kızlar çok kötüyüm kardeşim gay mi :(((

19 yaşında,kim bilir ne zorluklar çekti ne yalnızlıklar.."Sapına kadar erkeğim" cümlesi bile üzerindeki baskıyı göstermiş resmen.Kolay bir durum değil çünkü burası Türkiye,toplum alışkın değil.
Bu bireylere her zaman saygım olmuştur.Aynı yaştayız onunla şu an onun yanında olup destek olmak isterdim..

Benim başıma da geldi aynı şey.Kardeşim değildi ama kuzenimdi.Benim bilgisayarımdan internete girerdi sık sık bigün arama geçmişinde bi gay sitesine üye olduğunu gördüm.
Sizi okadar iyi anlıyorum ki insan başkalarına karşı anlayışlı olsa da kendi kanından birinin hemcinslerine ilgisi olduğunu öğrenince yıkılıyor.O sırada ben söylemeden ailesi de farketmiş bazı telefon konuşmalarından ve itiraf etmişti iki tarafa karşı da ilgim var diye.
Bu geçici bişey olmuyor genelde öncelikle onu anlamanızı isterim.Psikoloğa falan götürdüler çünkü kuzenimi özenti sandılar ilk başta çünkü internette çok yaygınlaştı bu tarz şeyler.Ama sonuç başarısız tabi.
Kabullenmek lazım ne kadar zor olsa da

Belki değişmez ama yönelim olabilirse düzelir diye düşünüyoruz ozenme olabilir nr bilim hic böyle bi durumla karşılaşmadik ki çünkü kısmen kızlardanda hoşlanıyorum ama onlarin tribini çekemem demiş kardeşime Tekirdağa tatile gitmek istiyor netten mesajlastigi adam tekiedagda yasiyor profil bilgilerinde direk aklima o geldi konuştugu kişi o kadar tuhaf biri ki çok tehlikeli geldi bana ne kadae anlayışlı. Da olsam insanin zoruna gidiyor hele o adami görünce inanin tüylerim diken diken oldu bide annem çalışıyordu onu ben büyüttüm düşünüyorum üzülüyorum elimde degil

Bizimle Paylaşsa onu anlardik kimse bilmedi ki baski görsün biz hep sohbet ortaminda sorduk hiç terslemedik bile ve daha 19 yasinda ve evde hic iş ortami falan olmadi sadece spora gidiyor dışlanmak tepki görmesi gibi bi durum yok

Canım niye üzülüyosun gay se gay ne olmuş yani katil mi sapık mı hayat onun hayatı üstüne gidiceğinize yanında olun normal bi hayatı olsun yoksa genelde kötü oluyor

Saygıdan bahsederken keşke gerçekten saygılı olmayı bilse bazıları..

Her neyse, buna sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Onun hayatı sonuçta, sonuçlarına da kendi katlanmak zorunda
Üzerine çok gitmeyin iyice kopmasın sizden

Size ne? O sizin heteroseksüel olmanıza karışıyor mu? Ne ağlayıp zırlıyorsunuz, ne var bunda? Çağdaş olun biraz.

Sizin bu tavriniz ne acaba hic hos degil bence. yorum yaparken biraz seviye ve saygi lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım niye üzülüyosun gay se gay ne olmuş yani katil mi sapık mı hayat onun hayatı üstüne gidiceğinize yanında olun normal bi hayatı olsun yoksa genelde kötü oluyor

Üzülüyorum çünkü çok mutsuz bişey yapmak istiyorum karşı oldugumdan değil ama kimseye yaklasmiyor neden ben allahım yazmış profilinde

evet gay..
ama bundan sonra ona tepki vermemeye onu anlamaya çalışmalısınız. her tepki size karşı kendini iyice kapamasına sebep olur. bu arada keşke liseye gönderseydiniz. işte bunda asıl tepki veriin. lise mezunu bile değil.

Lise için o kadar cabaladik ki butun aile bir olup okul müdürüne rica ettik geldi konustu psikologla görüştük gitmek istemedi eve geldi kadin çünkü neden gitmek istemedigini bilmiyorduk şimdi şimdi düşünüyorum demekki bu yüzden çekinmis gitmemis şimdi açıktan okuyo anlatilir gibi degil cok mesafeli çok hiç bi şekilde bizimle konuşmaz hiic kimse ile konusmaz kendi isterse o bızım evimizin en küçüğü şımarığıydı

Dusunceler ozgurdur buna birsey demiyorum ama bu kadar kaba ve ukala yorum yapma hakkini nereden buldu acaba. Kendisini terbiyeye davet edelim biz.

Babası tarafından kemikleri kırılana kadar dövülmüş çok çok çok sevdiğiniz gay bir arkadaşınız olsaydı, "gay mi ooov" yapanlara karşı siz de ukala ve kaba olurdunuz.
Bu insanları ezmeyelim artık. Onlar katil değil, sapık değil, suçlu değil ...!

Tercih de olabilir, saygi duymak icin illa yonelim mi olmasi gerekiyor? insanlari tercihleri yuzunden de öldüremez kimse. Ister tercih ister yonelim, kimse karisamaz kimsenin cinsel yasantisina

Cinsel tercih diye birsey yoktur. Dogal halde tercih olur. Zaten cinsellik dogaldir. Yakisikli veya siradan rrkek ancak bu tercih olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bahsettigim tavir aglayip zirlamayin vs. tavridir kimse kimseye bu sekilde yazamaz. Ayrica bir insan gay diye de toplumdan dislanamaz. Umarim simdi anlatabilmisimdir. Dusunceleri ifade ederken biraz daha sakin üslup lutfen .

Ne var ki ağlayacak ??
Kardeşin gayse onu anladığını, yargılamadığını, her haliyle sevdiğini hissettirirsin... Ağlarsan o farklı olduğu inancına daha çok bağlanır ve daha çok içine kapanmaz mı?
Belki çok sert çıktım, özür dilerim konu sahibinden ancak bunu dünya meselesi haline getirmeye gerek yok... Herkes hayatını istediği gibi yaşasın

Not: Gay olduğu için toplumdan dışlanan milyonlar var...

Son düzenleme:
yaşı bıraz daha büyük olsaydı tepkıler açısından ıyı olurdu kendısı için.
ileride her şey net oldugu zaman, herkes kabullenecektır durumu
ya da görüşmeyenler bıle olacaktır onunla
aileden veya akrabalardan... kısacası çok zor bır süreç onu beklıyor
geylerın aileleri genellıkle kabul etmezler ve o kişiler tek başlarına yaşarlar
kardeşin biraz küçük
umarım bu durumu uzun süre ailenden saklayabılır ve zamanı geldıgınde yoluna bakabilir

İçine kapanma durumu,okula gitmeme,işe girmeme bu yüzden olabilir demek istedim ben.

Onun tepkisini benden neden cikariyosun sen ?belki ben bu konuda hassasım o benim kardesim sen benden daha mi çok düşüneceksin ben burda fikir aliyorum herkesin dediginide kaile aliyorum ona gore davranmak istiyorum Hırsıni onlardan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…