:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Evet ama keşke bunu söyleseydi. Sevmiyorum demek zor mu anlamıyorumki. Ayrılıp seviyorum diyip aplar gelirdi. Hala daha ordan burdan bakıyor paylaştıklarımı takip ediyor. Hala daha merak edip sağda solda soruyor. İçini döküp ordan burdan yazıyor. Bunlara üzülüyorum. Acı çekiyor bir yerde ya da öyle görünüyor. Bunlar için üzülüyorum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Pencereyi açın biraz hava gelsin,iyi değilsiniz biz.. türkmüş kürtmüş adam size ailenize dümdüz saydırmış siz hala acaba diyorsunuz..
Bunun adı aşksa ben almayım

Sadece 5 cümleyle anlatabileceğiniz şeyi 5 sayfa yazmışsınız ve süper farklı bir durum yok ikili ilişkilerde bu tür sorunlar olabiliyor herkes başta dünya tatlısı olan insandan 5 yıl sonra iğrenç şeyler duyabilir.
Aşın artık yepyeni bir hayat önünüzde.

Si*tir git demek, defol demek zaten sevmiyorum anlamina gelir. Seven biri sevdiğine bunları söylemez ki. Bir sey yapmaya çalışmıyor arada bir sizi yoklayıp ilginizi çekip cepte kalmanızı sağlıyor. Istiyor ki sevgililigin hiçbir yüküne katlanmasın ama yalnız kaldığında, canı sıkıldığında arayacagı biri olsun.

içimi döktüm sanırım konuşmaya ya da yazmaya ihtiyacım vardı. Zaman ayırıdınız için teşekkür ederim

Unutman belki uzun sürecek ama emin ol böyle birisinden kurtulduğun için sonra haline şükredeceksin. Sizde biraz alışkanlık olmuş uzun yıllardır görüşmeniz ama yapmayın lütfen o küfürleri eden birisi yarın öbür gün size ve ailenize neler yapardı.
Hala profilime bakıyor beni takip ediyor vs diyorsunuz onda da alışkanlık olmuş her yerden engelleyin. Kafanızı dağıtın dışarı çıkın arkadaşlarınızla, dizi film izleyin kitap okuyun. Evde sürekli onu düşünerek oturursanız daha da üzülürsünüz çünkü her yaptığından bir anlam çıkarır olmuşsunuz. Doğum gününüzde şarkı paylaşmış falan, doğum gününüzü hatırladı mı acaba.
Ve bu ilişkide bir süre sonra hep üzerine düşen siz olmuşsunuz. Ayakkabı ayağını sıkıyormuşmuş git ayakkabı al demişmiş aman koskoca adam kendisi için doğru olanı bilir herhalde çocukmuş gibi üzerine düşmüşsünüz hiç gerek yok bunlara.
Kurtulduğunuza sevinin , Allah karşınıza temiz yürekli gerçekten seven birini çıkarsın inşallah

öyle birşeye elbbette izin vermeyeceğim. Nasıl lanse ettim bilmiyorum ama onu hayatımda görmeye değil adını bile duymaya tahammülüm yok. Sadece her nedense kendimi suçluyorum. İlk etapta sanırım insnan konduramıyor hatayı kendinde arıyor

öyle birşeye elbbette izin vermeyeceğim. Nasıl lanse ettim bilmiyorum ama onu hayatımda görmeye değil adını bile duymaya tahammülüm yok. Sadece her nedense kendimi suçluyorum. İlk etapta sanırım insnan konduramıyor hatayı kendinde arıyor

Tamam git sende bi ana avrat küfür et bakim suratına sonra da de kendimden soğutmak için yaptım sana tekme tokat girişiyor mu girişmiyor mu bu saygılı efendi çocuk bi bakalım

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doğum günü için kuruntu değil sevdim şarkıyı paylaşıp üstüne de doğum günüme dair bir yazı yazmış. O nedenle dedim. Ama bunca şeyden sonra umrumda olmuyor tek derdim nasıl atlatıcam

Evet kendini kandırıyorsun. Seni düşünen insan annene küfür eder mi, adam her defasında kovmuş her defasında dibinden ayrılmamışsın. Kendini ezdirmiş aşağılatmışsın. Ve hala bir umut var içinde ..lütfen kendine saygını tekrar kazan, değerli olduğunu algıla. Çıkar o insanı hayatından
Allahtan karşına hayırlı ve temiz bir insan çıkarmasını dile
Üzüldüm sana.

Çok normal böyle hissetmeniz. Ona karşı duygularıniz devam edebilir ama bu onunla yeniden birlikte olmanızı gerektirmez. Siz iyi niyetli olduğunuz için hatayı kendinizde aramışsınız ama karşıdakinin ne kadar kötü biri olduğunu artık farketmeniz lazım. Bunu kabullenseniz onu sevmeye devam edeceğinizi sanmiyorum. Iliskinizin başındaki sizi seven halini seviyorsunuz ve tekrar o halini görmek istiyorsunuz. Zamanın ve insan duygularının değiştiğini zor da olsa kabullenmelisiniz.

Canimm bizde ırkçılık kötü bisey ama malesef doğuda böyle seylere önem veriliyor emin ol ordaki oturmadan tut konuşmana bile karışıyorlar bak ben kürt tüm az biraz anlarim bu işten senin ailen bunu takmasa bile çocuğun ailesi takacak en iyisi yoluna bakman ama şöyle biseyde var belkide çocuk bunu bahane etti ayrilmak için

çok haklısınız. Teşekkür ederim iyi niyetiniz için. Umarım bir an önce toparlanırım. Teşekkğrler tekrardan

Kürt-Türk meselesinden çok okumuş ama adam olamamış meselesi. Size saygısı yok zaten. Yapıştın demiş doğru söylemiş çok zorlamışsınız.

Konu sahibi karşıdaki insan ile aynı ki böyle bir konu açmış gibi yapılan yoruma " haklısınız" gibi yaptığınız yorum. Tartışmak da değil niyetim inanın. Yeterince üzgünum zaten

Haklısınız demedim haklı olabilirsiniz dedim.Aradaki farkı bilmek lazım.

Ben tartışmam.Kendimi açıklıyorum.Size bir saattir yorum yazdım.Yerecek olsam o yorumlarda yererdim sizi.

Kalbiniz kırık anlıyorum.Ama bu başkalarını kırma hakkı vermez size.Hele allah ıslah etsin diyerek.40 yaşındayım çok şükür allahın ıslah edeceği türde bir insan olmadım hiç.Bunu da bilin istedim.

Umarım tez zamanda yeniden mutluluğu yakalarsınız.

Canım fazla iyi niyetlisin ama karşı taraftaki hiç iyi niyetli biri değil. Kesinlikle bir anlam yükleme artık. Bu iş bitmiş ve sana karşı da hiç saygısı yok. Ayrıca ciddi anlamda çok farklı karakterlersiniz. Bence bu insanla ilerde çok zorlanacaksın. Türk-Kürt ayırımı önemli değil diyorsun ama evlendikten sonra öyle omuyor. siz biz oluyor. Zaten bu kişi başından beri ciddi düşünmüyormuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…