Kızlar çok kötü oldum ya

Usariko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
45
19
3
31
Su son üçgündür hiç dinmeyen bir baş agrım var ve aksilik ya tam cenemin altında koskocaman bir gece yanıgı cıktı doktora gittim emar dedi inş kötü bişey cıkmaz ya bebegim var onu düşünüyorum .... aranızda böyle olan var mı

Çok yorgun ve stres altındasınız sanırım.
Geçmiş olsun.
Tıpçı değilim o nedenle başka bir yorum yapamıyorum.

O gece yanığı nisan stresinde bende de çıkmıştı Canım çok acıyor kremle falan 10 15 günde geçmişti inş sorun yoktur sıkma canını

Ya o zaten bende sürekli çıkıyor çok acıyo biliyorum sadece bebeğim e bulaşır diye çok korkuyorum
O gece yanığı nisan stresinde bende de çıkmıştı Canım çok acıyor kremle falan 10 15 günde geçmişti inş sorun yoktur sıkma canını

Gecmis olsun.Migren ya da boyunla ilgili bi problem olabilir. Benim de zaman zaman uc dort gun gecmeyen bas agrim olur boyun kaynakli benimki .

uçuk dudakta olmuyor mu?
geçmiş olsun bu arada doktora gittiniz mi?
Aynen gittim aslında su çiçeğinin bir virüsüymüş sinirlerin yakınında kaldığı için stresten üzüntüden ve vücut direnci düştüğü anda bir gecede çıkıp koskocaman oluyormuş doktor anlattı

arkadaşım zona ciddi olabilecek bir hastalık yalnız.. tedavi edilmesi gerek bütün vücudunuzu kaplayabilir.

Halk dilinde gece yanığıymış baktım doktor da öyle dedi zaten bende internetten öğrendim gerçek ismini

Doğrudur canım. Ben ilk kez duydum böyle dendiğini. Tedavi verdi mi doktor. Korkacak bişey değil. Benim de sırtımda çıkmıştı. Ağrısı çok olur ama.

Bebeğinin su çiçeği geçirmediğini varsayarak, kendinden korumanı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…