• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok kötüyüm ..

Ama kocan esaslı adammış

5 yıl vajinusmusu ailesine söylememiş

Kıymetini bil çok da evinize karıştırmaz ailesini gibi geldi

Sen de mesafeni korursan huzurlu olursun

ikiside değil niye sormuştun?
genelde oradaki insanlarda gördüm bu baskıyı.
yemeye ekmeği zor buluyorlar ama araba alma derdindeler.

sen önce huzurunu düşün arkadaşım.
iş imkanın varsa çalış ki elalemi, halanı, teyzeni düşünmeye vaktin olmasın.
senin altının olsa ne olmasa ne, onlara ne faydası zararı olmaz.
sen insanları bu kadar takarsan genç yaşında dert sahibi olursun.
anne olmak istiyorsun madem, stres gebe kalmanın önündeki en büyük engel, bunu bil.
rahat ol, canını sıkanlardan uzak dur, sanane demeyi öğren.
eşinle dört duvar arasında mutluysan diğerlerini boş ver.
ya eşinle mutsuz olsaydın ne yapardın?
yat kalk dua et ki eşin senden yana, seninle beraber.

cevre cevre dıye mutsuz oluyorsun,sen evın ıcınde mutsuzken cevren bunu bılıyor mu,sana bı faydaları var mı,bırakın suu cevreyı artık. kapımı kapatınca o evde esım ve ben varız sadece,cevre bos. araba almayın,kıraya cıkın,araba yerıne huzurunuz olsun. araba sonra olur. ben de su gune kadar bır kere bılezık takmadım oldugu halde ama olmasa da asla ısteyıp de takmazdım. dugunde bılezık almadılar mı sana

genelde oradaki insanlarda gördüm bu baskıyı.
yemeye ekmeği zor buluyorlar ama araba alma derdindeler.

sen önce huzurunu düşün arkadaşım.
iş imkanın varsa çalış ki elalemi, halanı, teyzeni düşünmeye vaktin olmasın.
senin altının olsa ne olmasa ne, onlara ne faydası zararı olmaz.
sen insanları bu kadar takarsan genç yaşında dert sahibi olursun.
anne olmak istiyorsun madem, stres gebe kalmanın önündeki en büyük engel, bunu bil.
rahat ol, canını sıkanlardan uzak dur, sanane demeyi öğren.
eşinle dört duvar arasında mutluysan diğerlerini boş ver.
ya eşinle mutsuz olsaydın ne yapardın?
yat kalk dua et ki eşin senden yana, seninle beraber.
benim tarafında onlardan kalır yanı yok malesef ..
kiraya çıkıp çalışmak istiyorum bende kendi evimdeki huzuruma bakıcam artık ..
herşeyi takıyorum çok stres yapıyorum bebeğimde dediğin gibi ondan olmuyo belkide söyledikleriniz iyi geldi Allah razı olsun içimi rahatlattınız çok önemsemişim değmeyecek insanları

cevre cevre dıye mutsuz oluyorsun,sen evın ıcınde mutsuzken cevren bunu bılıyor mu,sana bı faydaları var mı,bırakın suu cevreyı artık. kapımı kapatınca o evde esım ve ben varız sadece,cevre bos. araba almayın,kıraya cıkın,araba yerıne huzurunuz olsun. araba sonra olur. ben de su gune kadar bır kere bılezık takmadım oldugu halde ama olmasa da asla ısteyıp de takmazdım. dugunde bılezık almadılar mı sana
alındı ama kendi mobilyalarımıza harcadık ama hala herkes hesap soruyo eşime hovardalıkmı yaptınn diyolar öylemi gitti altınlar diye sorabiliyorlar işlerine geldiği yerden anlıyo herkes işte

onların ozel hayatı,neden soylesın adam aılesıne. esaslı adam olmasına gerek yok,normal bı ınsan zaten soylemez. ben asılama yaptırdım 2 defa,tutmazsa tüp yaptıracagım ama kımse bılmıyor,kımsenın bılmesıne gerek yok. bıldıklerınde gereksız yorum yapanlar olacaktır ıllakı,nıye ozelımı anlatıp gereksız sorulara maruz kalayım kı. herkese tek tek dert mı anlatacaksın. adam karım vajınusmus dese aılesıne,o ıllakı yayılacak ve ınsanlar ıyı nıyetle bıle olsa sureklı sorular soracaklar ve sen unutmaak ısterken sureklı hatırlayacaksın.

onların ozel hayatı,neden soylesın adam aılesıne. esaslı adam olmasına gerek yok,normal bı ınsan zaten soylemez. ben asılama yaptırdım 2 defa,tutmazsa tüp yaptıracagım ama kımse bılmıyor,kımsenın bılmesıne gerek yok. bıldıklerınde gereksız yorum yapanlar olacaktır ıllakı,nıye ozelımı anlatıp gereksız sorulara maruz kalayım kı. herkese tek tek dert mı anlatacaksın. adam karım vajınusmus dese aılesıne,o ıllakı yayılacak ve ınsanlar ıyı nıyetle bıle olsa sureklı sorular soracaklar ve sen unutmaak ısterken sureklı hatırlayacaksın.
Aynen oyle guvenme dostuna saman doldurur postuna ;)

Ama kocan esaslı adammış

5 yıl vajinusmusu ailesine söylememiş

Kıymetini bil çok da evinize karıştırmaz ailesini gibi geldi

Sen de mesafeni korursan huzurlu olursun
evet gerçekten eşim yönünden çok şanslıyım karıştırmaz beni savunur hep ..annesi çocuk olmuyo bırak gitsin dediğinde bile ben eşimi seviyorum dedi annesine ..oda sıkıldı artık tartışmalardan kiraya çıkalım evimizde mutlu huzurlu yaşayalım diyo artık ..

o tür ınsalara mesafenızı koyun sız de,kımsenın haddıne degıl o soruları sızze sormak. yaptıysa da koca senın koca,hesabını sana verır,mıllete degıl. ben senın yerınde olsam arabayı gozum gormez,hemen kıraya cıkarım.araba kredısı yerıne evımın kırasını rahatca oderım. emın ol huzur herseyden onemlı. evın araban olsa da huzurun yoksa gerısı boş. bir de sizin altınlarınızın durup durmadıgın mıllet nerden bılıyor? bence herkese ozelınızle ılgılı herseyı anlatmayın. mıllet once sıze uzulur,sonra acır,sonra da o konuyla ılgılı hep dedıkodu arar,laf almaya calısır sızden. siz esınızle bırbırınıze hesap verın,gerısı onemlı degıl. kayınvalıden de olsa bılezık ısteyıp de ona gebe kalma. bılezıgın yoksa takma,ben sevmıyorum takmayı dersın soranlara da. kımseye acıklama yapmak zorunda degılsın. cevre benım evıme ne mutluluk getırır,ne evımden mutluluk goturur, ben esımle ıyıysem mutluysam gerısı onemlı degıl.

Hic sevmem bilezik. Evlenince de satmayi dusunuyorum takmam ben pek oyle seyler. Biri sorunca da sevmiyorum derim eksiklik degil bence bu. Sevmiyorum takmayi de bitsin zaten elbet harcanicak mezara mi goturceksiniz bilezigi. Tasinursinuz insallah en kisa surede ve mesafenizi de koyarsiniz sanki caldin yedin bilezigini kadina bak

o arkadası da anlıyorum,herkesın aıle yapısı,cevresı,kulturu,beklentılerı farklı, o da ortama uyum saglamak zorunda kalıyor olabılır ama baskasına hesap vermek farklı bı boyut. bu bızım toplumun genel sorunu,aman cevre ne der,o ne der,bu ne der. ben kapımı kapatınca kendı aılem de esımın aılesı de dısarda kalıyor. ha bu aılelerı dısladık demek degıl ama bız once kendımızı dusunmek zorundayız eger evlendıysek. bız ıyı olursak,aıleler de ıyı olur.

canım inşallah tutunur bebeğin bir an önce bende hormon testi yaptırdım sonuçlarını götürmedim daha belki benimde aşılamayla olucak pko dan şüpheleniyorum inşallah yoktur ..
vasjinismus zaten başlı başına büyük bi sorun birde millet bilse ne yapardım bilmiyorum çok şükür kurtuldum artık

Hic sevmem bilezik. Evlenince de satmayi dusunuyorum takmam ben pek oyle seyler. Biri sorunca da sevmiyorum derim eksiklik degil bence bu. Sevmiyorum takmayi de bitsin zaten elbet harcanicak mezara mi goturceksiniz bilezigi. Tasinursinuz insallah en kisa surede ve mesafenizi de koyarsiniz sanki caldin yedin bilezigini kadina bak
öyle mumele yapması zoruma gitti gelse kendi dese güzelce anlıcam yine ben istediğimde vermiştide madem gönlün yok hiç verme bir hafta kp le kavga etmiş sanki bileziğini çalmışım gibi.bende zaten sorun dediğiniz gibi niye istersinki öyle birinden herkesi kendim gibi sanıyorum işte.

vajınısmus u da bılmemelerı ıyı olmus. herkes kotu nıyetlı yaklasıp canını sıkacak demıyorum ama ıyı nıyetle bıseyler soyleseler de bıle,bu durumlar hassas durumlar ya,sen unutmaya calıstıkca mıllet sordukca sen hatırlayacaksın. herkes o konuda bı anda uzman olacak,akıl verecekler sana, ıllakı cevreden o konuyla ılgılı kotu bı anı paylasacaklar.bosver bılmemelerı daha ıyı olmus. cunku bazı ınsanlar senınle ılgılı ıstedıgı her yorumu yapabılecegı dusunuyor ve bu da senın canını sıkabılır.

Yahu bileziğin yoksa yok, etraftakilerin söylediklerini neden takıyorsun ki sen? İnsanların ağzı torba değil ki büzelim. Böyle şeyler için kendini strese sokma, kayınvalideni de Allah'a havale et, hiç uğraşma :D

Benim hiç bileziğim olmadı. Zaten sevmiyorum kro işi bence :KK53:
Benim çocuğumda yok 4 senelik evliyim. Soranlara 'ben çocuk sevmiyorum' diyorum. Herkes gülüyo deli misin sen diyolar. :KK53: Ne bi laf sokabiliyolar ne de küçümseyebiliyolar. Çünkü çocuk olmaması eziklik değil. İstemiyorum zaten kim ne diyebilir? Bilezikte aynı mantık.. Yani elalemi salla.
Ayrıca şu devirde aileler pek yardımcı olmuyo. Eşin koskoca adam bi zahmet kendi evini açsın anne babasına bakmasın.. Kayınvaliden gösteriş yap diye bileziğini verecek değil. Ona kızma yani.
Bence bi an evvel toparlanın ayrı eve çıkın..

Bir bileziğin bu kadar eksikliğini hissetmen çok garip. Bu ayıp bir şey değil ki; herkesin durumu olmayabilir. Ama bunu dert edip de başkasının bileziğini ödünç almak bana hoş gelmiyor. Bu kadar bilezik özlemi çekiyorsan, eşine söyle, araba için ayırdığınız paradan sana bir bilezik alsın, araba alacağınız zaman bozdurursunuz.

öyle mumele yapması zoruma gitti gelse kendi dese güzelce anlıcam yine ben istediğimde vermiştide madem gönlün yok hiç verme bir hafta kp le kavga etmiş sanki bileziğini çalmışım gibi.bende zaten sorun dediğiniz gibi niye istersinki öyle birinden herkesi kendim gibi sanıyorum işte.
Mesafee. En temizi. Cok mecbur kalmadikca da kendi isini kendin yap kimseden bisey isteme. Ya basina kakarlar ya boyle sorun cikarirlar iste. Bilezik takmaya mecbur degilsin. İnsanlar ne dusunur diye yasama ben nasil mutlu olurum diye yasa

Back
X