kizlar cok acil ne olur cevap yazin

Cenaze vakti bile görümceni bu kadar gergin yapacak ne yaşadınız siz?

Hani insan cenaze vakti düşünemez bile selam vermeyim, tavırlı olduğumu anlasın falan...

Oyüzden nasıl bu hale geldiğiniz merak sorusu oldu bende...

Soruna gelince kayınpederinin eviyse sorman hata sen vazifeni yapmaya gitttin oraya, eşin de destekmiş şu zaman büyütecek zaman değil boşver. Başka zaman illaki bu laflarını yutacağı gün gelir takılma...

Allah rahmet eylesin bu arada, başınız sağolsun.

Kizlar evet dediginizi yaptim kaldim esimde teşekkür etti onu zor durumda birakmadigim icin
Aynem dediginiz gibi oldu iyi ve masum olan ben oldum. Kötü olan da o oldu. Esim insan dusmani bile gelse evine boyle yapmaz dedi
Neyse simdi ben buna giderken bi laf soyleyeyimmi cahilsin hep cahil kalacaksın filan gibi yoksa hic muhatap olmayayim mi
Esim kapıdan cikarken benim abim var deme bir daha diyecegim dedi

Bence hic birsey demeyin esiniz agzinin payini vermis yeterince sizi sahipsiz birakmamis bence hic nuhattap bile olmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence oyle cunku esiniz arkanizda durmus gorumcen aminimki cevabini almistir sizin laf soylemenize gerek bile kalmamis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni abi sayma diyecekti ama diyemeyecek cunku sabah erkenden cenaze evine gitmis simdi ben ezilmEdimmi

Beni abi sayma diyecekti ama diyemeyecek cunku sabah erkenden cenaze evine gitmis simdi ben ezilmEdimmi

Tam tersi bayağı bir korunup kollanmışsınız, ezilmek yerine. Ben bu tip konularda illa son lafı söyleyen, laf sokan insan olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Karşı tarafın açısından bakınca siz hiçbir çaba harcamadığınız halde abisi sizin tarafınızda mı? Sizin tarafınızda. Bundan daha iyi bir cevap olabilir mi karşı tarafa. İçten içe deliriyordur şuan.

Olağanüstü bir durum olduğu için gidip vazifenizi yapmışsınız bundan sonra muhattap olmazsınız hiç. Buarada gittiğiniz ev kayınpederin miydi? Yoksa görümcenin miydi daha önce de sorulmuş bu ama cevap gelmemiş?

cahılsın deme de fesat geldın fesat gıdeceksın dıyebılırsın

Hiç bişey deme bence, onu kaale almıyo olursun, daha çok çatlar. Laf söylemeye bile layık bulmuyorum seni anlamında. Eşine de maaşallah, Allah bozmasın

Kpnin eviyse ona ne oluyor. Ben olsam istedigim kadar kalir, herkesle kaynasirdim. Milleti arkama alirdim. Kotu olan o olur. Basiniz sag olsun bu arada.

İşin içine görümce girince çok normaldir.Yani bana göre "görümce= sorun" o kadar yani.Sizde o yokmuş gibi davranıp 1 gece idare ediverin.ŞAnslısınız ki eşiniz sizin yanınızda.

inadına kal oohhh ne güzel eşin ağzının payını vermiş bırak o huzursuz olsunnnnnnn eşini tebrik ediyorum seni koruduğu için onun ağzının payını verdiği için

Eşinin arkanda olması ne güzel.. Eşini bırakmamalısın.

inadına kal oohhh ne güzel eşin ağzının payını vermiş bırak o huzursuz olsunnnnnnn eşini tebrik ediyorum seni koruduğu için onun ağzının payını verdiği için
Saol canim esime anlamis midir dedim anlayana sivrisinek deyimini soyledi ayrıca kapidan cikarkende unut bizi terbiyesiz dedi o ise hala kendini savunmaya calisiyodu brnse olaya hic mudahil olmadim esimde bana sen akillisin sen benim karimsin ben gerektiginde müdahale ederim sen sakin yuz goz olma dedi

Eşinin arkanda olması ne güzel.. Eşini bırakmamalısın.

Allah bozmasın canımm bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…