:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

inşallah. Pek inancım kalmadı bu olaydan sonra ama belkide zaman lazım. teşekkür ederim yorum için

gurursuz değilim lütfen böyle ağır şeyler söylemeyin. Acım çok taze şaşkın ve üzgünüm. Hemen toparlanamıyorum belkide çok taze diye mantıklı düşünemiyorum. İyi ynlerinin düşünüp üzülüyorum. dedim gibi ÇOK TAZE ÇOK. sizin içinde üzüldüm allah yardımcımız olsun diyorum yine de sizin gibi davranmak istemiyorum

Evet aynen şu sende kendini bu kadar yerlerde surudugun için ama yeterli gelmediği için suç senin adam diyor ki bitti küfür edicem ki etmiş defalarca eder hala döner diyosun anlamıyorum ben ya bu adamdan evlendin ne bekliyorsun acaba çok merak ediyorum

Ya hu daha sevgiliyken ananiza bile kufur eden adam evlenince neler yapmaz bunu dusunemiyo musunuz? Bela bangir bangir bagiriyorum ben geliyorum diye gormuyo musunuz? 2 gun sonra bosanirsin yada bosanamazsin omur boyu kahir cekersin. Uzak dur. Sana uygun biri degil kesinlikle.

valla usenmedim okudum
dert ne anlamadim
cekiliyorum konudan
Dert şu hemen yardımcı olayım adam küfürler savurmuş artık bırak beni diye tabi daha ince de varmış ama hanım kızımız geri döner diye bir umut bekliyor

Ben acım tazeykende sizin gibi olmadım bunu anlatmaya çalışıyorum anlamak istemiyorsunuz. Beni kaybetmeyi göze almis birinin pesinden üzülüp ağlamak gereksiz bunu söylüyorum ama takıntınız sizi kurt gibi yiyip bitirecek yapmayin gunah sizede.

O adamdan sonra başka biri ile 2 sene görüştüm ayni boku o da yedi aldattı beni yine sizin gibi karalar bağlamadım şoktayım zor durumdayim demedim beni önemsemeyen insanlara dökecek göz yaşım yok diye toparladim kendimo bitti inancim guvenim erkeklere evililik falan yalan artık diyordum ki sürekli Rabbim öyle güzel bir yürek nasip etti ki gidenlere teşekkür bile ettim. Siz kendinizi toparlamak gerçekleri kabul etmek istemediğin icin bahanelerin ardina sığınıyorsun sadece hepsi bu.

Döner mi diyorum ? Böyle birşey nerede söyledim merak ediyorum. İnsanlara bu düşman tavrınız niye bunu da anlamadım. Keşke yardımcı olsaydınız bu kadar eleştirmek yerine. Acım çok taze ve hala bir şokun içindeyim. Bunu göz önünde bulundurmak niye bu kadar zor anlamıyorum.

acım taze acım taze diyip durmayın. ne acısı Allah aşkına ya?

Kızıyorum çok kızıyorum çünkü böyle seni tutup sarsmak istiyorum çünkü genceciksin pisligin biri üzmesin seni benimde kizim var empati kurunca zor geliyo neden diyorum kızlar böyle yapıyor vallahi gözyaşı bile hak edene dökülür ben sana onu diyim asla düşmanca değil yanlış dusunuyorsun

Herkesin yapısı farklı demek ki. Ben çok inandım bağlandım ve yaşadım şey beni mahvetti. Bu yüzden atlatamıyorum hemen. Daha çok yeni dediğim gibi. Sizin için de çok üzüldüm ama şimdi mutluymussunuz allah daha da mutlu etsin.

Evet canım çok taze diye sanırım bilmiyorum. Ama teşekkür ederim yorumun için. Haklısın bende onur ilk zamanlar kırmıştım ama sonunda o bana bin katını yaptı
Tabiki ilk zamlar diye.su dunyada kac milyar insan var ask acisi cektiktem sonra yeniden aski bulup ne salakmisim diyen uzuldugu gunler icin..sende bigun kendine kizacaksin meyine uzulmusum diye.suan tazede ondan.yoks akimse ölmüyor yani :)

teşekkür ederim yorumlarınız için. Okuyup ilgilendiğiniz için de. Ama dedim gibi yaşamadığınız için hemen geçsin diyorsunuz kızıyorsunuz ama bir de şok evresi üzgünlük kırgınlık evresi var ve ben daha o evredeyim. Bunu anlamanızı beklerim

Tabiki ilk zamlar diye.su dunyada kac milyar insan var ask acisi cektiktem sonra yeniden aski bulup ne salakmisim diyen uzuldugu gunler icin..sende bigun kendine kizacaksin meyine uzulmusum diye.suan tazede ondan.yoks akimse ölmüyor yani :)
teiekkür ederim. haklısınız belki. zamana bırakmam lazım sanırım

Haklı olabilirsin.Kendimi koyuyorum yerine,bu yaşananlardan sonra bırak kendisini,neden böyle olduğunun da peşine düşmezdim.
ne kadar acımasızsiniz inanamıyorum cidden. Neyse allah ıslah etsin ne diyim. İnsanların yaşadıkları ile nasıl bu kadar ağır ithamlarda bulunuyorsunuz pes

Tamam üzül kırıl ağla ama toparlan bir an önce hayat ne güzellikler getirir bilemezsin dur bakalım önünde kocaman bi hayat var yapma değer vermeyen için kendini yıpratma

Tamam üzül kırıl ağla ama toparlan bir an önce hayat ne güzellikler getirir bilemezsin dur bakalım önünde kocaman bi hayat var yapma değer vermeyen için kendini yıpratma
Teşekkür ederim yorumunuz için. Elimden geleni yapacağım. Henüz yeni duuygularım hafifleyince bende artık üzülmeyeceğim umarım.Teşekkrüler

Gözlerini acilen açman lazım. Taa kaç yıl önce peşinden koştu diye bu adam hala beni seviyor diyemezsin. Seni istemiyor ve bunu belli etmek için elinden gelen her şeyi yapmış. Sorunu kendinde aramayı bırak. Haklı olduğun halde özür dilemeyi bırak. Sorun Kürt Türk meselesi değil. Sen 4-4lük olsan da bu adam seni sevmiyor istemiyor saygısızlık ediyor bunu kabullen önce. Azıcık kadınlık gururun kalmışsa onu kurtarmaya çalış. Bu adamdan uzak dur ve kötü biri olduğunu kabullen.

Kimse görmek istemeyen kadar kör değilmiş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…