Kızlar çok kötü oldum ya

Ya o zaten bende sürekli çıkıyor çok acıyo biliyorum sadece bebeğim e bulaşır diye çok korkuyorum
Öpme Canım degdirme yarana bide elini sürüp bebeğe dokunma yanı yanığa elleme bulaşmaz içini karartma

Ben de bulaşıcı değil diye biliyorum.
Sephoraacığım, eğer su çiçeği hastalığı geçirildiyse zona bulaşıcı değildir çünkü zaten taşıyıcı olduğumuz için yerleşik halde sinsice bulunur bu virüs ve bağışıklık sistemimiz bir sebepten düştüğünde aktif hale gelir.Ama daha önce hiç su çiçeği geçirilmediyse, kişiye bulaştığında ve ilk etapta su çiçeği olarak görülür sonra bağışıklık kazanılır.

Doğrudur canimcim. Bilgim yok duyduğum kadarı..

Gece yanığı antibiotikli merhem ile geçiyor önce baticon yapın kurusun üstüne merhem.eczaneden verirler.annem üç dört kere oldu öyle geçti.başınızdada ciddi bir problem olduğunu sanmam korkmayın.dört gün aralıksız ağlamıştım baş ağrısından uyku uyuyamadım ilaç saatlik kesiyordu.hareket ettirince zonklamada oluyordu.tam doktora gidecekken şak diye kesildi.zaman zaman oluyor...

Aynen bende öyle yapıyorum gerçekten çok acılı valla allah düşmanımın başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…