kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyoo

+
Evet sizinle vakit geçirmek istememiş de olabilir bu hafta, sıkıntı olma ihtimali varsa yalana başvurmuştur
Ama bana göre ilişkiyi zedeleyecek, şüpheye düşürecek şeyler yapılmamalı, ne olursa olsun bundan, bu şüpheden kötü olamaz.
Sonuçta %100 güven yok..
Bakalım...

Son düzenleme:
karar verdim kızlar
bişey yokmuş gibi davrancam.
o bi kızla beraberdim ondan yalan söyledi dedi ya
olur mu benim aşkım yapmaz öyle şeyler yazcam.
pazar günü buluşuncada herşeyi sorarım üstüne giderim iyice.
orda da yalan söyleyemez ya anlarım heralde diye düşünüyorum.

doğru bi karar mı sizce?

Arama bekle sana dönüş yapsın. Dönüş yaptığında da hemen nerdeydin deme. Napıyosun falan de, bakalım sana doğrumu söyleyecek yoksa iş yerinde yoğundum falan mı diyecek. Eğer işteydim bakamadım falan derse o zaman söylersin izinliymişsin diye. Ama sakin ol.

normal davranamıyorum ki zaten. yoksayım bi daha böyle biişey olursa çağresine bakarım diyorum ama yok olmuyo içimden gelmiyo güzel konuşmak .s

Yoksayamazsin zaten asla olmaz bence tavrini al sonra pisman olmak zor isin ucunda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru söyluyor olabilir, sinirle de böyle bir laf etmiştir. ama en azından size bugün dükkana gidicem de diyebilirdi. Çok üstüne gitmeyin yoksa inat eder ve gerçeği de açıklamaz. Eğer dükkanın yerini biliyorsanız oraya gidebilirsiniz. Ya da ortak bir arkadaşınız varsa nerde olduğunu sormasını isteyebilirsiniz.

geçmiş olsun diyeyim sen anla, yalancı hıyar..

Suç bastırma psikolojisi gibi geldi bana

Resmen üste çıkmaya çalışıyor.
Bir haltlar karıştırıyor sanırım seninki. :26:

demiş:26: ama konu sahibi olur mu öyle benim aşkım yapmaz öyle şeyler diyecekmiş

Bencede aslinda iyi fikir sucustu yapmak daha iyi soyledigi yalan her neyse tabi sonucta bi kiz olmasa bile hayatinda yalan soyleniyor.. Noldu naptin var mi bir gelisme ?

Bencede aslinda iyi fikir sucustu yapmak daha iyi soyledigi yalan her neyse tabi sonucta bi kiz olmasa bile hayatinda yalan soyleniyor.. Noldu naptin var mi bir gelisme ?

Soyledim. Cok rahat davraniyo canim. Oyle bisey olsa ustume duserdi diye dusunuyorum. Bilmiyorum karmakarisigim

yalan söylemiş ama niye söylemiş..öğrenmek lazım.. öyle öldüm bittimle olmaz ki.. alt tarafı sevgilisiniz ne olmuş belki sana söyleyemeceği bir işi vardır. bu herşey olabilir.. bilemiyoruz ki.. kendine açık açık sor..

ancak daha önemli birşey var.. sen onu sanki çok sık boğaz ediyorsun gibi geldi bana.. konuşmuşsunuz cuma çalışıyorum demiş. sabah aramışsın işe gidecem demiş.. sonra tekrar mesaj çekmişsin ne yapıyorsun diye sonra sürekli aramışsın. ayyyy ben yazarken bunaldım..

bence çok üstüne gidiyorsunuz.. o sizi aradığında da açıkça sorun.. bugün gerçekten çalıştın mı? vs. evet derse söylersin..işyerini aradığını. yok durumu anlatırsa zaten sorun yok.. ama yok beni niye araştırdın niye aradın vs laflarına evet aradım çünkü merak ettim seni.. çünkü aradım bir gün iznin var ve o gün birlikte gezmek istedim vs. gibi sözler söylebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…