- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
çok aşağıladı seni istemiyorum dedi, babamın malı mülkü varmış, bana baksına getirdi.burada sığıntı gibi kaldım...öte yandan babamla yaşamak istemiyorum, kesinlikle istemiyorum.bekarken de anlaşamazdık anlaşamıyoruz, kendini aşağılatma derken yeter artık sus diyorum ama daha da ileri giderek daha da çirkin şeyler söylüyor.ne yapıyım ben gidiyimmi şimdi, aşk yok güven yok, pratikte evlilikte yok, cinsllik yok gitmeli miyimÖncelikle bu kadar aşağılanmaya izin verme. Sen kendine inanmıyorsun ki bu adamın karşısında güçlü durabilesin, ayakta durabilesin..
Bir süreliğine babanın yanına gitmeye mecbur gibi gözüküyorsun.
Bu sırada iş durumunu düzeltmeye bak. Ne iş yapıyorsun?
Öte yandan, eşin olacak kişi hırslanmış, öfkesinden bunca ağırlıkta konuşmuş, göremiyor musun?
Dur hele, kendine güvensene sen yahu!
Bu evlilik eşinin kafasında tamamen bitmiş. Artık uzatmaları oynuyorsunuz. Onun kafa yapısında ki eş sen değilsin. Evi bırakıp gitsen bir kere dahi seni aramayacak bu belli. Sevgi de yok. Sende babanın evine gitmek istemiyorsun. Ayrı bir eve çıkamıyorsun. Ev sizinse paylaşabilirsiniz parasını satıp.
Ama benim anlamadığım nokta. Bekarken iş yapmazdım o da biliyordu şimdi niye yapmıyorsun. Evlisin çocuğunda var. Günlerce bulaşık bekliyor. Bazen kocan topluyormuş. İş hayatında problemli. Ne işte tutunuyorsun ne evde. Afedersin ama hem çalışan hem evini toparlayan birçok bayan var. Sen neden böyle bir bayansın anlamadım.
Sonuçta eşin için bunlar sorun. Kendi hatalarına da bakmalısın.
çok aşağıladı seni istemiyorum dedi, babamın malı mülkü varmış, bana baksına getirdi.burada sığıntı gibi kaldım...öte yandan babamla yaşamak istemiyorum, kesinlikle istemiyorum.bekarken de anlaşamazdık anlaşamıyoruz, kendini aşağılatma derken yeter artık sus diyorum ama daha da ileri giderek daha da çirkin şeyler söylüyor.ne yapıyım ben gidiyimmi şimdi, aşk yok güven yok, pratikte evlilikte yok, cinsllik yok gitmeli miyim
ben sosyal fobiğim evimize gelen de yok, bundan da dert yandı, yenie vleneceği karısıyla çevre yapacakmış vs benim yüzümden çok soyutlanmış mış da mış...Bu evlilik eşinin kafasında tamamen bitmiş. Artık uzatmaları oynuyorsunuz. Onun kafa yapısında ki eş sen değilsin. Evi bırakıp gitsen bir kere dahi seni aramayacak bu belli. Sevgi de yok. Sende babanın evine gitmek istemiyorsun. Ayrı bir eve çıkamıyorsun. Ev sizinse paylaşabilirsiniz parasını satıp.
Ama benim anlamadığım nokta. Bekarken iş yapmazdım o da biliyordu şimdi niye yapmıyorsun. Evlisin çocuğunda var. Günlerce bulaşık bekliyor. Bazen kocan topluyormuş. İş hayatında problemli. Ne işte tutunuyorsun ne evde. Afedersin ama hem çalışan hem evini toparlayan birçok bayan var. Sen neden böyle bir bayansın anlamadım.
Sonuçta eşin için bunlar sorun. Kendi hatalarına da bakmalısın.
Neden tedavi olmuyorsun? Sen kendi problemini çözmezsen eşin ne yapsın?ben sosyal fobiğim evimize gelen de yok, bundan da dert yandı, yenie vleneceği karısıyla çevre yapacakmış vs benim yüzümden çok soyutlanmış mış da mış...
eşimde dengesiz, aramız hep soğuk ama yine bir muahabbetimiz vardı, birden yağmur olup boşaldı, sel oldu birden anlayamadımolanlarıBir yerden başlamak lazım. Herkes güllük gülistanlık gelmiyor bir yerlere malesef.
Güneşli günler görmek için yağmura çamura katlanmak lazım yani.
Yabancılaşmış birinin yanında mı kalmak daha iyi, babanızla mı sizce ? Şartlar olgunlaşana kadar babanızla kalmanız daha iyi diye düşünüyorum, içinde olan sizsiniz, siz bilirsiniz
Bu raddeye geldiğim eşimle aynı evde kalmaya tahammülüm olmazdı, nolursa olsun.
ben sosyal fobiğim evimize gelen de yok, bundan da dert yandı, yenie vleneceği karısıyla çevre yapacakmış vs benim yüzümden çok soyutlanmış mış da mış...
biz hiçbir zaman eş olamadık balayında 'benikullanıyorsun otelin yarı parasını sen ödeyeceksin dediNeden tedavi olmuyorsun? Sen kendi problemini çözmezsen eşin ne yapsın?
boşanmaktan korkuyorum hem de çok bir belirsizliğe gidiyorum sanki yani kötü de olsa başımda bu adamın olması ele güne karşı olmalı, 3yılda boşandı diyecekler işin bşr de bu boyutu varBunu kendine neden yapıyorsun? Sen kendin gibi biriyle evli olmak ister miydin onu düşün? Bu adamı bırak işine dön tedavi ol hayata sarıl. Herşeyden kaçıp saklanmak evinle ilgilenmemek işe gitmemek en kolayı sen kolayı seçiyorsun.
o da sıkıntılı biri ben benim gibi hanım istemezdim açık ve net ama o da çok kötü biri bence, en azından güvenilmez, her dediğini kullanır tam bir yılan aslındaBunu kendine neden yapıyorsun? Sen kendin gibi biriyle evli olmak ister miydin onu düşün? Bu adamı bırak işine dön tedavi ol hayata sarıl. Herşeyden kaçıp saklanmak evinle ilgilenmemek işe gitmemek en kolayı sen kolayı seçiyorsun.
akıl hastası da dedi, ben hkkımı helal etmiyorum.çok haakaret etti, şu an ağlıyoum...bu kadarnı hak etmedim.Allahtan aşık değilim kocama ya aşık olsaydım, bu da iyi bişi.Adama bak ya, çıldıracam. Hadi yemeğe bilmem neye laf ediyo da, zayıf noktalardan vurması da tam adice bi hareket. Yazık çok yazık, nispet yapar gibi konuşuyo bırbır.
akıl hastası da dedi, ben hkkımı helal etmiyorum.çok haakaret etti, şu an ağlıyoum...bu kadarnı hak etmedim.Allahtan aşık değilim kocama ya aşık olsaydım, bu da iyi bişi.
en başta daha aynı eve çıkmadan kendi evimde hamileyken dayak yedim ben o zaman bu konuların hiçbiri yoktu, başta mantalitesi adamın şuydu çalışan kadınla evleniyim babası da varlıklı olsun oh düğün de istemedi takı da istemedi, ben hemen evleniyim bununla dedi, 2 ay içinde evlendik, kumar gibiydiDaha önceki konuna da yazmıştım, kendi problemlerini çözmeden işte, eşte degistirsen mutlu olamazsın. Bu evliligon bitmesine senin daha fazla katkin olduğunu dusunuyorum. İşyerinde mutlu olmaya çalışıp sorunlarını eve getirmeseydin, ev islerini esinde yapıyormuş sende en azından elinden geleni yapsaydın, eve misafir alsaydin hem havanız değişir, çevremiz olurdu.
Hepimizin sorunları var önemli olan aşmaya calismak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?