- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Digerlerini anladim da bu kismi nereden biliyorsunuz? Insanlarin ozel hayati yani bilinmesi cok zorBu hanım hep gece hayatı olan sürekli alkolden kusma nöbeti geçiren aşırı ağzı bozuk ve erkeklerle hep arası aşırı iyi olan birisi.
Bu müdür vasfındaki bey de 3 hanımı i...nikahı adı altında ayrı ayrı oyalayan ve namuslu geçinen aldatmaya meyilli ağzı sürekli küfürlü bir bey...
Sevgili darkmore kendisi her sabah söylüyor gayet bastıra bastıraDigerlerini anladim da bu kismi nereden biliyorsunuz? Insanlarin ozel hayati yani bilinmesi cok zor
Aynen öyle söylesem de biz senin gibileri çok gördük cevabını aldımPatronuna rahatsızlığını dile getirmen ve duymamazlıktan gelmen haricinde bi çözüm göremedim. Zira bu insanlara yaptıklarının ayıp olduğunu söylemek hiçbir şey ifade etmeyecektir
Alkol bende alırım ama kötü manada bir hayatı var anlamında söyledim lütfen yanlış anlaşılmasınAlkolden kusma nöbeti geçemesi o kadını kötü biri yapmaz.
Alla alla cok ilginc. Yani ben olsam o kisimla ilgilenmem de diger anlattiklariniz felaket seyler. Patronunuza bunlari anlatin. Ama isten cikarilmayi da goze alin elbette. Imam nikahi ve alkol meseleleri patronu alakadar etmez tabii.Sevgili darkmore kendisi her sabah söylüyor gayet bastıra bastıra
Mesela ona göre evli bir erkeğin metresi olmak gayet normal o kafada parası olmaZsa evliliğe gerek YÖK gibiAlkolden kusma nöbeti geçemesi o kadını kötü biri yapmaz.
keşke o şekilde belirtmeseydiniz. Yani şimdi alkol içip kustuysak kötü insan oluruz gibi bi algı olmuş.Alkol bende alırım ama kötü manada bir hayatı var anlamında söyledim lütfen yanlış anlaşılmasın
Yok ben onları tipleri tanıtmak amaçlı söyledim gerçekten kötü niyetle değilAlla alla cok ilginc. Yani ben olsam o kisimla ilgilenmem de diger anlattiklariniz felaket seyler. Patronunuza bunlari anlatin. Ama isten cikarilmayi da goze alin elbette. Imam nikahi ve alkol meseleleri patronu alakadar etmez tabii.
Aslında garezi olan kişi bu kadın korkusu patronun gözdesi olmam sanırım öyle bir imaj verdi anlamsız kıslançlık içinde çok belli zira geçmişim yok kendisiyle adama da diğer hanımları bulan kendisi oluncakeşke o şekilde belirtmeseydiniz. Yani şimdi alkol içip kıstıysak kötü insan oluruz gibi bi algı olmuş.
Neyse.
Benim anlamadığım bu insanların size garezi ne
Korkınç bir çalışma ortamın var. Patrona anlatmalısın benceAslında garezi olan kişi bu kadın korkusu patronun gözdesi olmam sanırım öyle bir imaj verdi anlamsız kıslançlık içinde çok belli zira geçmişim yok kendisiyle adama da diğer hanımları bulan kendisi olunca
Bizzat bana küfür ediliyor hakaret ve aşağılamalarla hem de herkes içindeBen olsam herşeyi göze alıp patrona anlatırım. Böyle konuşuyorlar şeklinde değil de ortamdan rahatsızım diyerek konuya başlarım. İşten çıkarılmayı böyle bir durumda kalmaya yeğlerim.
Siz işten çıkmak istemiyorsanız önce uyarmayı deneyin. Lütfen benim yanımda böyle konuşmayın veya yapmayın ayıp oluyor gibi uyarılarda bulunabilirsiniz. Belki kendi aralarında normalleştirmişlerdir, herkesin aynı düşünmediğini görünce vazgeçerler. En azından rahatsız olduğunuzu bilsinler.
Malesef öyle kuzuma bakan kimse YÖK eve yakın dedesi bakıyor ben yokken ona fazla zaman kalsın diye çabalarım bir de para konusunda içerde kalma gibi bir şey YÖK tek artısı buKorkınç bir çalışma ortamın var. Patrona anlatmalısın bence
Bizzat bana küfür ediliyor hakaret ve aşağılamalarla hem de herkes içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?