KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

konu sahibinin durumu yazdigindan karisik,eski konularina bakin adam gercekten fazla sabirli bile davranmis

Bunları bilmiyorduk.Bizde burda ciddi ciddi yorum yazıyoruz. Te allammm.

Boşa yazıyoruz. Adam ne yapsın o zaman. Kadın yapışmış. Yinede şiddet olmamalıydı. Açacaktı davasını çekişmeli falan filan boşanacaktı adam.

Ufff kendi kendine bu eziyeti niye yapiyorsun? Hakaret etmesicok yanlis ama adam da hakli bence. Insan icine cikmiyorsun, tedavi olmuyorsun, isinle ilgili bir caban yok, evde bos bos oturuyorsun, ne desin adam simdi sana peki? Kendini onun yerine koy. Adami terk etmeyi bile beceremeyen bir kadina biz ne desek bos. Bir yerden basla artik ve kendi hayatini duzene sokmaya bak

Boşa yazıyoruz. Adam ne yapsın o zaman. Kadın yapışmış. Yinede şiddet olmamalıydı. Açacaktı davasını çekişmeli falan filan boşanacaktı adam.

siddet kismini okumadim,vurup dovme varsa cok cirkin ama adami banka karti gibi gorup masraflarimizi catir catir karsilayacak demek de cok yavan,kotu..

siddet kismini okumadim,vurup dovme varsa cok cirkin ama adami banka karti gibi gorup masraflarimizi catir catir karsilayacak demek de cok yavan,kotu..
duygu kalmadı bizde aşk yok güven yok, masraf dediğim bohem hayatı yaşamıyoruz, normal evin ihtiyaçları kötü de olsa evde yemek pişiyor kızlar...alkol sigara vs için paraistemiyorum, deligibigezmiyorum, kıyafet bile uzun zamanalmadım kendime ee si ne yani

eşimde dengesiz, aramız hep soğuk ama yine bir muahabbetimiz vardı, birden yağmur olup boşaldı, sel oldu birden anlayamadımolanları
Bence günlerce bulasik biriktirmek ya da ev işi yapmadığımi söylemiştim demek başlı başına sorun...açıkçası eşin iyi idare etmiş. ..insan isteme; sosyal fobim var..is yapma; e daha önce söylemiştim. ...işte sorun var ...bir kere kardeşim Bir evi yuva yapan kadındır. ..Eşim benim yaptığım işlerin hiçbirini becerip yapamaz ki doğal olarak normal hayat düzeni ve çocuklu bir evde hijyen sağlamak da sizin işiniz. ..hem ise gitmiyorsunuz evde nasıl vakit gecireceksiniz is yapmadan? Bence siz eşinizi bi anlamaya çalışın. ..tam tersi olsaydı adamı da topa tutardik değil mi?sizi uzun süre idare etmiş ve artık patlamış. ..BIR SILKELENIP KENDINIZE GELIN. ..NORMAL ISLER YAPMAK INSAN A IYI GELIR. ..SIZ I DE MUTLU EDER. ..BÖYLE OLURSANIZ BABA EVINDE DE GOZE BATARSINIZ. ...

çok kırıcı geldi yazdığınız
Neden? Sen kendi istediğin hayatı adama dayatırken, benim dediğim olacak ben istediğimde boşanacağım derken normal mi davranıyorsun?

Kendi eksiklikleriniz negatifliklerinizle adamın boynuna ilmeği geçirmişsiniz.

Normal bir evlilik hayatından haberiniz var mı?

Eş olmak ne demek biliyor musunuz?

Siz adamın boşanmak için attığı her adımı göğüslerken, ayrılmazken adam her yolu denemeye devam edecek. Şiddet hoş görülemez onu bile denemiş gibi görünüyor.

Her yönden vasat bir evlilik.

Psikolojik olarak tedavi olmuyorsunuz, vajinusmusuda yenmek için uğraşmıyorsunuz. Evle alakanız yok. İnsan görmüyorsunuz. İş yeri problemlerinizde eminim sosyal fobiden onuda eve getiriyorsunuz. Ne kadar sağlıksız bir ortamdan bahsettiğimizi anlamıyorsun çünkü sana normal geliyor muhtemelen.

Not: Hiç biri eşinin yaptıklarını haklı çıkartmaz. Bence sayenizde o da psikolojik olarak iyi değil.

Şiddet konusu hariç eşinizi haksız bulamadım kusura bakmayın. İş problemli, ev işi Yok, çalışamam, baba evine dönemem, tedavi olamam, evlenmeden söylemiştim iş yapamam vs. Malesef evlilik böyle bişey değil hanımefendi, kumar oynadım diyorsunuz ama kumarı eşiniz oynamış bence. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksanız neden evlendiniz ve bir de çocuk yaptınız?

o da başlangıçta da kötüydü, hamileyken bana vurduktan sonra psikiyatra götürdümonu, ona ilaç verdi, gebelikten sonra bana da sen de gelmelisin demişti

bunların hepsi düzelse de asıl sorun biz birbirimizi çok yıprattık en baştan beri, aşk zaten yoktu, şimdi saygı da yok hiçbişiyok

Keske bir silkelensen de kendine gelsen ,bak arkadas @Trubel ne guzel anlatmis
Sen kendin gibi biriyle evli kalabilir misin?
Cinsel sorunun var tedavi olmuyorsun, psikolojik sorunlarin var tedavi olmuyorsun, is hayatin sorunlu cabalamiyorsun, ev hayatin sorunlu cabalamiyorsun, evde kimseyi istemiyorsun, esinle yasayamiyorsun ama baba evine de donemiyorsun, kendin ayri eve cikip ayaklarin uzerinde duramiyorsun.

Soyle simdi samimi ol kendin gibi bir kocan olsa ister miydin? Boyle biriyle evli kalinir mi? Siddet hakaret asla olmamaliydi esin o konuda hatali ama geri kalan her konuda da hakli yerden goge kadar. Birak bosan da adam gercek bir evlilik yapsin sen de basinin caresine bak

aslında biliyor musun eşime de üzülüyorum, doğru söylüyorsun,şu an gerçektenağlıyorum

o da başlangıçta da kötüydü, hamileyken bana vurduktan sonra psikiyatra götürdümonu, ona ilaç verdi, gebelikten sonra bana da sen de gelmelisin demişti
Tamam adam sana vurdu. Hak etmedin. Adam kötü. Adam pislik. Adam rezalet. Adam insan değil. Adam adam değil.
Peki sen neden tüm bunlara rağmen oradasın? Para için. Çünkü kendi başına hiçbir şeyi yapamıyorsun beceremiyorsun. Yapmak için uğraşmıyorsun. Hem adamı hem kendini hergün tekrar tekrar mutsuzluktan öldürüyorsun.
Kusura bakma. Eşin haklı hemde çok haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…