:( Kızlar çok kötüyüm :(Rabbim hatırına yardım edin

Hak eden diyorsun ya
Konu sahibi konusunda bahsettiği kişinin karşılığıdır
Zaten öyle olmasa burada böyle bir konu açmazdı
Canım ne demek istediğini tam anlayamadım ama umarım tahmin ettim gibi çok ağır şeyler demek istememişsindir. Çünkü yaşadıklarım çok taze ve acımasız yorumlarınıza da ayrıca üzülüyorum. Ama diyecek de bişeyim de yok daha fazla. Eğer yorumunu doğru anladıysam tabi. Yanlış anladıysam ksura bakma

Adamin biri kalkıp "SANA ve AİLENE" küfür edecek sebebi ne olursa olsun sen hala bunu söylemesi için sebepler uyduracaksın kendine. Pes doğrusu.
Bu adam saçma bir meselede sana böyle hakaret küfür ediyorsa evlenince neler yapar hic tahmin edemiyor musun?

Evet canım çok taze diye sanırım bilmiyorum. Ama teşekkür ederim yorumun için. Haklısın bende onur ilk zamanlar kırmıştım ama sonunda o bana bin katını yaptı

Küfür eden birinden koca olmaz helede ana avrat küfür eden birinden bazı kadınlar sevebilir ama sen sevme
Böyle biri değilim zaten canım. Sadece bu tip bir insan değildi yani hep efendi saygılı biriydi o yüzden şaşkınım ve konduramıyorum

Bakin bu muameleyi kendinize reva görüp üzülmeniz beni haklı çıkarır
Yapmayın böylelerine prim vermeyin dert etmeyin hatta insan yerine dahi koymayın ki azalarak tukensinler

canım sen daha kendini kandırmaya devam et.... anlamıyor musun? bu çocuk sninle evliliği düşünmememiş... evlilik niyetiyle konuşmamış... evlenmeyi düşündüğü zaman seni yanında istememeye başlamış. durum bu kadar net. emin ol bu tek senin başına gelmiyor. erkekler bunu hep yapıyor. geziyorlar tozuyorlar evlenmeyi düşündükleri zaman da hopppp vay efendim senin iyiliğin için ayrılıyorum. gör bak bu çocuk yakında nişanlanacak

Akıllı bir genç kızsın,duygularının mantığının önüne geçmesine izin verme!
Adam kafanı karıştırmak istemiş bir güzel de becermiş bundan bir cacık olmaz....
Sıkıyorsa o küfürleri anasına,bacısına birisi etsin...
Terbiyesiz,postalamışaklınca şimdide pişman numarası yapıyor...Tekrar yazıyorum BU ADAMDAN BİR CACIK OLMAZ......

BÖYLE İĞRENÇ BİR İNSANDAN AYRILDIĞINA DUA ET SANA A. KOYAYIM SÜLALENİ ... BİLMEMNE FLN DEMİŞ YAAAAA FARKINDA DEĞİL MİSİN????????????

dua et evlenmediniz bu ne ya böyle küfür duymadım ben nasıl böyle bir şeye kendini layık görürsün?????

türk kürt meselesinde sana yalan söylemesi ve seni oyalaması ayrı konu orda kavgayı sen çıkarmalıydın niye bu kdr yalvarıyosun allahın belasına

Haklısın canım. Ama diyorum ya böyle biri değildi bir anda ne oldu bende anlamadım ve sanırım çok taze diye şoktayım çok üzülüyorum yaptığı güzel şeyleri düşünüyorum bu hale nasıl geldi diyip kafayı yiyiorum

canim bende kisa sure önce eski iliskimdeki adam icin ”bu adam bu olamaz” dedim kendime. yillardir inandim guvendim adam bambaşkaymış. Asla yapmaz dediğim şeyleri yaptı. O yüzden bu saatten sonra erkekler asla “bizim iyiliğimiz” için bir şey yapmazlar çok iyi biliyorum. Bir şekilde ilişkiyi kafalarında bitirdiklerinde sen ne kadar iyi olursan ne kadar çaba göstersende bu ilişkiyi tek başına sen kurtaramazsın.
Hele ki sana ve ailene küfür edecek kadar ileriye gitmişse demek ki sizin ona verdiğiniz kadar o size değer vermemiş.
Bence sorun sadece etnik köken meselesi değil kaldı ki bunu baştanda söylememiş size. Ben kürdüm diye söylerim mesela asla gizleme gereği duymam. Ben gizlesemde benim etnik kökenim belli ve bu gizlemekle değişmez. eğer bunu sorun edeceğini bilsem karşıdaki insandan direk uzaklaşırım 3sene gizlemek ne demek? insan sadece karşıdaki insana değil kendisinede yalan söylemiş oluyor.

Aşk acısına gelince ben bir kaç ay önce nefes bile alamıyordum uyku yok yemek yiyemiyordum. “O” kişi için ne kadar gözyaşı döktüm, yok kafası karışık yok “seni üzmek istemiyorum sen çok değerlisin , kalbimdesin” dedi diye “bana kiyamiyor” diye kendimi kandırıp üzüldüm aylarca. o naptı? bi ay sonra başkasıyla beraber olmaya başlamış bile. Diyeceğim o ki inan bana değmez. ben hala düzelmiş sayılmam ama o insandan bana hayır gelmez bu saatten sonra onu biliyorum. Lütfen sizde bunun farkına varın. Seven, değer veren insan küfür etmez kırmaz karşısındaki insanı. Ruh dağlınız içinde facebook’ta instada fln blockla bakma inan kendimden biliyorum baktıkça insanın canı daha fazla yanıyor.

Canım o konuyu ben herşey bitip zaman geçince öğrendim ve kalkıpta ona bir daha bunu sormak bile istemedim. Zaten yalan söylemesi çok ağır bir de sürekli evlenelim filan derdi beni ikna etmeye çalışırdı bende zaman isterdim. Evet desem ne yapacaktı merak ediyorum

Çok fazla türk kürt demişsin tek sorunun ırk değil adam seni sevmiyor bu bariz belli bende istanbuldan antebe gelin geldim türküm kürtle evlendim arada bazen hayata farklı baksakta sorun olmuyor kv sadece geri kafalı ama eviöe bile gelmez kafam cok rahat yani ben evlendim hiçbir sorun yok .sizin sorununuz sevgilin yürekli bir adam değil ve seni sevmiyor yapıstın demiş yine sen yazmıssın evlensende mutsuz olursun ırktan değil sevgisizlikten

Canım ya yazdıklarına hem çok üzüldüm hem de acımı hissettiğin için sevindim teşekkür ederim. Bende ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum. Düşün düşünü deliriyorum. Aynı şekilde tam bir hayalkırıklığı benim için de. Umarım zaman bize iyi gelir. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

yok esas sorun şu: aslında küfür etmeyecekti ama ben zorladım benim yüzümden küfretti diyor.

Kendini kandırıyorsun evet erkekler okadar ince düşünmezler

Güzel kardeşim belli ki adamın bir sıkıntısı var ama seninle alakası var ama yok ama ne olursa olsun insan sevdiği insana kavga edince defol git demez diyemez dememi bu ilk dikkatimi ceken durumdu yazinda
2. Ise küfür asla edemez
3. Senin komsun ile başına gelen kotu olayi sallamayan bir insan gercekten senin seviyormudur bir düşün.
4.Insan sevdiğine kiyamaz kiyan insan zaten sevmemiş demektir.

Türk-kürt kusucam şimdi. Ne çok yazmışsın.
Bu ayrım yüzünden ayrılmak isteyen bizim bir geleceğimiz yok der bitirirdi, küfretmezdi sülalene.
Boğaziçi okuması da adam olduğu anlamına gelmiyor.
İlk ilişkindir sarsılmışsındır okey ama umutlanma defet gitsin bu herifi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…