• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Çok Kötüyüm :(

Sen sakinleş bir derin nefes al bence. Evlilik tamam stres olur da sen abartmışsın.

Yahu adam senin ayağının morarmasını napacak ki. Hastalık filan yoksa. Adam ayak fetişistimi :) Beğenir, her halinle beğenir. Sanki bizim vücudumuzun her yanı mükemmel yahu. Rahat ol...

Biraz daha konuşursam dövecek gibisin :1: sustuuummm :) haklısın. ne param var, ne de başka bir çıkarı olabilir.

ama heycanldım mideme ağrı giriyo yemek yiyemiyorum desen neyse hadi dicem. herkez kendine layık görmez sen kendini layık görmuyorsun. ohoo şimdi bi baksan hepimizde ne kusurlar vardır. ben başlıyım mesela bende çil var napıyım beğenmeyen almasaydı.

yapma ama böle hasta etceksin kendini ne gerek var şöyle biraz kendine zaman ayır kendinle uğraş yani bakım fln böle şeyler bize ii gelio her zaman:) önce hiç kimsenin kusursuz olmadığnı bil yani herkeste var bişi:) ama öle yemek fln yememzlik yapma biraz vitamin takviyeside yap ihtiyacn var sanrm.cidden bu güzel heycanlı günleri zehir etme kendine

benim güzel bi dayağa ihtiyacım var sanki :) saçımı falan boyatsam düzelirmi ki

ama heycanldım mideme ağrı giriyo yemek yiyemiyorum desen neyse hadi dicem. herkez kendine layık görmez sen kendini layık görmuyorsun. ohoo şimdi bi baksan hepimizde ne kusurlar vardır. ben başlıyım mesela bende çil var napıyım beğenmeyen almasaydı.

hemen yok edelim çillerini? :)

normal şeyler.saçımı hiç şekle sokamadım nişan dönemim boyunca.hiçbişey istediğim gibi olmadı.(bana öyle geldi:) geçecek bunların hepsi.çok fazla düşünme benim saçlarım dökülmeye başlamıştı hatta yüzüm pütür pütür olmuştu.sıkıntıdan.ama kendimi nie layık grmiiim canım.evlenmek için ölen oydu:)

hemen yok edelim çillerini? :)

yok valla k... yırtsan gitmez. ayrıca hiç öle problemim yok. mesela seni ayaklarınlamı ezmeye calıştı napcan biliyomusun direk sende ona b.k atacan. sen şimdiden alıştırmaya felanda calışma. gözune batmayan sey senin sölemenle gözune batar.

Ayşe Arman' ın bugün köşesinde yazdığı bir aşk hikayesi var.okumanı tavsiye ederim.anında bu duyguların, yerini başka duygulara bırakıcak!

dugun telaşında olman normalde..
ben ona layık değilim çirkinim tarzı dusunceler normal değil.bu kafayı değiştir canım nışanlınada empoze etme bu fıkrı sakın..
nolmuş yanı ayagın cırkınse gorecekse bunlar normal her halını gorecek elbet sevgı bunlarla bıtmez ki...
buarada yaşını merak ettım vede daha once hiç flörtün olmadı mı:26:

Emin ol seni sewmese beyenmese bir erkek aslaa ve aslaa yannda durmaz...
Sewyosadaa senii (bnu sen bileblrsin) seni çıplak da her halinlede beyencektir ve kusurlarını görmeyecektir..:34::34:

vee biz ve sen ne yapalrsin kiii allah vergsi olan bşeyee kim ne yapablr..
sadce aklndan bu düşünceleri çıkar...
kendne güven vee bu tatlı telaşların tadını çıkarr:34::34:

:54::54:

Canım, inan bana o da aynı şeyleri düşünüyordur :)
Bir kere ilk gece için seni mutlu edebilecek mi, edemeyecek mi filan bunları düşünüyordur.
Erkeklerde düşünür.
Onun dışında, hiç stres yapma. O seni seviyorsa, her halinle kabul edecektir. Ki etmiş ki, evleniyorsunuz :16:

Farklı farklı topiklerde anlattım kendimi. Dışardan baktım da kendime, ne kadar dağılmışım gencecik yaşımda...

Beni biraz kendime getirdiniz sağolun kızlar...

canım her birimiz eşlerimizle ilk tanıştığımızda hep makyajlı,süslü püslü hallerimizle karşılarına çıkıyoruz.fakat bi süre sonra karşındakinin dış görünüşünü değil kalbini görüyosun,seviyosun.oda senin...işte o zaman evlenmeye karar veriyosun.evlenince her halimizi görüyo eşlerimiz.tabi bizde onların...ama asla kimse kimseden soğumuyo emin ol.beğenmemezlik falan olmuyo.bunları aşmış oluyosun çünkü.aksine daha samimi oluyo,daha çok bağlanıyo insan.

bi de midem ağrıyo falan yazmışsın.o bence tamamen stresten canım.çünkü bende de oluyo.rahat ol canım.emin ol evlenince bunların hiçbiri kalmicak.

Back
X