bencede mantıklı her izin gününü sevgiliyle geçirmekte bi yerden sonra sıkar yani
Kizlar ben zorla bulusalim diye diretmiyorum. İkimizde istiyoruz bunu. Ki o gunde aksama kadar beraber degiliz 3-4 saat. Sonrasinda islerini hallediyo. Ve eger istemiyosa yalan soylemek yerine dogrudan bu hafta bulusmayalim demesi gerek.
hepimiz değil belki ama çoğumuz eşlerine ailelerine minik beyaz yalanlar söylemişizdir..belki ailevi bir durum var sana söylenmemesi gereken bir şey var illa ki en kötüsünü düşünmemek gerek..he tabi bu arada yalan söylemesi taniki uygun olmamış ama aldatma gibi bir durum değildir sonuçta ona ulaşamayınca iş yerini arayabilme ihtimalini biliyordur..fakat sinek küçükte olsa mide bulandırır diyosan söylediği yalan için sağlam bir cezayı hakkediyor..
Yapi olarak sakin biri degilim coook zor tutuyorum suan kendi mi insallah basaririm. Dedigin taktigi uygulicam. Eger demesse iste degildim diye. Sayar dokerim icimdekileri
yorumlari okumadm ama belli etmeden pazar gununu mu beklesenizki?size o gun bulusalm demis ya.pazar gunu de isim var izn alamadm vs derse ve ne is yaptiginida soylemezse alttan falan almadan konusun.yani ilk onun anlatmasini bekleyin anlatmazsa oyle geregini yapin
sorun yaparsın diye mi çekindi acaba, ama seninde yerinde olsam günün nasıl geçti işteyken falan derim, bilmiyormuş gibi yapıp ilk başta, pazarı beklerim pazar günü bahane üreticek büyük ihtimal, işte ozaman olayı patlatırım
6-7 aydir birlikteyiz soran olmus.
Pazar gunu secim oldugu icin zaten izinli. Ama israrla sordum. Yarn calisiyorm dedi. İs yeri ile konustum bugun izinli dedi. Biri ile bulusmasa bile bana yalan soyledi. Nasil guvencem ben tekrar. Bide telefonu kapadi israrla arayinca.
Az once msj atmis cumadayim diye. Bisey yazmadim.
Sakın yine sakin olmaya çalış şayet farklı bir durum varsa aynı şeyi tekrarlayacaktır yine bir cuma günü sana izinli olmayacağını söyleyecektir işte o gün üşenmeden eğer evini biliyorsan erkenden evinin yakınlarına git ve takibe al derim şüpheni belli edersen hiç birşey yakalayamazsın.
hemen konuya giriyorum.
biz sevgilimle her cuma buluşuruz. çünkü izin yaptıgı tek gün cuma.
sevgili oldugumuzdan beri ya 2-3 kez sadece buluşmadıgımız olmuştur o gün
ve dün dedim buluşuyoruz demi diye. yok dedi yarın çalışıyorum. pazar izin kullancam o gün görüşürüz dedi
çalışıyosun yani işte olcan dedim evet dedi
sabah konuştuk hazırlanıyorum işe gidicem dedi
veee yarım saat sonra yazdım napıyosun diye cevap yok.
aradım açmıyo meşgulede atmıyo üst üste aradım bakmıyo
sonra telefonu kapadı.
iş yerini aradım çalışıyo mu bugün dedim yok bugün izinli dediler
kızlarr delirecem nerde bu adammm.
resmen bana yalan söyledi
ve bir saat oldu hala dönmedi.
hiç böyle yapmazdı
biri ile mi buluştu sizce?
ölüyorum nefes alamıyorum.
arayınca nasıl konuşmalıyım?
kestirip atim bitti mi diyim?
offff çok kötüyüm((
hemen konuya giriyorum.
biz sevgilimle her cuma buluşuruz. çünkü izin yaptıgı tek gün cuma.
sevgili oldugumuzdan beri ya 2-3 kez sadece buluşmadıgımız olmuştur o gün
ve dün dedim buluşuyoruz demi diye. yok dedi yarın çalışıyorum. pazar izin kullancam o gün görüşürüz dedi
çalışıyosun yani işte olcan dedim evet dedi
sabah konuştuk hazırlanıyorum işe gidicem dedi
veee yarım saat sonra yazdım napıyosun diye cevap yok.
aradım açmıyo meşgulede atmıyo üst üste aradım bakmıyo
sonra telefonu kapadı.
iş yerini aradım çalışıyo mu bugün dedim yok bugün izinli dediler
kızlarr delirecem nerde bu adammm.
resmen bana yalan söyledi
ve bir saat oldu hala dönmedi.
hiç böyle yapmazdı
biri ile mi buluştu sizce?
ölüyorum nefes alamıyorum.
arayınca nasıl konuşmalıyım?
kestirip atim bitti mi diyim?
offff çok kötüyüm((
İşyerinin yakınlarındayım sana da ugramak istiyorum canım müsaitsin dimi desene bir tutuşsun
konuştuk kızlar dediginiz gibi çok sakin davrandım
abisinin dükkanı var ordayım dedi.
tlfnu nedenkapadın şarj mı bitti dedim
yok hep açıktı camide çekmiyo bazen dedi
öncesinde napıyodun dedim
işe gitmedim dükkandaydım hep kimse yoktu gelene gidene baktım dedi
o nasıl iş hiç mi telefonu almadın eline dedim
ne diyosun gene, almadım evet, bi kızla beraberdim ondan açmadım sana yalan söylüyorum oldu mu dedi.
hiç bişey yazmadım.
içim içimi yiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?