kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyoo

Peki neden ise gitmekten son anda vazgecmis

acaba sana süpriz hazırlıyor olabilirmiydi:26:

İşyerindekilerin karıştırma durumu olabilir mi acaba..
Allah allah ilginç.

Siz yakalayıp hesap sorsanız ben sana demiştim diyebilir sanki...

Canim canini sikmak istemiyorum ama inanmak istedigin icin inanma madem abisinin yanina gidecekti sana niye izinli degilim dedi bunun altinda bir is var ama sakin kendini uzme sonucta kaybeden o olur sen belli ki onu seviyorsun bunu kullanmasina izin verme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mesajimi sildim çünkü konusmussunuz. Bence irdele. Madem abisinin yaninda niye sana izin kullanmiyacagim diye yalan soyluyor. Bu onemli bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
süpriz hazırlama gibi bi durum imkansız kızlar
biri ile buluşmuş olabilir mi??
anlamıyorum madem yalan söylicek daha inandırıcı bişeyler söylemezmiydi.
toplandıya giriyorum tlfna bakamam felan derdi sanki.
karman çorman olduuuummmm.

Minareyi çalan kılıfı hazırlardı diyorum işte ben de! Belki banka işi oldu maddi ailevi durumlar filan.. Hemen kötüye yormayın, siz kaç senedir berabersiniz bu arada ?

Sen cok iyi dusunuyorsun ama senden daha iyi de kimse taniyamaz suan biz olaya biraz daha gercekci ve disardan bakiyoruz aranizdaki iliskiyi en iyi sen yorumlarsin bence otur bi dusun inanmak istedigin seye inandirma kendini zaten oyle olsa cok guvensen bu dusunceler gelmez aklina demek ki icinde garip bi guvensizlik duygusu var bunu da kestirip atamazsin simdi normal olarak devam edersen sonra hep aklina takilacak

Tecrübesi azdır hayatım yeni yeni öğreniyordur aldatmayı bu işte bir iş var ben emin oldum artık hele birde öyle hee kızla buluştum sana yalan söyledim tripleri falan ııııı bir şey var.

son durumu bılmıyorum ama kesın ulaştığında,bılmem neyımın basına su geldı,işe gıdemedım,teli açamadım kusura bakma dıcek..

şu kızla,şurda kırıştırdık dıcek hali yok ya..

normal davranamıyorum ki zaten. yoksayım bi daha böyle biişey olursa çağresine bakarım diyorum ama yok olmuyo içimden gelmiyo güzel konuşmak .s

açık açık söylemiş bi kızla beraberdim diye :26: ben olsam bunu ciddiye alırdım.
üstüne gitmeden takipte kalın bence.

Dedikleri hiç inandırıc gelmedi ama dilerim sürpriz hazırlıyodur. Siz yinede mesafeli davranın.

İyi düşünemedim vallahi, anca zorla.
Bu yalanın çeşitlerini de hiç sevmem zaten, özenli biriyim öyle de olunmasını isterim.. Beni şüphelendirecek sürprizler yapmasın vallahi erkek arkadaşım, uyarıcam olunca önceden
Bir de erkekler bu konularda birbirlerinin arkasında dururlar iş yerinde konuştuğunuz kişi erkekse şayet.. Tabi ortamı nasıl bilmiyorum, benim eski sevgilimin iş yerinde işler böyle yürüyordu
Siz yapabiliyorsanız yine bekleyin, deneyin onu. Maalesef normal davranmak çok zor oluyor, çözümlenmeden rahat edemiyor soğuk davranıyor insan.
Ayrıca, yalan konusunda paniklemiş olabilir, yani iyi düzenleyememiştir.
Ben bunları düşünürüm. Yine de inşallah kötü bir şey yoktur diyorum...

Yalan söylüyor bence.madem izinliydi ne die izinli deilim dedi?dükkanda duruo ne yapıomuşki ilginç ?inanmayın

simdi söyle düsün
bu adam haftanin 6 gunu calisip bir gunu off degil mi
onuda hep sizinle gecirmis bu zamana kadar
ee adam bir seferde belki bacaklarini uzatip butun gun yatmak istemistir
yada annesiyle gecirmek
yada arkadaslariyla vs
yalan söylemis cunku basi agrimasin istemistir
benim düsüncem bu

Benim de aklıma o geldi ilk sürpriz falan yapcaktır belki..

Bence ailevi bi problem var onu halletmekle meşgul
Üzerine gitmeyin zaten bişey varsa çıkar ortaya ileriki günlerde de bunu hissedersiniz

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…