:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Bende buna takıldım. Annesi gibi davranmayın şu adamlara. Canı gerçekten yansa alır zaten. Pışpışlamayın. Sonra kendilerini vazgeçilmez zannediyorlar

Bende buna takıldım. Annesi gibi davranmayın şu adamlara. Canı gerçekten yansa alır zaten. Pışpışlamayın. Sonra kendilerini vazgeçilmez zannediyorlar
Hep ilgisizliğimden şikayet ederdi. o çok düşkündü bana bende zamanla ona düşkün oldum. Birde dedim gibi kendne bakmaz bende üzülmüştüm

Hala saygılı diyorsun ve koruyorsun gerçekten pes diyorumm sana. Adam sulalene sana küfür etmiş bumu saygılı adam?
Git bacım git zaten adamin dedigi gibi yapışık kalmışsın birde ayaklarına kapan affet ölüyorum sensiz olamam ölürüm de ve sonra yaşarken ölmek ne demek sana bir güzel göstersin.
Sana burda yazılan herşey boş kim ne derse desin anlamıyorsun anlamak kabul etmek istemiyorsun hanzo bi insana bak adam demiyorum insan diyorum adam olan ailene küfür etmez sana hakaret küfür etmez çünkü 404 gibi yapışıp kalmışsın gitte hi cehhenneme çevir hayatını sonra gel tekrar konuşalım

Sadece takıntı emin ol. Acilinden hemen onu takip etmeyi bırak, heryerden engelle.Duygularına yenilme ve ufaktan birşeylerle uğraşıp kafanı dağıtmaya bak.Sevmiyorsun kendini kandırma.Annene, sülalene, sana küfür eden bir insan müsvettesini nasıl kendine ve ailene layık görüyorsun.Kürt olabilir ne var bunda.Hepimiz aynı coğrafyada yaşıyoruz.Ahirette hepimizin toplanacağı yer aynı.Bu neyin ayrımı hiç anlamıyorum. Lütfen böyle kişiler için zamanını harcama.Yarın gelse ayağına kapansa ne önemi var ki.Sana küfür eden birine ne kadar saygı gösterebilirsin. Bazen gurur herşeyin önüne geçmeli.Asil ol.... Ağlama ve üzülme.Sana sevgisi, saygısı olmayan bir kişiye gözyaşlarını heba etme.

Kafandan onu masum gösteren düşüncelerden arın.Türk olduğun için senden kendini soğutmuş bla bla bla... Sence gerçekten seven bir insan bunu düşünürmü.Gerçekten sevseydi bu kadar saçma bir bahanenin arkasına sığınmaz aşkı için her şeyi yapardı.Çok ağlamak istiyorsan Son kez güzelce ağla, sızla,bağır, içini dök ve kendine geldiğinde bu defter kapanmış olsun ve bu müsvetteyi hayatından derhal çıkar.(Tavsiye)

gidicem filan demedim lütfen doğru okuyun. yaşadıklarım çok ağır ve hala şoktayım. Bunun etkisiyle bi kabllenememe sürecnde olabilir miyim acaba ? Birde böyle baksanız keşke. 3 yıl hergün konuşur her zaman bi telefonumla yanıma gelirdi ona bağlandım ve sevdim şuan kabul etmesi zor geliyor biraz anlayışlı olun lütfen

Türk Kürt meselesi oldu mu konu gidici demektir hepimiz insanız
Artık ülkemizde farklı ırklarda var ırktan vs söz edilmesin ırkçı bı insan olduğum halde bunu yazıyorum ...konuyu gelişi güzel okudum türkum yazdığın yere kadar

Ne olursa olsun boşver yüreği güzel olsun insanın

biliyorum burda diğer üyeler daha objektif bi gözle bakabildikleri için bazen daha acısını kalbinden atamamış ve duygularının üstesinden gelememiş bizler için, biraz sert yorum yapabiliyorlar. umarım bizde kısa bir süre sonra daha fazla duygularımızın etkisinden kurtuluruz.
yazmak istersen yazabilesin bana sonuçta ayni derten muzdaripiz.
Bu süreçte ailemin çok büyük desteği oldu varsa yakın güvendiğin arkadaşın derdini paylaş. insanın acısı bi nebze hafifler paylaştıkça. Kendi adıma konuşursam gezip tozup arkadaşlarla takılmak herzaman iyi gelmeyebilir. Bu kişiden kişiye değişir sen sana iyi gelen şeyleri yap ve acınıda içine atma.
Böyle böyle geçecek inşallah kısa zamanda. Ben çok dua ediyorum ve kendime zaman verdim toparlanmak için. bu iki günde olmayacak biliyorum ama en önemlisi bizim için bittiğini kabullenmek ve sabır etmek.

teşekkür ederim canım çok haklısın. Dedim gibi böyle bir ayrım yapacak beşkide son insanım. zaten onunda şoku var bende. Bölye şeylere ne kadar karşı oldumu çok da iyi bilir neyine göre benden bu saçma şeyi sakladı bilmiyorum. Kabulleneme süreci sanırım ama toparlanıcam. Tekrar birine güvenmek zor geliyor kimseyi sevemem gibi hissediyorum

caım çok teşekür ederim. Evet sert yorumlarda alıyorum onlara da ayrı üzülüyorum. Herneyseç Haklısn zaman lazım belki. sende istedin zaman yazabilirsin. çok teşekkür ederim

Yahu ne olur şöyle allah rızası için, rabbinizin hatırına demeyin.
Yardım edilecek bir mevzu olmuyor vicdanım rahatsız oluyor benim.
Erkek arkadaşınız yeni mi farkıma varmış türk-kürt olayının. Saçma bir bahane.

Çok haklısın canım. Belkide gerçekten şükretmem lazım ama işte insan şaşırıyor o kadar iyi adam nasıl böyle oldu diye.
biliyorum ayrildiktan sonra aklinda kalanlar sadece iyi anilar, yani gozunde canlananlar.

bu birazda aliskanlik. zaten anlasiyor olsaniz bir sekilde asilirdi ve evlilige dogru giderdi.

anlasamiyorsunuz o yuzden sukret evlenmeden bitti. simdi kendini baska seylere ver aklindan sil. insallah daha iyi ve sana deger veren bir insanla karsilasirsin.

Burada biri size gaz verse arayıp soracaksınız o kafadasınız kusura bakmayin dışardan görünen bu.
Ben 5 yilimi verdim askerligini bekledim sonra ne oldu biliyor musunuz? Adam askerde aldatmis beni geldi ruhum duymadu belki duydu konduramadim salakligima doymayayim ama bir kere dahi sizin gibi sacma konusmadim yasadiginiz yasadiklarim yaninda hicbirsey emin olun.
Neyi kabul edemiyorsunuz bi anlatın madem cidden cok merak ediyorum.
Adam saygısız ve artık size karşı sevgisiz, hersey gelir geçer sizde gelip geçmişsiniz onun için. Bunu mu kabul etmek zor bir kadin olarak bu kadar mi gurursuzsunuz siz bunu önce bir düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…