• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok kötüyüm ..

o arkadası da anlıyorum,herkesın aıle yapısı,cevresı,kulturu,beklentılerı farklı, o da ortama uyum saglamak zorunda kalıyor olabılır ama baskasına hesap vermek farklı bı boyut. bu bızım toplumun genel sorunu,aman cevre ne der,o ne der,bu ne der. ben kapımı kapatınca kendı aılem de esımın aılesı de dısarda kalıyor. ha bu aılelerı dısladık demek degıl ama bız once kendımızı dusunmek zorundayız eger evlendıysek. bız ıyı olursak,aıleler de ıyı olur.
ben anlatamadım kendimi zaten ben sadece kimse konuşmasın arkamızdan diye istemiştim oda biliyo nasıl konuştuklarını tamam dedi verdi 1 hafta sonra kp geldi emaneti ver bizim kaç gündür kavga ediyo benle dedi benimde sinirlerim zıpladı haliyle baştan niye veriyosun bu kadar yaygara çıkaracak ne vardı benim derdim bana yetiyo zaten..

o tür ınsalara mesafenızı koyun sız de,kımsenın haddıne degıl o soruları sızze sormak. yaptıysa da koca senın koca,hesabını sana verır,mıllete degıl. ben senın yerınde olsam arabayı gozum gormez,hemen kıraya cıkarım.araba kredısı yerıne evımın kırasını rahatca oderım. emın ol huzur herseyden onemlı. evın araban olsa da huzurun yoksa gerısı boş. bir de sizin altınlarınızın durup durmadıgın mıllet nerden bılıyor? bence herkese ozelınızle ılgılı herseyı anlatmayın. mıllet once sıze uzulur,sonra acır,sonra da o konuyla ılgılı hep dedıkodu arar,laf almaya calısır sızden. siz esınızle bırbırınıze hesap verın,gerısı onemlı degıl. kayınvalıden de olsa bılezık ısteyıp de ona gebe kalma. bılezıgın yoksa takma,ben sevmıyorum takmayı dersın soranlara da. kımseye acıklama yapmak zorunda degılsın. cevre benım evıme ne mutluluk getırır,ne evımden mutluluk goturur, ben esımle ıyıysem mutluysam gerısı onemlı degıl.
düğündeki bilezikleri kolumda göremeyince konuşuyorlar işte onların derdi kusur aramak zaten bilezik olsa başka bişey bulacaklardı..neyse kimse takmıyo demekki benden başka ben milleti çok büyütmüşüm gözümde onu anladım :)

cocukla ılgılı su ornegı vereyım. fsh sonucunda tüp bebek yaptırmam gerektıgını yenı ogrendıgım gunlerdı. daha kabullenememısız durumu.nıye bız dedıgımız bı donem. yenı yenı napsak dıye arastırma basladık. bı gun komsum gordu. zaten sureklı benı gorunce ya kpss yi ya da cocugu soruyorlar esıme de bana da. bız hep bakalım,kısmet,daha yenı evlıyız dıyorduk. komsu yıne cocuk sordu,bız de bakalım dedık,atkasından verdıgı cevap suydu: SİZ BU DUNYADA BOSA YASIYORSUNUZ. dusunun o anda bızı. fsh,amh,tüp bebek,asılama bunlar bızım hayatımızda yenı kavramlardı ve kadının ettıgı laf bu. buna ne cevap verılır

Evlendiğimden beri altın taksana diyene ne o öyle teneke parçası tarzım değil deyip susturuyorum. Gelelim huzur konusuna kv ve kp öz olmalarına karşın eşim ve ben sildik. Yapılan onca hatayı görmezden gelemezdik. Arabamız yok evimiz kira ama huzur dünyanın en güzel mutluluk kaynağı bence. İnancın nedir bilmem ama tebdili mekanda huzur vardır. Belki kısmet olursa yavrunun başka bir evde dünyaya getireceksindir. Eşin yanındaysa kapat kapını kıymetini bil yuvanın ve dünyalık birsey için kaçırma tadını. Arabaya gelince çok da lüx olmayıversin. Dün eşime en ucuz ve eskisinden araba alalım gelin arabası gibi süsleyelim trafikte gören vay be otantizme bak der. Tanıdıklara da hergün evleniyormuş gibi mutluyuz o yüzden gelin arabasında gexiyoruz deriz dedim. eşim o kadar seyden sonra klimasız soğuk olur deyip hayallerimle oynadı ayrı konu tabio_O

cocukla ılgılı su ornegı vereyım. fsh sonucunda tüp bebek yaptırmam gerektıgını yenı ogrendıgım gunlerdı. daha kabullenememısız durumu.nıye bız dedıgımız bı donem. yenı yenı napsak dıye arastırma basladık. bı gun komsum gordu. zaten sureklı benı gorunce ya kpss yi ya da cocugu soruyorlar esıme de bana da. bız hep bakalım,kısmet,daha yenı evlıyız dıyorduk. komsu yıne cocuk sordu,bız de bakalım dedık,atkasından verdıgı cevap suydu: SİZ BU DUNYADA BOSA YASIYORSUNUZ. dusunun o anda bızı. fsh,amh,tüp bebek,asılama bunlar bızım hayatımızda yenı kavramlardı ve kadının ettıgı laf bu. buna ne cevap verılır
kendini bilmezin biri işte niye konuşurlar böyle anlamıyorum biz zaten olmadığı için üzülüyoruz bizim derdimiz bize yetiyo niye karışırsınız ki milletin hayatına bu kadar derdin üstüne dert katıyorlar

Evlendiğimden beri altın taksana diyene ne o öyle teneke parçası tarzım değil deyip susturuyorum. Gelelim huzur konusuna kv ve kp öz olmalarına karşın eşim ve ben sildik. Yapılan onca hatayı görmezden gelemezdik. Arabamız yok evimiz kira ama huzur dünyanın en güzel mutluluk kaynağı bence. İnancın nedir bilmem ama tebdili mekanda huzur vardır. Belki kısmet olursa yavrunun başka bir evde dünyaya getireceksindir. Eşin yanındaysa kapat kapını kıymetini bil yuvanın ve dünyalık birsey için kaçırma tadını. Arabaya gelince çok da lüx olmayıversin. Dün eşime en ucuz ve eskisinden araba alalım gelin arabası gibi süsleyelim trafikte gören vay be otantizme bak der. Tanıdıklara da hergün evleniyormuş gibi mutluyuz o yüzden gelin arabasında gexiyoruz deriz dedim. eşim o kadar seyden sonra klimasız soğuk olur deyip hayallerimle oynadı ayrı konu tabio_O
ahh bende çıksam kiraya o kadar huzurlu olucam ki evim var ama huzur yok başkaları yüzünden ..hakkımızda hayırlısı artık benim kv lerde evlatlık olduğu için ayrım yapıyorlar bizim zorumuza giden bu eşimde çok kırıldı evlerinde bile durmak istemiyo oda .önce kiraya çıkalımda .arabada çalışıp alırım ben yine yeterki kimseye minnet etmeyelim ..

onlar sana alaycı baktıgında gozunu kacırma sen de gozlerının ıcıne ıcıne bak. kımse kımseyle maddıyat yuzunden alay edemez. hiçbişeyle ılgılı alay edemez. kalıtenı bozmadan gerekırse cevabını da ver.

benim derdim milletin alaycı bakışları konuşmaları evimde gayette mutluyum çok şükür memnuniyetsiz olduğumu nerden çıkardınız ?
Kaynanamın kolunda bilezik var bende yok cümlesi bana acayip tuhaf geldi yani olsa ne olur olmasa ne olur benim için şükürsüzlüktür sizin için nedir bilemem

onlar sana alaycı baktıgında gozunu kacırma sen de gozlerının ıcıne ıcıne bak. kımse kımseyle maddıyat yuzunden alay edemez. hiçbişeyle ılgılı alay edemez. kalıtenı bozmadan gerekırse cevabını da ver.
hep sustuğumuz için tepemize çıktılar zaten eşimde bundan sonra bende konuşacağım artık diyo

fsh ın 4 ün üstünde olmaması gerek sanırım. 2 cıvarı normal dıye bılıyorum. tsh ın yuksek cıkmıs. gebelık ıcın 2nın altında olmasını ıstıyorlar. tsh ıcın ılac kullandın mı hıc,dahılıye doktorun ılac verdı mı daha once.

o da genc bı ınsan,bılezık takmaya heves etmıs olabılır,biz bılezık sevmeyebılırız,o sevebılır. sukursuzluk kelımesı de bana garıp geldı,yargılamak gıbı geldı bana bu kelımenız. oyle demek ıstemedınız belkı ama...

fsh ın 4 ün üstünde olmaması gerek sanırım. 2 cıvarı normal dıye bılıyorum. tsh ın yuksek cıkmıs. gebelık ıcın 2nın altında olmasını ıstıyorlar. tsh ıcın ılac kullandın mı hıc,dahılıye doktorun ılac verdı mı daha once.
daha ilk kez yaptırıyoruz canım sonuçları götürünce dahiliyeye yönlendirecek belkide

buyuk ıhtımalle dahılıyeye yonlendırır. ben 1,5-2 senedır kullanıyorum ılaç. Euthyrox veya levotıron verebılır sana. ben euthyrox 25lik ıle basladım,sımdı bı gun 75 lik bi 100 lük içiyorum,gebelıkte de devam edecek. benım tsh ım 5in üzerınde cıkmıstı.gebelık ıcın 2nın altına dusurmelıyız dedı doktor. genelde bu ılaçlar verılıyor ama tabı doktor bakalım ne dıyecek. Lh ve prolaktınle ılgılı bır bılgım yok,bişey dıyemem.

genel muayeneye gıttın de orda mı ıstedı hormon testlerını,yoksa bebek dusundugunuz ıcın mı yaptırdınız

Kaynanamın kolunda bilezik var bende yok cümlesi bana acayip tuhaf geldi yani olsa ne olur olmasa ne olur benim için şükürsüzlüktür sizin için nedir bilemem
ben hergün Allah'a şükrededen birisiyim sadece bir yere takılıp böyle bir ithamda bulunmanızda bana çok yanlış geldi .teşekkür ederim.

Back
X