:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Kürt-Türk meselesinden çok okumuş ama adam olamamış meselesi. Size saygısı yok zaten. Yapıştın demiş doğru söylemiş çok zorlamışsınız.
Kendime bu yüzden kızıyorum. İlişki için çabalamak niyetiyle değmeyen birine çabalamışım ve bu yüzden bu kufurleri ettiğini düşündükçe daha çok üzülüyorum. Ben sebep oldum diye. Ama bu olmasa başka bir konuda belki ederdi yani içinde varmış demek ki böyle düşünüyorum artık haklı mı düşünüyorum bilmiyorum

Okadar küfür hakaret var canım ya bir erkek ne olursa olsun sevdiğinim soyuna sopuna küfür edebilir mi???? Inanma bence uzak dur...

Canım benim uzulme gecicek benim babam diyarbakırlı Annem osmaniyeli yalan atmasın o oyle cogu kürt ve türk evli birbirlerini severek evleniyorlar kürt olan hic kimse yani icinde vatanIna karşı hainlik bulunmayan hic bi aile biz türk biriyle evlenmeni istiyoruz oglum demez yani inan kürt ve türk ayrımı yapmak onun bi bahnesiymiş sana dogdugumuz yeri veya ırkımızı inkar edemwyiz benimde bi yanim kürt bi yanim türk olsun mutluyum önemli olan fesat dusunmemek bak goruyosun o mutlu neden sen allahın sana verdigi canı uzuyorsun sanakufur atmis vs takma seviyosun canın acıyor ama geciyor bu inan geciyor agla icine atma ama bir erkek onu seven bit kadinin digerini bilmiyorsan defolsn o gitsin sanki seni mutlu mu edicek sabırlı ol inan hersey yolunda olucak ama bu senin elinde en basit bi ornek slow muzik acinca uzuluruz1 dimi peki pop yabanci veya hareketli ilahiler bizi mutlu etmezmi kendine gel hic bir insan gozyasini hak etmez benimde böyle ask konuları icin cok agladıgım oldu ama gulup geciyorum şuan sabırlı ol allah cok buyuk suphesiz

Aynen öyle. Çok şanslısınız ki şimdiden görmüşsünüz. Yoksa hayatınız cehenneme dönerdi.

Kalk ve hareketli muzik ac hersey cok cok iyi olucak ama bu sana bagli tatlim

Size küfür etmis siz barismissiniz ya ünlü bir söz var üzen sevilir seven ise perişan olur

kendi ailesi sorunmuş istemezlermiş ama ben mücadele ederim o edemez ( benim için demiş) ailesine bağlı onları ayırmak istemem demiş onun iyiliği için vs. ama ailem de öyle imkansız katı insanlar deil yani gayet ikna olurlar. Bunu benimle konuşssa ben anlatırdım nerden bu çıkarıma varmış bende bilmiyorum

Size küfür etmis siz barismissiniz ya ünlü bir söz var üzen sevilir seven ise perişan olur
hayır canım tabiki de barışmadım bunu nerden çıkardınız anlamadım. Son olaydan sonra bir daha yazma dedim ve bitti. Daha öncede küfür filan etmedi bana. Etti ve bitti

Toparlanma konusunda da , kadınlar kulübünde benzer dertleri olanlarin konularıni okuyabilirsiniz. Insan aynı sorunu başkasında görünce daha objektif değerlendiriyor.

Dert şu hemen yardımcı olayım adam küfürler savurmuş artık bırak beni diye tabi daha ince de varmış ama hanım kızımız geri döner diye bir umut bekliyor
onu anladim da dert goremedim
basliga bakinca ciddi bir konu sandim , sonuna kadar okudum ha geldi ha gelecek diye sonunda bisey olmayinca dert ne , neye yardim edicez anlamadim

onu anladim da dert goremedim
basliga bakinca ciddi bir konu sandim , sonuna kadar okudum ha geldi ha gelecek diye sonunda bisey olmayinca dert ne , neye yardim edicez anlamadim
umut edip bekledimi nerden çıkardınız bunu anlamadım. İçimi döktüm yaşadımı anlattım sizin için ne olmalı sorun olması için bunu da anlamadım. Neyse okumuşşunuz teşeşkkrüler zahmet etmişsiniz.

Kızlar nolur biri bişey desin. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Rabbim bu kafa karışıklığından kurtarsın beni yaa
Ayy kız taniymmu yoksa ben sizi daha doğru su sizi değil sevgilinizi dayım oğlu böyle bir kızla konusuyosmus bende kurt değilim anne tarafım Kürt kızdan saklamış diye duydum

Ayy kız taniymmu yoksa ben sizi daha doğru su sizi değil sevgilinizi dayım oğlu böyle bir kızla konusuyosmus bende kurt değilim anne tarafım Kürt kızdan saklamış diye duydum
tesadüftür sanırım cnm. adım serap erkek arkadaşımın da adını bile anmak istemiyorum "K "ile başlıyor

Canim benim sen zaten kürt ve türk ayrımı yapmıcagını bunu ona hissetirmişsin ki cok affederin salak degil anlamıştır bence. Senin canın yansın istemem o isteseydi cabalardi ve aileni bahane ediyor ya onları ikna edebilirdi ama o bahane etmiş .

Sana sadece tek 1 soru soracağım.

Yüz yüze gördüğün görüştüğün insanlara güvenmediğim için 26 yaşıma kadar sevgilim olmadı demişsin. Sen Bursa da o Adana da dedin ya o kadar uzaklik var arada nasıl güvendin hayret ettim yani dediğinle yaptıkların kesinlikle çok tezat.

Uzun mesafe ilişkileri sürmüyor emin ol. Ne yapacağım nasıl geçecek vs diye de üzülme. Bu kkkggdar ağzı bozuk ahlaksız terbiyesiz insan için kesinlikle üzülmeye deymez. Hadi kendine saygın yok o adi senin annene babana ailene küfürler etmiş. Tekrar konuşma gibi bir teşebbüste bulunma. Kesinlikle bunu ailene yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…