kızlar çok kötüyüm kardeşim gay mi :(((

sizin heteroseksüel olusunuz gibi gayet normal bir durum. bunu farklı gören toplumsal normlar var malesef. sakin olunuz, onu sevdiğinizi ve her zaman yanında olacağınızı söyleyiniz. o konusmaya yanaşmasa da siz konuşmaya çalışın.

İçine kapanma durumu,okula gitmeme,işe girmeme bu yüzden olabilir demek istedim ben.

Evet şimdi anliyorum ki hepsi ondanmis bilseydik destek olur kabullenirdik
Hic olmazsa kendini bu kadar ezik hissetmezdi okurdu dışarı çıkmayı severdi biraz sosyal hayati olurdu bu kardes olunca o kadar farklı ki cekinmesi insanlardan bunlar gözümün önüne geliyo meğerse hepsi bundanmms o kadar yakışıklı ki bide

Bunu kabullenmek neden bu kadar zor insanlar icin gercekten hic anlamiyorum. Cinsel egilimi kendisinden baska kimseyi ilgilendirmez. O hala senin kardesin, bu hicbir sekilde degismeyecek. Üzülmene de hic gerek yok. Eger sen yakini olarak böyle davranirsan diger insanlar neler neler yapar. O yüzden en cok senin destek olman gerekiyor. Unutma ki bunda kardesinin bi sucu yok.

Canim benim ya, okula da bu yuzden gitmemis demek ki. Belki arkadaslari ondaki egilimi gorup dalga gectigi icin gitmedi ya. Siz ne olursa olsun, onunla iletisime gecmelisiniz. Onu topluma kazandirmak sizin goreviniz. Onu anladiginizi soyleyin. Keske daha once soyleyip kendini toplumdan dislamasaydin deyin. Ve ice kapanikligi icin bir psikologa gitmesini onerin. Siz ona gay oldugu icin uzuldugunuzu degil gay oldugu icin kendini toplumdan disladigi icin uzuldugunuzu soyleyin. Mutlaka iletisime gecin. Allah korusun kotu seyler yapabilir kendine. Yasadiklari kendisinin de bu durumu zor kabullendigini gosteriyor cunku. Allah yardimcisi olsun.

Internette cok vakit geciyorsa ordakilerden baska arkadasi yoksa onlara ozenmis olabilir belki. Bilmiyorum bana ozenmis gibi geldi cunku kizlardan da hoslaniyorum ama tribini cekemem falan demis. O bahsettiginiz adam aklini celmis olabilir mi? Bence siz kardesinize soylemeden bir uzmanla gorusun. Kendini yalniz hissettigi ve gercek dunyadan kendine uygun arkadaslar bulamadigi icin internetteki arkadaslarinin etkisinde kalmistir belki. Saygi duymak gerekiyor tabiki ama durumu iyice degerlendirip bunun dogustan getirdigi bir sey mi yoksa sadece ozenme mi olduğunu anlamak gerekiyor. Belki sadece duygu durumundan dolayi kisa sureli bir ilgidir bu. Eger oyle degilse yapacaginiz tek sey saygi duymak. Ama ne bileyim insanin kardesi soz konusu olunca da onun cinsel kimligine yorum yapmak bana dusmez diyemez ki insan. En iyisi bir uzmanla gorusmek. Uzmeyin kendinizi

Açıktan okuyor oluşu çok güzel desteğinizi devam ettirirseniz liseden sonra ünivewrsiteye başlar ya da bir meslek okuluna gider ve kendi hayatını kazanır. Ona hiç kimseden farklı olmadığını bir hastalıktaşımadığını bu durum sizi şaşırttığını ancak utandırmadığını söyleyin. Konusurken dürüst olun siz de hislerinizi dürüstçe onunla paylaşın ki size güvenebilsin. Ardından da hayatına kaldığı yerden devam eder. 19 çok genç bir yaş liseden sonra dilerse üniversiteye devam edebilir ve sevdiği bir alanda çalışabilir. İçine kapanıp hayatını internet ve ev ile sınırlaması kendi gençliğine byük haksızlık. Daha yaşayıp göreceği çok güzel zamanları var. Bunları "elalem ne der" kalıbı ile es geçmemesi gerektiğini anlatın. Muhakkak destek olduğunzuu belirtin.

Cinsel tercih diye birsey yoktur. Dogal halde tercih olur. Zaten cinsellik dogaldir. Yakisikli veya siradan rrkek ancak bu tercih olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlis, her iki cinse de ilgi duymak ve birini tercih etmek de mumkun

ne salak insanlar var ya.kimin kardeşi sevdiği vs böyle bi durumda olsa üzülür çünkü normal bi durum değil.ama öyleyse de değiştirmezsin zaten hormonlarla alaklı bi durum öyleyse de kabul edip kardeşini sevdiğini ona karşı değişmeyeceğini belli etmelisin ki sizden daha fazla uzaklaşmasın.

Kabullenmek tabiki zor olacak gayet normal bisey olabilir ama neticede sürekli karsilastigimiz bisey de degil bu bi alemsiniz yani, sasiracak garipseyecek tabiki bi baskasi icin konusmak cok kolay ama is en yakinlariniza gelince zor olabiliyor ,
Konu sahibi size gerekli tavsiyeler verilmis zaten umarim araniz duzelir , size karsi olan hırçınligi gecer. Siz nekadar size karsi kotu davransa da alttan alin sonucta yasadiklari cok zor, bu zamana kadar hep bastirmis duygularini, dislanmaktan korkmus bi de onun tarafından bakmak lazim olaya, ama yine de bu tekirdaga gitme olayini iyice arastirin bakin allah korusun basina bisey gelmesin kimin ne cikacagi belli degil tanimadigi bi adamla kalmasina musade etmeyin

bu bir tercih değildir. bu konuda ki bilinçsizliğimiz yüzünden her yıl binlerce insan hayata veda ediyor.

bu bir hastalık veya tercih değil

yönelimdir.

Bu konuda henüz net bir şey yok ve tartisiliyor ama. Yönelim oldugunu kesin olarak kim hangi bilim adami acikladi ?

Bu duruma saygi duymalisin evet,
Cinsiyet degistirmek isteyenleri Piskolojik bir test'de tabi tutuyorlar fakat bu durumda tabi farkli,kendisi rahatsiz degilse piskolog falanda bilmem dogru olur mu.

Bu konuda henüz net bir şey yok ve tartisiliyor ama. Yönelim oldugunu kesin olarak kim hangi bilim adami acikladi ?

Bunu yasayanlardan daha iyi bilen sen bensek; senin ve benim erkeklere duydugumuz ilgiyi de onlar aciklar.

Bilimsel bir arastirma yapmadim ama bir cok profesor bunu soyluyor zaten.

Gay bir arkadasim kendisinin iradesi fisinda bundan hoslandigini soyluyor. Yani bir kadina herhangi bir hissi yok ki bu kisi 30 yasinda ve psikologa da gitmis. Okb oldugu icin psikyqttik tedavi gordu. Lakin o oyle..

Bunu yasayan insanlar ilk once kendilerini sucluyor zaten, intihar dusunuyorlar... Yuk olmak neden peki? Bir kadinla birlikte olmakla erkekle birlikte olmak arasinda fark yok.

Islam yasaklamis.

Incil de de yasak

Tevratta da.

Ama bu insanlar var. gozumuxu kapatip bunlar yasak, uygunsuz demek yada bize igrenc gorunuyorlar diye reddetmek uc maymun oynamaktan baska birsey degil. Cok isterseniz arastiririm tezleri ve makaleleri bulurum size.

Gay lezbiyenlik ayni kategoridir.

Biseksuellik baska

Transeksuellik de baska.

Her gay transeksuel degildir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsanlar -hele de cok sevdikleri biri siz konusu ise- cogunlugun aksi durumda olana uzulurler... Bunun sebebi o kisinin rezil, asagilik olmasi degil, onun diger insanlar tarafindan ezilecegi, uzulecegi endisesidir cunku ailesi bu konuda ne kadar anlayisli olursa olsun disarida onu anlamayacak, horlayacak bir suru insan ve diledigi gibi yasayamayacagi bir dunya var...

Konu sahibinin erkek kardesine uzulmesini ifade edisinden cag disi bir yaklasimi oldugunu ya da bu tur insanlari asagiladigini vs degil de toplum baskisi nedeniyle kardesini zor gunlerin beklemesinden duydugu uzuntuyu hissettim, bunun idrak edilemeyisini garip buldum... Allah yardimciniz olsun...

bence kardesin gay , tabiki saygi duyulur ama ne biliyim insanin kendi canindan olunca bence hic de öyle kolay olmaz, hadi simdi neyse genc yasasin ,ya ilerde ne olcak yhem genc kalcak hali yok , asla güzel bir aile yasantisi olmicak , türkiye gibi biryerde iliskini gözler önünde yasayamicak,dislancak ki cogu isverenlerin bile eksi nokta , tabi moda ( is) yada mevki durumu iyi olursa sorun yok,daha cok hep gizli hayatlar, benim de vardi gay arkadaslarim ama ailemden olsun istemem allah korusun ne biliyim kötü ya,

Son düzenleme:
Yası geregi böyle olabilir diye düşünüyorum.hemcinse yönelmenin birçok nedeni var bunların basında taciz vardır.escinsellik bir hastaliktir bana göre.kardesinizi iyice arastirin belli etmeden allta yatan mutlaka baska sebebler vardır

Sizin erkeklerden hoşlanmanız nasıl doğuştan gelen bir güdü ise onunki de öyle... Bu ne bir hastalık, ne de kötü bir davranış biçmi. Sizce de fazla büyütmüyor musunuz? Çok çok yakın olduğum biri de gay. İsterseniz özelden yazın yardımcı olmaya çalışayım korkularınızla ilgili. Merak ettikleriniz varsa bu yakınımla konuşayım falan. Ama mesele edilecek hiçbir şey yok. Eğer kardeşinizi karşınıza alıp "Bunun ne kadar normal olduğunu biliyorum, tek üzüntüm benden uzaklaşmış olman, sen benim canımsın, iyi olmanı istiyorum" temelinde bir konuşma yaparsanız oldukça işe yarayacağını düşünüyorum.

gay olanlara destek vermek 'normal' karşılamak çağdaşlık olmuş.. Allahım daha neler duyacağız.. bu normal bişey olsaydı sırf bu yüzden helak olan toplumlarada anlayış gösterilirdi... bu yazılanlar bile o kadar normalleştiriliyor ki küçük çocuklarımız bile bunu çok normal görüp yönelebiliyorlar... gözünüzü seveyim amaan ne var canım gaylikte demeyinn .. asın kesinde demiyorum kardeş candır sahip çıkılacak elbette ama şuradaki gençlere bari özendirmeyin normal bişey gibi yorumlar yapmayın... farkındalık yaratmayın...

konu sahibinin üzüntüsünü anlayabiliyorum.. ben olsam bende yıkılırdım herhalde.. Allah korusun..
kardeşinize gelince ona destek olup kazanmaya başlamaktan başka çare yok sanırım.. suçlamadan kırmadan üzerine gitmeden onu ailenize bağlamaya çalışın.. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…