Çok tşk ederim yaÇok yorgun ve stres altındasınız sanırım.
Geçmiş olsun.
Tıpçı değilim o nedenle başka bir yorum yapamıyorum.
O gece yanığı nisan stresinde bende de çıkmıştı Canım çok acıyor kremle falan 10 15 günde geçmişti inş sorun yoktur sıkma canınıSu son üçgündür hiç dinmeyen bir baş agrım var ve aksilik ya tam cenemin altında koskocaman bir gece yanıgı cıktı doktora gittim emar dedi inş kötü bişey cıkmaz ya bebegimvar onu düşünüyorum .... aranızda böyle olan var mı
O gece yanığı nisan stresinde bende de çıkmıştı Canım çok acıyor kremle falan 10 15 günde geçmişti inş sorun yoktur sıkma canını
İnşallahSadece strestendir inşallah başka birşey çıkmaz
Uçuğun en büyüğü gibi birşey yanık gibiGece yanığıda ne oluyor ilkkez duydum
Gece yanığıda ne oluyor ilkkez duydum
Uçuğun en büyüğü gibi birşey yanık gibi
ben sorcaktım tam..
ne ola ki gece yanığı?
Aynen gittim aslında su çiçeğinin bir virüsüymüş sinirlerin yakınında kaldığı için stresten üzüntüden ve vücut direnci düştüğü anda bir gecede çıkıp koskocaman oluyormuş doktor anlattıuçuk dudakta olmuyor mu?
geçmiş olsun bu arada doktora gittiniz mi?
Halk dilinde gece yanığıymış baktım doktor da öyle dedi zaten bende internetten öğrendim gerçek isminiBen de merak edip baktım zonaymış. Zonaya gece yanığı dendiğini ilk kez duydum.
Ben de merak edip baktım zonaymış. Zonaya gece yanığı dendiğini ilk kez duydum.
Halk dilinde gece yanığıymış baktım doktor da öyle dedi zaten bende internetten öğrendim gerçek isminiBen de merak edip baktım zonaymış. Zonaya gece yanığı dendiğini ilk kez duydum.
Aynen gittim aslında su çiçeğinin bir virüsüymüş sinirlerin yakınında kaldığı için stresten üzüntüden ve vücut direnci düştüğü anda bir gecede çıkıp koskocaman oluyormuş doktor anlattı
Halk dilinde gece yanığıymış baktım doktor da öyle dedi zaten bende internetten öğrendim gerçek ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?