Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde oradaki insanlarda gördüm bu baskıyı.ikiside değil niye sormuştun?
benim tarafında onlardan kalır yanı yok malesef ..genelde oradaki insanlarda gördüm bu baskıyı.
yemeye ekmeği zor buluyorlar ama araba alma derdindeler.
sen önce huzurunu düşün arkadaşım.
iş imkanın varsa çalış ki elalemi, halanı, teyzeni düşünmeye vaktin olmasın.
senin altının olsa ne olmasa ne, onlara ne faydası zararı olmaz.
sen insanları bu kadar takarsan genç yaşında dert sahibi olursun.
anne olmak istiyorsun madem, stres gebe kalmanın önündeki en büyük engel, bunu bil.
rahat ol, canını sıkanlardan uzak dur, sanane demeyi öğren.
eşinle dört duvar arasında mutluysan diğerlerini boş ver.
ya eşinle mutsuz olsaydın ne yapardın?
yat kalk dua et ki eşin senden yana, seninle beraber.
alındı ama kendi mobilyalarımıza harcadık ama hala herkes hesap soruyo eşime hovardalıkmı yaptınn diyolar öylemi gitti altınlar diye sorabiliyorlar işlerine geldiği yerden anlıyo herkes iştecevre cevre dıye mutsuz oluyorsun,sen evın ıcınde mutsuzken cevren bunu bılıyor mu,sana bı faydaları var mı,bırakın suu cevreyı artık. kapımı kapatınca o evde esım ve ben varız sadece,cevre bos. araba almayın,kıraya cıkın,araba yerıne huzurunuz olsun. araba sonra olur. ben de su gune kadar bır kere bılezık takmadım oldugu halde ama olmasa da asla ısteyıp de takmazdım. dugunde bılezık almadılar mı sana
Aynen oyle guvenme dostuna saman doldurur postunaonların ozel hayatı,neden soylesın adam aılesıne. esaslı adam olmasına gerek yok,normal bı ınsan zaten soylemez. ben asılama yaptırdım 2 defa,tutmazsa tüp yaptıracagım ama kımse bılmıyor,kımsenın bılmesıne gerek yok. bıldıklerınde gereksız yorum yapanlar olacaktır ıllakı,nıye ozelımı anlatıp gereksız sorulara maruz kalayım kı. herkese tek tek dert mı anlatacaksın. adam karım vajınusmus dese aılesıne,o ıllakı yayılacak ve ınsanlar ıyı nıyetle bıle olsa sureklı sorular soracaklar ve sen unutmaak ısterken sureklı hatırlayacaksın.
konuyu nereye bağladınız yaa ozaman kimse sıkıntısını yazmasın buraya.
evet gerçekten eşim yönünden çok şanslıyım karıştırmaz beni savunur hep ..annesi çocuk olmuyo bırak gitsin dediğinde bile ben eşimi seviyorum dedi annesine ..oda sıkıldı artık tartışmalardan kiraya çıkalım evimizde mutlu huzurlu yaşayalım diyo artık ..Ama kocan esaslı adammış
5 yıl vajinusmusu ailesine söylememiş
Kıymetini bil çok da evinize karıştırmaz ailesini gibi geldi
Sen de mesafeni korursan huzurlu olursun
canım inşallah tutunur bebeğin bir an önce bende hormon testi yaptırdım sonuçlarını götürmedim daha belki benimde aşılamayla olucak pko dan şüpheleniyorum inşallah yoktur ..onların ozel hayatı,neden soylesın adam aılesıne. esaslı adam olmasına gerek yok,normal bı ınsan zaten soylemez. ben asılama yaptırdım 2 defa,tutmazsa tüp yaptıracagım ama kımse bılmıyor,kımsenın bılmesıne gerek yok. bıldıklerınde gereksız yorum yapanlar olacaktır ıllakı,nıye ozelımı anlatıp gereksız sorulara maruz kalayım kı. herkese tek tek dert mı anlatacaksın. adam karım vajınusmus dese aılesıne,o ıllakı yayılacak ve ınsanlar ıyı nıyetle bıle olsa sureklı sorular soracaklar ve sen unutmaak ısterken sureklı hatırlayacaksın.
öyle mumele yapması zoruma gitti gelse kendi dese güzelce anlıcam yine ben istediğimde vermiştide madem gönlün yok hiç verme bir hafta kp le kavga etmiş sanki bileziğini çalmışım gibi.bende zaten sorun dediğiniz gibi niye istersinki öyle birinden herkesi kendim gibi sanıyorum işte.Hic sevmem bilezik. Evlenince de satmayi dusunuyorum takmam ben pek oyle seyler. Biri sorunca da sevmiyorum derim eksiklik degil bence bu. Sevmiyorum takmayi de bitsin zaten elbet harcanicak mezara mi goturceksiniz bilezigi. Tasinursinuz insallah en kisa surede ve mesafenizi de koyarsiniz sanki caldin yedin bilezigini kadina bak
Mesafee. En temizi. Cok mecbur kalmadikca da kendi isini kendin yap kimseden bisey isteme. Ya basina kakarlar ya boyle sorun cikarirlar iste. Bilezik takmaya mecbur degilsin. İnsanlar ne dusunur diye yasama ben nasil mutlu olurum diye yasaöyle mumele yapması zoruma gitti gelse kendi dese güzelce anlıcam yine ben istediğimde vermiştide madem gönlün yok hiç verme bir hafta kp le kavga etmiş sanki bileziğini çalmışım gibi.bende zaten sorun dediğiniz gibi niye istersinki öyle birinden herkesi kendim gibi sanıyorum işte.