KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Eşimle boşanmak istediğimi uzun zamandır söylemiştim, şu an ücretsiz izindeyim, iş hayatım biraz karışık, şu an maddi olarak boşanamam, mümkün değil
çünkü babamın evine gitmek benim için çok kötü olur, öte yandan eşimle bugün yine sıkıntı oldu, saçma sapan düşünceleri var ve 3 saat byunca konuştu, dır dır dır...
sonrasında annemi aradım, annem de telefon da ona bişi deyince iyice çıldırdı ve benden boşanmak istediğini, sırtında yük olduğumu, aile kızı alıp evleneceğini, çocuk yapacağını, ev işlerine daha vakıf biriyle evleneceğini,benim zavallı durumda olduğumu, benim artık iş sorunumla uğraşmak istemediğini,zaten yeni şubemde de insanlarla anlaşamayacağamı ve en uzak ilçeye gönderileceğimi söyledi durdu, çok ağır konuştu
oysa beni gidecek hiçbiryerim yok kızlar, boşanmayacağımı söyledim çünkü doğru zamanlama değil,öte yandan gerçekler bir kez daha yüzüme vuruldu, bizi yük olarak görüyor, şimdi ben bugün ne yapıyım, uçakla gitsek mi istanbula, bu onun için bir rahatlama olur sadece, öte yandan babam sıkıntılı biri bugün olmasa yarın mutlaka kavga edecektir.
kısacası kızlar evliliğin başından beri hep sıkıntı, düzelecek şeyler değil, ben de biliyorum ama boşanamam.öte yandan boşanmam için birçok hakarete uğradım, bu evlilikte ben veçocuğum hiç sahiplenilmedik, biz oğlumla ayrı bir hayatımın vardı, onun yalnız başına ayrı bir hayatı.
ben de evlilik hayatna uygun değilim, ev işi yapamıyorum, bulaşıklar günlerce bekler bazen, eve gelince evin düzenini kendide sağladığı oldu, bulaşıkları da yıkadı.ama evlenmeden önce ev işi yapmadığımı söylemiştim ve işimde sıkıntılarım olduğunu da söylemiştim.
ne yapacağımı bilmiyorum...ayda en az 3 büyük kavgamız oluyor ve bu seferki hakaretleri çok kötüydü, yine tekrarladı, boşanınca tekrar evlenebilirmişim vs
yani kızlar teorik olarak bu evlilik bitti, bir süredir evde kanka gibi takılıyordum huzurum vardı şimdi o da yok.beni yıldırmaya çalışıyor,
ne yapmalıyım
şu an öyle hissediyorum ki hiçbir sahibim yok, güvenecek kimsem yok, benim duygularımla ilgilenen, beni gözeten ve koruyan hiçkimse yok, yük olarak görülüyorum, çok acı bişi...daha önce bir ara yine baba evine dönmüştüm, babamla 3 aydan sonra tartışma yaşadık, orada da ait değildim hiçbir yere....

Öncelikle bu kadar aşağılanmaya izin verme. Sen kendine inanmıyorsun ki bu adamın karşısında güçlü durabilesin, ayakta durabilesin..

Bir süreliğine babanın yanına gitmeye mecbur gibi gözüküyorsun.

Bu sırada iş durumunu düzeltmeye bak. Ne iş yapıyorsun?

Öte yandan, eşin olacak kişi hırslanmış, öfkesinden bunca ağırlıkta konuşmuş, göremiyor musun?

Dur hele, kendine güvensene sen yahu!

Bu evlilik eşinin kafasında tamamen bitmiş. Artık uzatmaları oynuyorsunuz. Onun kafa yapısında ki eş sen değilsin. Evi bırakıp gitsen bir kere dahi seni aramayacak bu belli. Sevgi de yok. Sende babanın evine gitmek istemiyorsun. Ayrı bir eve çıkamıyorsun. Ev sizinse paylaşabilirsiniz parasını satıp.

Ama benim anlamadığım nokta. Bekarken iş yapmazdım o da biliyordu şimdi niye yapmıyorsun. Evlisin çocuğunda var. Günlerce bulaşık bekliyor. Bazen kocan topluyormuş. İş hayatında problemli. Ne işte tutunuyorsun ne evde. Afedersin ama hem çalışan hem evini toparlayan birçok bayan var. Sen neden böyle bir bayansın anlamadım.

Sonuçta eşin için bunlar sorun. Kendi hatalarına da bakmalısın.

çok aşağıladı seni istemiyorum dedi, babamın malı mülkü varmış, bana baksına getirdi.burada sığıntı gibi kaldım...öte yandan babamla yaşamak istemiyorum, kesinlikle istemiyorum.bekarken de anlaşamazdık anlaşamıyoruz, kendini aşağılatma derken yeter artık sus diyorum ama daha da ileri giderek daha da çirkin şeyler söylüyor.ne yapıyım ben gidiyimmi şimdi, aşk yok güven yok, pratikte evlilikte yok, cinsllik yok gitmeli miyim

tarafsız yazdım, kendi hatalrımı görebiliyorum.,iş hayatım iyi olmadı, sosyal fobi hastasıyım, olmuyor olmayacak
ev kira ama ben ondan ne arsasını ne arabasını isteyeceğim, istemiyorum, çünkü kendiparası ile aldı, yapamam...

Bir yerden başlamak lazım. Herkes güllük gülistanlık gelmiyor bir yerlere malesef.

Güneşli günler görmek için yağmura çamura katlanmak lazım yani.

Yabancılaşmış birinin yanında mı kalmak daha iyi, babanızla mı sizce ? Şartlar olgunlaşana kadar babanızla kalmanız daha iyi diye düşünüyorum, içinde olan sizsiniz, siz bilirsiniz

Bu raddeye geldiğim eşimle aynı evde kalmaya tahammülüm olmazdı, nolursa olsun.

ben sosyal fobiğim evimize gelen de yok, bundan da dert yandı, yenie vleneceği karısıyla çevre yapacakmış vs benim yüzümden çok soyutlanmış mış da mış...

Yahu bunu neden kendinize yapıyorsunuz?
Çalışıyormuşsun çek git hayatını yaşa... Kendi hayatını yaşamamak için bir sürü bahanen var.
Adam sana neler demiş. Nasıl devam ettiririm derdindesin.
Kendinize bunu mübah görüyorsunuz.
Biz ne desek değişmez.

eşimde dengesiz, aramız hep soğuk ama yine bir muahabbetimiz vardı, birden yağmur olup boşaldı, sel oldu birden anlayamadımolanları

ben sosyal fobiğim evimize gelen de yok, bundan da dert yandı, yenie vleneceği karısıyla çevre yapacakmış vs benim yüzümden çok soyutlanmış mış da mış...

Adama bak ya, çıldıracam. Hadi yemeğe bilmem neye laf ediyo da, zayıf noktalardan vurması da tam adice bi hareket. Yazık çok yazık, nispet yapar gibi konuşuyo bırbır.

Neden tedavi olmuyorsun? Sen kendi problemini çözmezsen eşin ne yapsın?
biz hiçbir zaman eş olamadık balayında 'benikullanıyorsun otelin yarı parasını sen ödeyeceksin dedi
hamile kaldım, 'boşanıp benden nafaka koparmak içinçocuk yaptın,boşanrsak nafaka istemeyeceksin dedi, tokat üzrine tokat yedim
kaçarak evlendik, evi ben kuracağımdemişti, ama buna da uymadı, ben de para koymalıymışım
sonra yeni evliydik, benzin parası, annemlere aldığı 100liralık hedyenin parası, gönderdiği çiçeğin parası alyans parası vs toplamda 1000 lira para istedi, vvermeyince de dövdü, hamileydim yine vs

boşanmaktan korkuyorum hem de çok bir belirsizliğe gidiyorum sanki yani kötü de olsa başımda bu adamın olması ele güne karşı olmalı, 3yılda boşandı diyecekler işin bşr de bu boyutu var

o da sıkıntılı biri ben benim gibi hanım istemezdim açık ve net ama o da çok kötü biri bence, en azından güvenilmez, her dediğini kullanır tam bir yılan aslında

Adama bak ya, çıldıracam. Hadi yemeğe bilmem neye laf ediyo da, zayıf noktalardan vurması da tam adice bi hareket. Yazık çok yazık, nispet yapar gibi konuşuyo bırbır.
akıl hastası da dedi, ben hkkımı helal etmiyorum.çok haakaret etti, şu an ağlıyoum...bu kadarnı hak etmedim.Allahtan aşık değilim kocama ya aşık olsaydım, bu da iyi bişi.

Daha önceki konuna da yazmıştım, kendi problemlerini çözmeden işte, eşte degistirsen mutlu olamazsın. Bu evliligon bitmesine senin daha fazla katkin olduğunu dusunuyorum. İşyerinde mutlu olmaya çalışıp sorunlarını eve getirmeseydin, ev islerini esinde yapıyormuş sende en azından elinden geleni yapsaydın, eve misafir alsaydin hem havanız değişir, çevremiz olurdu.
Hepimizin sorunları var önemli olan aşmaya calismak

Madem seni istemiyor alsın ceketini gitsin... ödesin nafakasını tazminatını. . Sonra ne mok yerse yesin.. neticede hasta bi çocuğun var onun düzenini bozamazsın.. eşine aynen böyle söyle.. bak o zaman parası gitmesin diye susacak..

en başta daha aynı eve çıkmadan kendi evimde hamileyken dayak yedim ben o zaman bu konuların hiçbiri yoktu, başta mantalitesi adamın şuydu çalışan kadınla evleniyim babası da varlıklı olsun oh düğün de istemedi takı da istemedi, ben hemen evleniyim bununla dedi, 2 ay içinde evlendik, kumar gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…