- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Öncelikle bu kadar aşağılanmaya izin verme. Sen kendine inanmıyorsun ki bu adamın karşısında güçlü durabilesin, ayakta durabilesin..
Bir süreliğine babanın yanına gitmeye mecbur gibi gözüküyorsun.
Bu sırada iş durumunu düzeltmeye bak. Ne iş yapıyorsun?
Öte yandan, eşin olacak kişi hırslanmış, öfkesinden bunca ağırlıkta konuşmuş, göremiyor musun?
Dur hele, kendine güvensene sen yahu!
sen su surtunerek hamile kalan senelerdir kendi istegiyle vajinusmuslu yasayan uye degil misin?
kusura bakma adam seni fazla bile cekmis..
evde duzen yok,ev isi yok,seks yok,isyerindeki problemi de ustune eve tasima var
bosanmasan da adam kendine normal birini bulur,bari aldatilmadan rizanla bosan
sen su surtunerek hamile kalan senelerdir kendi istegiyle vajinusmuslu yasayan uye degil misin?
kusura bakma adam seni fazla bile cekmis..
evde duzen yok,ev isi yok,seks yok,isyerindeki problemi de ustune eve tasima var
bosanmasan da adam kendine normal birini bulur,bari aldatilmadan rizanla bosan
çok kırıcı geldi yazdığınız
Boşa yazıyoruz. Adam ne yapsın o zaman. Kadın yapışmış. Yinede şiddet olmamalıydı. Açacaktı davasını çekişmeli falan filan boşanacaktı adam.
Boşa yazıyoruz. Adam ne yapsın o zaman. Kadın yapışmış. Yinede şiddet olmamalıydı. Açacaktı davasını çekişmeli falan filan boşanacaktı adam.
Bunları bilmiyorduk.Bizde burda ciddi ciddi yorum yazıyoruz. Te allammm.
duygu kalmadı bizde aşk yok güven yok, masraf dediğim bohem hayatı yaşamıyoruz, normal evin ihtiyaçları kötü de olsa evde yemek pişiyor kızlar...alkol sigara vs için paraistemiyorum, deligibigezmiyorum, kıyafet bile uzun zamanalmadım kendime ee si ne yanisiddet kismini okumadim,vurup dovme varsa cok cirkin ama adami banka karti gibi gorup masraflarimizi catir catir karsilayacak demek de cok yavan,kotu..
Bunları bilmiyorduk.Bizde burda ciddi ciddi yorum yazıyoruz. Te allammm.
arkadaşım canım geçekten sıkkın yorumunu yaptın lütfen yıpratma daha fazla lütensimdi guncel oldu eski konusu bi bakin..
bence konu sahibi ultra bencil
Sizden bosaninca başkasıyla evlenicemmi diyor esinizben sosyal fobiğim evimize gelen de yok, bundan da dert yandı, yenie vleneceği karısıyla çevre yapacakmış vs benim yüzümden çok soyutlanmış mış da mış...
Bence günlerce bulasik biriktirmek ya da ev işi yapmadığımi söylemiştim demek başlı başına sorun...açıkçası eşin iyi idare etmiş. ..insan isteme; sosyal fobim var..is yapma; e daha önce söylemiştim. ...işte sorun var ...bir kere kardeşim Bir evi yuva yapan kadındır. ..Eşim benim yaptığım işlerin hiçbirini becerip yapamaz ki doğal olarak normal hayat düzeni ve çocuklu bir evde hijyen sağlamak da sizin işiniz. ..hem ise gitmiyorsunuz evde nasıl vakit gecireceksiniz is yapmadan? Bence siz eşinizi bi anlamaya çalışın. ..tam tersi olsaydı adamı da topa tutardik değil mi?sizi uzun süre idare etmiş ve artık patlamış. ..BIR SILKELENIP KENDINIZE GELIN. ..NORMAL ISLER YAPMAK INSAN A IYI GELIR. ..SIZ I DE MUTLU EDER. ..BÖYLE OLURSANIZ BABA EVINDE DE GOZE BATARSINIZ. ...eşimde dengesiz, aramız hep soğuk ama yine bir muahabbetimiz vardı, birden yağmur olup boşaldı, sel oldu birden anlayamadımolanları
evetSizden bosaninca başkasıyla evlenicemmi diyor esiniz
Neden? Sen kendi istediğin hayatı adama dayatırken, benim dediğim olacak ben istediğimde boşanacağım derken normal mi davranıyorsun?çok kırıcı geldi yazdığınız
o da başlangıçta da kötüydü, hamileyken bana vurduktan sonra psikiyatra götürdümonu, ona ilaç verdi, gebelikten sonra bana da sen de gelmelisin demiştiNeden? Sen kendi istediğin hayatı adama dayatırken, benim dediğim olacak ben istediğimde boşanacağım derken normal mi davranıyorsun?
Kendi eksiklikleriniz negatifliklerinizle adamın boynuna ilmeği geçirmişsiniz.
Normal bir evlilik hayatından haberiniz var mı?
Eş olmak ne demek biliyor musunuz?
Siz adamın boşanmak için attığı her adımı göğüslerken, ayrılmazken adam her yolu denemeye devam edecek. Şiddet hoş görülemez onu bile denemiş gibi görünüyor.
Her yönden vasat bir evlilik adam kendi hayatını yaşamak ister.
Psikolojik olarak tedavi olmuyorsunuz, vajinusmusuda yenmek için uğraşmıyorsunuz. Evle alakanız yok. İnsan görmüyorsunuz. İş yeri problemlerinizde eminim sosyal fobiden onuda eve getiriyorsunuz. Ne kadar sağlıksız bir ortamdan bahsettiğimizi anlamıyorsun çünkü sana normal geliyor muhtemelen.
Not: Hiç biri eşinin yaptıklarını haklı çıkartmaz. Bence sayenizde o da psikolojik olarak iyi değil.
bunların hepsi düzelse de asıl sorun biz birbirimizi çok yıprattık en baştan beri, aşk zaten yoktu, şimdi saygı da yok hiçbişiyokŞiddet konusu hariç eşinizi haksız bulamadım kusura bakmayın. İş problemli, ev işi Yok, çalışamam, baba evine dönemem, tedavi olamam, evlenmeden söylemiştim iş yapamam vs. Malesef evlilik böyle bişey değil hanımefendi, kumar oynadım diyorsunuz ama kumarı eşiniz oynamış bence. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksanız neden evlendiniz ve bir de çocuk yaptınız?
aslında biliyor musun eşime de üzülüyorum, doğru söylüyorsun,şu an gerçektenağlıyorumKeske bir silkelensen de kendine gelsen ,bak arkadas @Trubel ne guzel anlatmis
Sen kendin gibi biriyle evli kalabilir misin?
Cinsel sorunun var tedavi olmuyorsun, psikolojik sorunlarin var tedavi olmuyorsun, is hayatin sorunlu cabalamiyorsun, ev hayatin sorunlu cabalamiyorsun, evde kimseyi istemiyorsun, esinle yasayamiyorsun ama baba evine de donemiyorsun, kendin ayri eve cikip ayaklarin uzerinde duramiyorsun.
Soyle simdi samimi ol kendin gibi bir kocan olsa ister miydin? Boyle biriyle evli kalinir mi? Siddet hakaret asla olmamaliydi esin o konuda hatali ama geri kalan her konuda da hakli yerden goge kadar. Birak bosan da adam gercek bir evlilik yapsin sen de basinin caresine bak
Tamam adam sana vurdu. Hak etmedin. Adam kötü. Adam pislik. Adam rezalet. Adam insan değil. Adam adam değil.o da başlangıçta da kötüydü, hamileyken bana vurduktan sonra psikiyatra götürdümonu, ona ilaç verdi, gebelikten sonra bana da sen de gelmelisin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?