kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyoo

İşyerinin yakınlarındayım sana da ugramak istiyorum canım müsaitsin dimi desene bir tutuşsun

Fevri davranma ayni seyi yasadim gayet sakin ve akillica konus neden boyle bir sey yaptin de duzgun bir aciklama yapamazsa telefonu kapa bir sure gorusme arasin dursun sakin ama sakin bagirip cagirip konusmasina engel olma az konus nedeni ogren cok zor ama tut kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide kizlar ben simdi desem is yerini aradim izinli dediler diye. Uste cikar guvenmiyo musunda ariyosun diye. Ona gore guven olmazsa iliskininde anlami yokmus. Napicam nasil tavir sergilicem bilmiyorum. Yardim edinnn???

ben olsam asla nerdeydin napiyordun demem. telefonunu acip mutlaka yazacaktir. ise gitmediginden haberim oldugunu caktirmam. sarjin bitti herhalde hayatim nasil gecti gunun yogun muydun derim. isteymis gibi davraniyorsa da yuzune vururum her seyi. varsa aciklamasi ondan sonra yapsin. bi yerlerim duyarsa tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

millet cumaya daha yeni giriyor ne alaka!!!

Arkadas cok mantikli yazmis madem is yerini aradigini soyleyemezsin belli etme oyleyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni anliyorum araniza yini katiliyorum iliskide yalan varsa o iliski yurumez sen yinide dinle onu

bencede mantıklı her izin gününü sevgiliyle geçirmekte bi yerden sonra sıkar yani

Sanirim aksama bu olayin akibeti belli olacak

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hepimiz değil belki ama çoğumuz eşlerine ailelerine minik beyaz yalanlar söylemişizdir..belki ailevi bir durum var sana söylenmemesi gereken bir şey var illa ki en kötüsünü düşünmemek gerek..he tabi bu arada yalan söylemesi taniki uygun olmamış ama aldatma gibi bir durum değildir sonuçta ona ulaşamayınca iş yerini arayabilme ihtimalini biliyordur..fakat sinek küçükte olsa mide bulandırır diyosan söylediği yalan için sağlam bir cezayı hakkediyor..

Yapi olarak sakin biri degilim coook zor tutuyorum suan kendi mi insallah basaririm. Dedigin taktigi uygulicam. Eger demesse iste degildim diye. Sayar dokerim icimdekileri

Sanirim aksama bu olayin akibeti belli olacak

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ne demek ölüyorum nefes alamıyorum yaa, bu adam sizin oksijen kaynağınız mı? Altı üstü bi yalan, belki sürpriz yapacak velji de yapmayacak. Ne bu sanki erkek ler için yaşıyorsunuz.

ne açıklama yaparsa yapsın bir kere yalan söylemiş yalan yalanı doğurur ne ara ne sor bırak o gelsin bak bakalım ne diyecek ne edecek hoş yalan girmiş için içine ne dese geçerli olmaz ya sen boş vermelisin bence ...

İlk şok. Yerime koyun kendinizi.
Hayatinizi birlestirmeyi dusundugunuz adam size yalan soyluyo ve buyuk bi yalan buu.

Yüksek ihtimal aldatılıyorsunuz, bitti diyin aradığında açmayın bence ..

Öncelikle bir sakin ol. Bu şekilde kendine zarar verirsin. Bekle biraz illa ki sana geri dönüş yapar. Nasılsın falan diye ağzını ara. Eğer işteyim şöyle,böyle derse düşünürsün ne yapacağını. Belkide süpriz yapacaktır belli olmaz.

Evet yalan söylemiş ama bu seni mutlu edebilmek için söylenen bir yalan olur umarım hediye süpriz vs gibi şeyler için söylenen masum bir yalandır inş. Durum ortaya çıkar zaten eğer böyle birşey yoksa yol verirsin ama sakin olmalısın

Daha ilerde evleneceksin, düğünde neler olacak, kocan seni annesine kardeşine tercih edecek, borç dert odeyeceksiniz, size şiddet gostercek vs vs vs ( bunlar sadece bugün kk da okuduğum konularin birer örneği, benim Yaşantım değil) işte i zaman ölüyorum elim ayağım titriyor dersen herkes yanında olur. .. ne sansin sen dünyayı? Herkes dürüst herkes pür neşe mi?? Tepkini göster gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…