- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
19 yaşında,kim bilir ne zorluklar çekti ne yalnızlıklar.."Sapına kadar erkeğim" cümlesi bile üzerindeki baskıyı göstermiş resmen.Kolay bir durum değil çünkü burası Türkiye,toplum alışkın değil.
Bu bireylere her zaman saygım olmuştur.Aynı yaştayız onunla şu an onun yanında olup destek olmak isterdim..
Size ne? O sizin heteroseksüel olmanıza karışıyor mu? Ne ağlayıp zırlıyorsunuz, ne var bunda? Çağdaş olun biraz.
Canım niye üzülüyosun gay se gay ne olmuş yani katil mi sapık mıhayat onun hayatı üstüne gidiceğinize yanında olun normal bi hayatı olsun yoksa genelde kötü oluyor
evet gay..Allahim şu mübarek günde böyle biseyi duymak o kadar kötü ki hic bişey dusunmek istemiyorum agliyorum çok üzülüyorum. 19 yaşında erkek kardeşim var çok zor bi cocuk zaten liseye bile gonderemedik çok inatçı cook uzun zamandır şüpheli davranışlari var çok bakımlı 1 kaç yıl önce facebookta yazışmalar okumustum biraz konustum tamamen içine kapandi hiic bişey konusmadi zaman gecti ustunde durmadim cunku benden nefret etmeye basladi zaman gectikce cahillikti gecti sandim ama hep uzak mutsuz konusmaz resmen ağzından laf alamiyoruz ortamlar yapiyoruz dahil olmuyo bu sene basinda yabanci ni ülkeden bi erkekten kalpli çikolatalar gelmiş o zamanda cok konustuk arkadaşim benim siz beni neyle yargıliosunuz nefret ediyorum sizden fln dedi bizde kendimize kızdık çok üstüne vardık diye bana nasıl yakistirirsiniz ben sapina kadar erkeğim dedi falan filan hepimizdem sogudu bizde öyle hep anlayisla konuştuk varsa bilelim diye. Neyse geçen gun diğer erkek kardeşim netten bi kaç erkekle yazışmalarini okumus şoka ugramis resmen yıkılmis o universitedeydi çok içinde değildi olaylarin gelmiş konusmus o adamlara mesaj cekicektim diye öyle bişey yaparsan intihar ederim ben böyleyim erkeklerle konuşmaktan zevk aliyorum demis ben zaten hepinize acikliycaktim demiş. O kadar kötüyüm ki napilir nasıl edilir nasıl yaklaşılır bilmiom(
Sizin bu tavriniz ne acaba hic hos degil bence. yorum yaparken biraz seviye ve saygi lutfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaş çok çağdaş
evet gay..
ama bundan sonra ona tepki vermemeye onu anlamaya çalışmalısınız. her tepki size karşı kendini iyice kapamasına sebep olur. bu arada keşke liseye gönderseydiniz. işte bunda asıl tepki veriin. lise mezunu bile değil.
Babası tarafından kemikleri kırılana kadar dövülmüş çok çok çok sevdiğiniz gay bir arkadaşınız olsaydı, "gay mi ooov" yapanlara karşı siz de ukala ve kaba olurdunuz.Dusunceler ozgurdur buna birsey demiyorum ama bu kadar kaba ve ukala yorum yapma hakkini nereden buldu acaba. Kendisini terbiyeye davet edelim biz.
Tercih de olabilir, saygi duymak icin illa yonelim mi olmasi gerekiyor? insanlari tercihleri yuzunden de öldüremez kimse. Ister tercih ister yonelim, kimse karisamaz kimsenin cinsel yasantisina
Babası tarafından kemikleri kırılana kadar dövülmüş çok çok çok sevdiğiniz gay bir arkadaşınız olsaydı, "gay mi ooov" yapanlara karşı siz de ukala ve kaba olurdunuz.
Bu insanları ezmeyelim artık. Onlar katil değil, sapık değil, suçlu değil ...!
Ne var ki ağlayacak ??Benim bahsettigim tavir aglayip zirlamayin vs. tavridir kimse kimseye bu sekilde yazamaz. Ayrica bir insan gay diye de toplumdan dislanamaz. Umarim simdi anlatabilmisimdir. Dusunceleri ifade ederken biraz daha sakin üslup lutfen .
Bizimle Paylaşsa onu anlardik kimse bilmedi ki baski görsün biz hep sohbet ortaminda sorduk hiç terslemedik bile ve daha 19 yasinda ve evde hic iş ortami falan olmadi sadece spora gidiyor dışlanmak tepki görmesi gibi bi durum yok
Babası tarafından kemikleri kırılana kadar dövülmüş çok çok çok sevdiğiniz gay bir arkadaşınız olsaydı, "gay mi ooov" yapanlara karşı siz de ukala ve kaba olurdunuz.
Bu insanları ezmeyelim artık. Onlar katil değil, sapık değil, suçlu değil ...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?