kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyoo

bencede mantıklı her izin gününü sevgiliyle geçirmekte bi yerden sonra sıkar yani

Kizlar ben zorla bulusalim diye diretmiyorum. İkimizde istiyoruz bunu. Ki o gunde aksama kadar beraber degiliz 3-4 saat. Sonrasinda islerini hallediyo. Ve eger istemiyosa yalan soylemek yerine dogrudan bu hafta bulusmayalim demesi gerek.

Kizlar ben zorla bulusalim diye diretmiyorum. İkimizde istiyoruz bunu. Ki o gunde aksama kadar beraber degiliz 3-4 saat. Sonrasinda islerini hallediyo. Ve eger istemiyosa yalan soylemek yerine dogrudan bu hafta bulusmayalim demesi gerek.

sorun yaparsın diye mi çekindi acaba, ama seninde yerinde olsam günün nasıl geçti işteyken falan derim, bilmiyormuş gibi yapıp ilk başta, pazarı beklerim pazar günü bahane üreticek büyük ihtimal, işte ozaman olayı patlatırım

Evet katılıyorum biz hiç mi bişey uydurmuyoruz sevgili sonuçta eş değil belki paylaşmak istemiyor.
İşim var deseydi ne diye ısrar edilcekti özel deseydi benden özelini saklıyo diye trip atılacaktı. Adamda bunu uydurmuş bence aldatmak değil sonuç

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Yapi olarak sakin biri degilim coook zor tutuyorum suan kendi mi insallah basaririm. Dedigin taktigi uygulicam. Eger demesse iste degildim diye. Sayar dokerim icimdekileri

Sakın yine sakin olmaya çalış şayet farklı bir durum varsa aynı şeyi tekrarlayacaktır yine bir cuma günü sana izinli olmayacağını söyleyecektir işte o gün üşenmeden eğer evini biliyorsan erkenden evinin yakınlarına git ve takibe al derim şüpheni belli edersen hiç birşey yakalayamazsın.

yorumlari okumadm ama belli etmeden pazar gununu mu beklesenizki?size o gun bulusalm demis ya.pazar gunu de isim var izn alamadm vs derse ve ne is yaptiginida soylemezse alttan falan almadan konusun.yani ilk onun anlatmasini bekleyin anlatmazsa oyle geregini yapin

Pazar günü adam seçimden dolayı izinliymiş zaten....

Pazar günü seçimden dolayı izinliymiş ....

Cevap verme bence. Cevap verirsen eger yumasadigini dusunur. Otoritersede konu kapanir hemen. Surundur biraz arasin dursun birak cevap verme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bekle belki srpriz yapiyor..bilmiyormus gibidavran..pazar gununubekle.bakalim izinli olacak miii.sabret kikesinsonuca varasin.simdipatlarsan o ortmek icin birseyleryapar .ozmnndasen bir sey ogrenemezsinn.bekle.bakalim..seni arayinca hic bir sey yok gibi davran...olesine aradim de.cok soru sorma ki anlamasin senin anladigini

Sana yalan soylemesi bir is ceviriyor demek...
Telefonlarinada cikmiyormus... dur bakalim elbet geri donus yapacaktir sana... ozaman nasil bir hikaye uydurcak gorursun.. ona gore tepkini verirsin.

Evet supeni belli edersen hic bir sey ispat edemezsinn...aramada israrrlaa.bekle o seni arasin bakim ne diyecekk..bizde merak ettik.sabrettt...

Son düzenleme:
İyi de iş yerını aradıgını soyleyecekler zaten cocuga bence onlar soylemeden sen soyle

hiç iyi kokular gelmedi burnuma
açıkcası ben bir ihanet olabileceği kanısındayım

işyerını ara bakalım bırde aklıma kötü şeyler geldi üzgünüm

konuştuk kızlar dediginiz gibi çok sakin davrandım
abisinin dükkanı var ordayım dedi.
tlfnu nedenkapadın şarj mı bitti dedim
yok hep açıktı camide çekmiyo bazen dedi
öncesinde napıyodun dedim
işe gitmedim dükkandaydım hep kimse yoktu gelene gidene baktım dedi
o nasıl iş hiç mi telefonu almadın eline dedim
ne diyosun gene, almadım evet, bi kızla beraberdim ondan açmadım sana yalan söylüyorum oldu mu dedi.
hiç bişey yazmadım.

içim içimi yiyo.

Yalan söylediği evet kötü şeyleri gösteriyor ama süpriz de yapacak olabilir sonuçta o zaman haber de veremez.

Sen bence bişi söyleme akşam buluşmaya bak ve bi şekilde sabah ya da geceden aranmış kişilere numaralara bak belki bişey bulursun

yalana bak o kadar msj atmıssın hadı onu gectım evden cıkarken ıse demıs ızınlı oldunu bılıyor zaten sana ıse gıdıyorum dıye yalan solemıs ben olsam ınanmazdım kendın dıyosun her cuma gorusuyoduk dıye sana işe demıs dukkana gıttını soyluyo yalanı ortaya cıktıgındada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…