonra geldi iş buldu. Ben dedim herhalde teklif eder ben bu sırada bişey demedim. İşi beğenmeyip 3 ay sonra çıktı. İşsizken istemeye gelmek istiyoruz dedi. Ben kabul etmedim işsizsin olmaz ailem kabul etmez dedim . İş buldu. Sonrasında teklif filan yok. ( ben teklif almadan olmaz dedim. ) ben biraz irdelemeye başladım. Sonra teklif etti. Bu seferde isteme olayını bekledik. Ben ondan bekledim hani gelcez desin diye baktım bişey demiyo. Ben dedim tamam dedi sonra kavga ettik sonra söylendi geldiler. Ama orda bile istemeye gelsinler diye ben itekledim. Kaç ay bekledik isteme için.Genel bir ilgisizliği var herhalde, kişiliği mi böyle? Her olaya karşı mı umarsız yoksa evlilik olayına karşı mı ? Sadece evliliğe karşı veya size karşı ise bence sıkıntılı bir durum. Evlilik kararını ortak mı aldınız yoksa ,sizin ısrarınızla mı oldu , sizin ısrarınız ve çevre baskısı ile ise kendini mecbur hissettirdiği için böyle davranıyor olabilir mi? Bence biraz siz de isteksiz yaklaşın kendini belli eder belki böylece. Sorgular kendinin farkına varır ya da karşılıklı olarak ilişkinizi tekrar sorgularsınız belki.
Düğün mekanına niye beraber bakcaz dedi tutmadan önce. Yani insan düğün yapcağı yere bakmak istemez mi yani?Siz dolmuşsunuz boş yerlerde var biraz ama yazdıklarınızdan anladığım nişanlı biraz rahat biri. Ben tek başıma hayatta düğün salonu falan tutmam. Nişanlımı alır öyle giderim. Beraber gitmediniz mi hiç? Gezmediniz mi? Bu şekilde kendi kendinize mi gelin güvey oldunuz? Dediğim gibi eksik gibi hikaye biraz. Eksik değil böyleyse adamda sıkıntı var.
Aynen öyle. Önemsenmiyorum. Hevesi yok adamın. Sanki arkadaşı evlencek. O böyle olunca bende de heves kalmadı. Hallederiz deyip duruyor ama hallolan yok. Mekanı ben tutuyorum. Nikah için daireye gidip araştırıp soruyorum. Bak böyleymiş.yani tamam o gelemese bile. Burda yanımda olduğunu hissettirsin. Yani desinki. Nikah gününü ben sormadan önce nasıl oluyormuş ne lazım. Sen gidip bi sorsana. Hani yaptıralım filan diyebilir. Aldığım cevap tamam hallederiz veya ben bu işlerden anlamam ki . Ben gerçekten çok anlıyorum.Olay düğün nikah yeri tarihi vs. değil.
Siz onun tarafından görülmediğinizi düşünüyorsunuz.
Nedeni ne sizce bunun?
Abartmıyosun bence ne bu hevessizlik bence daha bişey deme bktın konuyu açmıyo sende açmamerhaba hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi az önce nişanlımla tartıştık. Biz yazın evlencez. Düğün sezonu açılır filan diye yer tuttuk. ( olmazsa nikah zaten). Düğün günü belli yer ayarlandı o yüzden de nikah tarihini o güne alalım artık diyoruz yer kalmaz filan.nikah dairesi ile de görüştüm onlarda gelin ayarlayalım dedi. 20 gün oldu nerdeyse konuşalı. Hala nişanlım hastaneye gidip tahlilini yaptırcak. Ya ayarlayalım yaptır diyorum tamam hallederiz deyip duruyor.
bugün de patladım artık.
Havaların soğukluğundan bahsediyoduk. Isınmadı filan diye. Isınsa da gezmeye gitsem dedi kendisi. Sen misin bunu diyen. Bende patladım. Gezmeleri düşüneceğini şu tahlillerini yaptırsan da nikahı ayarlasak dedim. Tamam halletcem dedi. (geçen hafta bu hafta gitcem demişti)ben de hani gidiyodun bu hafta dedim. Tamam gitcem dedi. Halletcem dedi. Ya sinir oluyorum şu kelimeye dedim hallet o zaman dedim.
ya haksızmıyım ya. Resmen sanki tek taraflı her şeyi düşünüyorum gibi hissediyorum. Düğün yeri ayarladık. Biz kendimiz ayarladık. Ne gelip baktılar nasıl bi yermiş diye.uzakmış gelemezlermiş mesafe 4,5 saat arabaları da var. İnternetten sayfasını attım ordan gördü nişanlım hiç merak etmez mi insan yani. Ailesine bile gösterdiğine emin değilim düğün yerini. Kendi başıma evlensem daha iyi. Resmen öyle yani. Ben itekliyorum sanki. Yapalım edelim diyen benim hep. Sanki ben istiyorum sadece evlenmeyi . Ya abartıyosun deyin de rahatlayım. Ben mi abartıyorum bu olayı.
Valla bu adam evlenecek gibi değil de sanki kapıdan şöyle bir uğrayıp bir de çeyrek takıp gidecek gibi duruyor. İlişkinizdeki diğer dinamikleri biz bilemeyiz. Bence boylu boyunca tekrar bir düşünün.Aynen öyle. Önemsenmiyorum. Hevesi yok adamın. Sanki arkadaşı evlencek. O böyle olunca bende de heves kalmadı. Hallederiz deyip duruyor ama hallolan yok. Mekanı ben tutuyorum. Nikah için daireye gidip araştırıp soruyorum. Bak böyleymiş.yani tamam o gelemese bile. Burda yanımda olduğunu hissettirsin. Yani desinki. Nikah gününü ben sormadan önce nasıl oluyormuş ne lazım. Sen gidip bi sorsana. Hani yaptıralım filan diyebilir. Aldığım cevap tamam hallederiz veya ben bu işlerden anlamam ki . Ben gerçekten çok anlıyorum.
Aynen öyle. Önemsenmiyorum. Hevesi yok adamın. Sanki arkadaşı evlencek. O böyle olunca bende de heves kalmadı. Hallederiz deyip duruyor ama hallolan yok. Mekanı ben tutuyorum. Nikah için daireye gidip araştırıp soruyorum. Bak böyleymiş.yani tamam o gelemese bile. Burda yanımda olduğunu hissettirsin. Yani desinki. Nikah gününü ben sormadan önce nasıl oluyormuş ne lazım. Sen gidip bi sorsana. Hani yaptıralım filan diyebilir. Aldığım cevap tamam hallederiz veya ben bu işlerden anlamam ki . Ben gerçekten çok anlıyorum.
Yok hiçte abartmiyorsun . Hatta az bile tepki vermişsin. Beyefendi sanki komşunun düğününe gidecek öyle rahat öyle umursamaz.merhaba hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi az önce nişanlımla tartıştık. Biz yazın evlencez. Düğün sezonu açılır filan diye yer tuttuk. ( olmazsa nikah zaten). Düğün günü belli yer ayarlandı o yüzden de nikah tarihini o güne alalım artık diyoruz yer kalmaz filan.nikah dairesi ile de görüştüm onlarda gelin ayarlayalım dedi. 20 gün oldu nerdeyse konuşalı. Hala nişanlım hastaneye gidip tahlilini yaptırcak. Ya ayarlayalım yaptır diyorum tamam hallederiz deyip duruyor.
bugün de patladım artık.
Havaların soğukluğundan bahsediyoduk. Isınmadı filan diye. Isınsa da gezmeye gitsem dedi kendisi. Sen misin bunu diyen. Bende patladım. Gezmeleri düşüneceğini şu tahlillerini yaptırsan da nikahı ayarlasak dedim. Tamam halletcem dedi. (geçen hafta bu hafta gitcem demişti)ben de hani gidiyodun bu hafta dedim. Tamam gitcem dedi. Halletcem dedi. Ya sinir oluyorum şu kelimeye dedim hallet o zaman dedim.
ya haksızmıyım ya. Resmen sanki tek taraflı her şeyi düşünüyorum gibi hissediyorum. Düğün yeri ayarladık. Biz kendimiz ayarladık. Ne gelip baktılar nasıl bi yermiş diye.uzakmış gelemezlermiş mesafe 4,5 saat arabaları da var. İnternetten sayfasını attım ordan gördü nişanlım hiç merak etmez mi insan yani. Ailesine bile gösterdiğine emin değilim düğün yerini. Kendi başıma evlensem daha iyi. Resmen öyle yani. Ben itekliyorum sanki. Yapalım edelim diyen benim hep. Sanki ben istiyorum sadece evlenmeyi . Ya abartıyosun deyin de rahatlayım. Ben mi abartıyorum bu olayı.
o kadar çok şey yapıyorsun ki yarın bir sorun olduğunda suç hep sende kalacak... sen yaptın sen istedin sen zorladın olacak... ama sen sadece istemiyorsan evlenmeseydin !!! diyebileceksin... adam relax geniş, ben bu işlerden anlamam (adam baştan kesmiş) demiş... öteki işe gelince her ayrıntısından anlıyon ................(sansür)... suyu akışına bırak kardeşim sende rahatla oda...Aynen öyle. Önemsenmiyorum. Hevesi yok adamın. Sanki arkadaşı evlencek. O böyle olunca bende de heves kalmadı. Hallederiz deyip duruyor ama hallolan yok. Mekanı ben tutuyorum. Nikah için daireye gidip araştırıp soruyorum. Bak böyleymiş.yani tamam o gelemese bile. Burda yanımda olduğunu hissettirsin. Yani desinki. Nikah gününü ben sormadan önce nasıl oluyormuş ne lazım. Sen gidip bi sorsana. Hani yaptıralım filan diyebilir. Aldığım cevap tamam hallederiz veya ben bu işlerden anlamam ki . Ben gerçekten çok anlıyorum.
E bu aileye gelin gidilmemesi bu adamla evlenilmemesi gerektiğini biliyorsunuz da aslında ...merhaba hanımlar
bugün de patladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?