:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Küfür kısmına hiç girmiyorum bile. Benim dikkatimi çeken yapıştın demesi. Bence bu küfürden bile daha ağır gururu olan birisi için. Kavgada bile söylenmez denilenlerin en başında ki. Yapıştın lafı ağızdan çıkarsa bence hiç bir şekilde geri dönüşü olmaz. Az aklı olan bunu bilir. Yapışmayın. Unutun

Kendini kandiriyosn senin iyiligin icin uzaklasmak isteyen insan gitmeden agzina geleni soyleyipte mi gider.
Allah askina yapmayin mantiklu dusunun kac ay gecmis bosverin

Canım onları söyledi gün bitti zaten. Ama o kendi kendine yazıp benimle hala bişiler paylaşması beni üzdü görünce o zaman aklım karıştı. Klasik ayrılıp pişman olan erkek tavrı mı bu sizce

cok uzundu okuyamadim valla azcik okudum
ama uzak mesafe hep zorrr oluyoo bundan eminim

Sevgi eksikliği mi var baba anne kardes?
Benim mi canım ? Hayır canım 2 kardeşiz ablam var ve çok iyiyiz onla da. Ailem desen yine öyle sorunlar oluyor tabi ama öyle bir eksikliğim yok. Belkide adam akıllı ilk sevgilimdi diye çok bağlandım

Kendini kandiriyosn senin iyiligin icin uzaklasmak isteyen insan gitmeden agzina geleni soyleyipte mi gider.
Allah askina yapmayin mantiklu dusunun kac ay gecmis bosverin
Soğuyayım onu çabuk unutayım filan diye yapmışsa diye düşündüm ama kendimi kandırıyorum belkide bilmiyorum. Diyorum ya konduramıyorum kimse konduramadı

Pişman olsa da farketmez ki. Barışsanız iki gün sonra yine sıkılacak sizden zaten. Ekstradan bu kadar şeyin üstüne sıfır saygıyla başlamış olacaksınız ki bunun da sonunun hiç hayırlı olduğunu görmedim. Yani siz hiç " ay zamanında bana küfür ederdi. Yapıştın der rencide ederdi ama sonra birden nasıl olduysa pamuk gibi oldu " diyen birilerini duydunuz mu? Zor olsa da unutun ve neydi nedendi diye düşünmeyin.

Soğuyayım onu çabuk unutayım filan diye yapmışsa diye düşündüm ama kendimi kandırıyorum belkide bilmiyorum. Diyorum ya konduramıyorum kimse konduramadı
Hayir canim kendini kaandiriyosn kufur sonucta bu ailene etms baska sogutacak bisey mi bulamadi ne kadar kotude ols cabuk unutma olasiligin yok malesef.
Kişiliği boyleyms bosver

Benim mi canım ? Hayır canım 2 kardeşiz ablam var ve çok iyiyiz onla da. Ailem desen yine öyle sorunlar oluyor tabi ama öyle bir eksikliğim yok. Belkide adam akıllı ilk sevgilimdi diye çok bağlandım
Olabilir sevgi eksikliği oluncada böyle aşırı bağlanma kopamama olabiliyo

Canım bende böyle diyorum kendime. Ama işte bir yandan da acaba kendinden soğutmak için mi yaptı diyorum. Hep ağlardı sevdiğini söylerdi şimdi niye bunu yaptı konduramıyorum hiç

Türk filmi değil ki bu gerçek hayat.Soğutmak için oyun çevireceğine,delikanlı gibi konuşsun.Olmuyorsa olmuyordur.Bugün böyle laflar edenin ilerde neler yapabileceğini düşünemiyorum bile.Seni hakeden biriyle olmalısın.

Uzaklastirmak icin kufur ederek cabalayacagina cabasini seni kazanmak icin kullanabilirdi isteseydi.kendini suclu hissedio bu iliskiye cikar yol arama.adam vurdumduymaz mucadele ruhu yok.sen niye mucadele edecek umut isigi ariyorsun anlamadim

Bende öyle düşünüyorum canım. Keşke alıp konuşsaydı ama bunun yerine böyle şeyler yaptı ve çok şaşkınım. Sonra acı çeker gibi kendi kendine yazması da ayrıca çok üzdü

bütün konuyu baştan sona kadar okudum ona göre yazacağım
kendi benliğini gizleyip sana söylemeyen, ailesini de sana doğru tanıtmayan insan senden daha neler saklar neleeer... sen de acaba şu mu acaba bu mu diye düşünürsün. emin ol bu işin arkasında senin düşünmediğin daha başka bir şey var. ve kesin olan bir şey de bu çocuğun seni sevmediği... ortada senin iyiliğin için yapılmış bir şey yok... 1) kürt olduğunu kuzenine söylemiş, sanki sen duymayacaksın. ön planda bunu oynatıyor ama arkada sebep seni sevmemesi.
2)facebook a yazıyormuş her gün... senin göreceğini düşünmüyormuş. e o zaman neden yazıyormuş göreceğini düşünmüyorsa? aklındaki şu:"göreceğini düşünmüyorum süsü vereyim, bu sırada da kedinin yumakla oynadığı gibi onun duygularıyla oynarım,hala onu düşündüğümü zanneder.. " 3 yılda tanıyamadın mı bu insanı?

Uzaklastirmak icin kufur ederek cabalayacagina cabasini seni kazanmak icin kullanabilirdi isteseydi.kendini suclu hissedio bu iliskiye cikar yol arama.adam vurdumduymaz mucadele ruhu yok.sen niye mucadele edecek umut isigi ariyorsun anlamadim
Haklısın canım. Karışısna alıp konuşşsaydı bir orta yol bulunurdu. Belki kendi ailesi ile karşı karşıya da kalmak istemedi bilemiyorum ama nasıl unutucam bu yaşananları, onu bilmiyorum

Bende öyle düşünüyorum canım. Keşke alıp konuşsaydı ama bunun yerine böyle şeyler yaptı ve çok şaşkınım. Sonra acı çeker gibi kendi kendine yazması da ayrıca çok üzdü
Hiç üzülme bırak o üzülsün.Değersiz insanlara gözyaşı akıtmaktan hakedene dökecek yaş kalmıyor sonra gözümüzde.

Hak eden diyorsun ya
Konu sahibi konusunda bahsettiği kişinin karşılığıdır
Zaten öyle olmasa burada böyle bir konu açmazdı

İnan ki tanıyamadım. Çok iyi biri gibiydi ve herkeste hayrandı ona. Söylediklerine katılıyorum daha şimdiden acaba daha neler sakladı diyorum bile canım. Bu arada zaman ayırıp okudun için çok teşekkür ederim

Haklısın canım. Karışısna alıp konuşşsaydı bir orta yol bulunurdu. Belki kendi ailesi ile karşı karşıya da kalmak istemedi bilemiyorum ama nasıl unutucam bu yaşananları, onu bilmiyorum
Hala onun penceresinden bakmaya calisiyorsun canim.senin su cabanin binde biri onda yok.kendine eziyet etme bosuna.bigun dusunceksen adam gibi deger birini dusun.vaktini ona harca.bunu salla.klise ama degmez bu erkege.adamlik vasiflari yok cunku.turk kurt meselesi hic olmamais varsaysan bile ayakkabi icin cikardigi tartsmaya bak o kufurleri yutma.her tartsmamizda cok kirici oluyordu diyorsn.simdi 3 gun uzulur unutursun.boyle bi rezille ömür gecmez kendine bunu yapma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…