:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Canım sevgisini öyle bir gösterirdi ki ben ilgisiz sevgisizim diye tartışma çıkardı. Utanırdımonun iyiliği karşısında ne yapsam bilemezdim. Ama sonra bunlar oldu. Haklısın zaten ben bu tarz ayrılıklara bir anlam veremem. Seven insan cesaret etmeli herşeye ama adam bana başta yaşan söylemiş

He bu arada benim kv de de türküm diye beni istemiyordu kendi yegenini istiyordu ogluna hatta kadın bana birgün meleke türk değil kürt dedi ama ben ciddiye bile almadım cünkü geri kafalı nişanlıyken bile eşimi vazgeçirmeye calısmıs ama eşim yatagıma alacagım insana siz karar veremezsiniz deyip susturmus yani bu işler adamda bitiyor

o komşum olayında çok kötü oldum zaten. Nasıl bi kadar duyarsız oldu şok geçirdim. Ama bir şekilde kıvırdı ikna etti beni özür dilerim vs ile. .Yazıklarında haklısın zanım zaman geçince bende toparlarım diye umut ediyorum şuan çok taze ağlaya ağala yazıyorum inan ki

Arkadaş sen kendini kandırmaya çalışıyorsun. Bırak artık o sebepten mi, bu sebepten mi? Seven insan engel tanımaz. Neden kendini üzüyorsun. Sana ağız dolusu küfür etmiş, size zerre değer veren , sevgi besleyen, saygı duyan bir kişi ( bir de iyi bir okuldan mezun diyorsun) kendini size (isteseydi) daha net ve kırıcı olmadan ifade edebilirdi.Demekki hislerinizi önemsemiyor.
Acı çekiyorsunuz o yüzden net göremiyorsunuz. 3 yıl önce ilgi duyuyor olabilir ama şimdi gerçek kişiliğini göstererek büyük iyilik yapmış aslında. Önünüze bakın. Gerçekten sevildiğinizde farkı anlarsınız.

O yüzden yoluna bak mutlu olmaya bak hayat cok kısa inan .kuzenin kız mı sana neden söylememiş sevgilinle konustuklarını oda bir cins .

Canım çok haklısın ve eşin çok doğru bişey yapmış. Benimkinin ailesi bu konuda çok katıymış sonradan öğrendim. Ama ben mücadele ederim çok seviyorum ama o edemez üzülür vs demiş. Ben aileme düşkünüm o da bilir

O yüzden yoluna bak mutlu olmaya bak hayat cok kısa inan .kuzenin kız mı sana neden söylememiş sevgilinle konustuklarını oda bir cins .
İletişimi kestim canım zaten. Benimki ben söyliycem vs demiş o da beklemiş. Bende onu da görmek istedimi söyledim çıkardım hayatımdan

Haklısın canım. Ama dedim ya ayrılalım dedi ben mücadele ettim çünkü sebep çok saçmaydı ve sürekli bu oluyor tekrar barışıyorduk vazgeçermiyordu. Yine öyle sandım ama bak ağzımdan kötü şeyler çıkıcak falan dedi sonra da küfretti. Suçu kendimde buldum bende .(

İletişimi kestim canım zaten. Benimki ben söyliycem vs demiş o da beklemiş. Bende onu da görmek istedimi söyledim çıkardım hayatımdan
Böyle bir konuda sana gizlice söylemesi gerekirdi kuzenim benim yanım olmalıydı iyi yapmıssın bence üzülmeyi bırak artık

Geleceğini seni sevmeyen sana ve ailene saygi göstermeyen biriyle geçirmek istemiyorsan unut kardeşim hayatta kimse vazgecilmez unutulmaz degildir.
Bende cok sıkıntılar çektim 2kere aldatıldim ama simdi ne kadar şükür etsem Rabbime azdır o insanlar olmamış şu an evliyim eşimden Allah bin kere razı olsun. Zaman gelecek gidene şükür gelene #Elhamdülillah diyeceksin emin ol.
Boşa ağlayıp yıpratma kendini o nasil seni düşünüp ağlamıyorsa sende hayatina en guzel sekilde devam et.

Canım sana o kadar küfreden birini bırak artık. Yapıştın kaldın demiş daha ne desin adam sana

Daha şimdiden bu kadar ağzı bozuk biri evlenince neler yapar sana türk kürt boşver insan olsun adam olsun ama onda hiç biri yok o nasıl küfürler öyle Allah korusun kaç kurtul yoluna bak

reel olarak düşürsek çoğu insan bunları lisede yaşayıp atlatıp gidiyor. 26 yaşında bu olayları yaşamış olmak biraz daha ciddi problem. demem o ki. artık o insanı fake olarak takip etme. zaten orda o gerçek hayatını yaşıyor. yani geziyor tozuyor sen umurunda değilsin. söylediklerim sana ağır gelebilir ama seni tanımadığım halde senin için söylüyorum bunları

birde evliyken bunlari yasadigini düşün. iyiyken herkes iyidir. kötü durumda nasil oldugu önemli. küfürler falan, allah korumus sizi.

evlilik sevgililikten daha zor. evlitken bu tarz seyler yasayip ayrilacagina, simdi ayrilmaniz hayirli olmus. bi sadaka verin bence.

Eminim ağlıyordur çünkü hep ayrılıp sonra derbeder olur arar ağlar filan pişman olur. Ama ben onları değil nasıl toparlanacağımı düşünüyorum. Aileme çok saygılıydı aslında teyzelerim annem filan bilirlerdi onu ve hep taktir ederlerdi efendiliğini. onlarda çok şaşırdı

Çok haklısın canım. Belkide gerçekten şükretmem lazım ama işte insan şaşırıyor o kadar iyi adam nasıl böyle oldu diye.

Canım atlatamamaktan korkuyorum. İnsanlara güvenim kırıldı. Korkum bu

Küfürler etmiş ben bı kez eşime küfür etmiştim benden ayrılmıştı zor bela ikna etmiştim ama haketmisti yine de eşim bana etseydi affetmezdim sanırım Türk Kürt diye birşey yok olamazda sadece cevremden gördüğüm olmuyor örf adet meselesi onlar biraz tutucu oluyor kimisi bayanlara söz hakkı bile vermiyor buda aileden aileye değişir ama eşimin ailesiyle benim ailemde çok farklı yani illaki tezatliklar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…