KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

boşanmadan evden gidemezmiş, akşam kapıyı açmazsam polis çağıracakmış vs, bizde hzuur bırakmıyor, eve bence de gelmemeli ama gelicek

mutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedim

S Sifremiunuttum2 'ye katılıyorum. Herkesi geç, kendin için ve çocukların için bir şeyler yap. Korkularını aş., tedavi ol. Düştüğün hatalara düşme, dik durmak için çabala. Kimseye muhtaç değilsin. Hatalı bi düşünceyle evlenmişsin fakat şimdi kendini güçlendirme zamanın, inşallah.hayırlısı.

tazminat istemiyorum ikimiz de yıprandık, çok iyi bir ev hanımı olamadım yeri geldi ev de süpürdü, tazminat istemiyorum ama kurumunun misafirhanesi de var geceliği 15liramı ne, keşke orada kalsa, ama neymişkalamazmış

Benim sorum "neden tedavi olmuyorsun?" idi. Bu anlattıkların eşinin öküz olduğunu gösterir boşanma sebebidir. Tedavi olmama sebebin değil.

Tedavi olmaman, sosyal fobiden dolayı boşanamadığın ortada.

Neden kendin için bir şey yapmıyorsun?

boşanma işini hemen o istedi diye anında yapmayacağım, ben istediğimzaman ve ben istediğim şartlarda olacak, iyi valla he hakaret etsin hem de boşansın, hayır ben belirleyeceğim ve o her akşam istemese de gelecek,evin masraflarını çatır çatır karşılayacak, o kadar basit değil,34 yaşında babaın yanına dönemem

dayak 2 yıldır yok
Dayak, hakaret eşinin karaktersizligi. Onlar normal bi r evlilikte dahi boşanma sebebi. Ancak hayata donmen için kendinle yuzlesmelisin

Eşinle empati yapıyorum, surekli isinden sikayetci, bunun için bile beni suclayan, evde iş yapmayan, herşeyi salmış, çevresi, arkadaşı olmayan hatta benimkileri de soyutlayan bir eş bende istemezdim. En önemlisi bunları düzeltmek istememen
Her konu açtığında tedavi ol diyoruz, duymamazlıktan geliyorsun.

ben tedavi olursam bu evlilik kurtulacak mı

mutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedim
Bu nasıl kafa ya psikolojik problemlerim var diyorsun iş yapmayı sevmiyorum diyorsun 5 çocuk istiyorsun. Önce tedavi olman gerekiyordu temelsiz bir şeye inşaa etmeye çalışmışsın. Ayrılmaktan başka çaren yok bunu kabullenmelisin. O adamın getirdiğini nasịl yiyebiliorsun en basiti?

benbilmiyorum neden ama boşanmaya hiç cesaretim yok yani şöyle bişi çok güvendiğim beni anlayan dinleyen çocuğuma da bakabilecek biri olsaydıi yanınd güvende hissettiğim ama yok böyle biri, arkam yok, tek başıma o kadar ağır geliyor ki herşey

bu ne demek
O adamın getirdiğini nasịl yiyebiliorsun en basiti?

Eski konularınızdan hatırlıyorum sizi. Eşinizle, işinizle problemleriniz vardı. Sizi kırmak istemiyorum ancak evliliğin bazı sorumlulukları var. Günlerce bulaşık evde beklemez. Yemek yapmadan karın doymaz. Bunları evlenmeden, ilk başta söyledim diyorsunuz. Öyle farz edelim, ancak işyerinde de sorunalarınızın olduğunu hatırlıyorum. Hatta görevlendirme hakkınız vardı ve ben görevlendirme ile iyi yerlere gelmiş kişileri anlatmıştım size ancak yine de olumsuzdunuz. Hani hiçbir şeyin ucundan tutup tırmanmak istemiyor gibiydiniz. Evladınız rahatsızdı onu da hatırlıyorum. Bu durum da evliliğinizi yıpratıyor. Ancak eşiniz açısından da düşünüyorum evde çok olumsuz durum var. En azından güzel bir sofra, düzenli bir ev bile bağlayabilir birini eve. Sağlık durumları sorunlu, çalışmak istemiyorsunuz o konuda sürekli şikayet, ev düzensiz. Neresinden tutulacak bu evliliğin? Siz annesiniz. İşiniz de memuriyetti sanırım. İşinize dönün, bir bakıcı tutun, babası da bebeğinizin nafakasını vermek zorunda zaten. Niçin bunları yaşamakta ısrar ediyorsunuz? Adamın nefretini kazanmışsınız. Bu hengame içinde yaşamayın lütfen. Gecenin üçünde sizi havalimanından bile almayan bir adamla kanka bile olunmaz aynı evde. İnsanlar korunaklı, uyumlu bir yuva arar. Bunu sağlayamıyorsanız, azad edin karşınızdakini.

Boşanma işini o istedi diye değil size bunları yaşatan adamdan kurtulmak için yani kendiniz için yapmalısınız.
Çocuğunuza hiç mi acımıyorsunuz? Çocuk için nafaka talep ederek ayrıl.
Olay para diyorsanız paranın karşılığı hakaret fiziksel ve psikolojik şiddet, mutsuzluk.
Hak ettiğine inandığın şey buysa; eşin sana bunu veriyor işte, hak ettiğini düşünüyor ve yapıyor...

ben tedavi olursam bu evlilik kurtulacak mı

Evlilik kurtulsun diye değil kendin için tedavi olmalısın ama cevaplarından pek tedavi olmaya niyetin yok gibi. Neden taşın altına sen de elini koymuyorsun? Tamam eşin karaktersiz bir insan ama onun karaktersizligi seni masum yapmaz. Çocuğun var en azından onun için kendini düzeltmeye çabalayabilirsin. Evde sorun işte sorun heryerde sorun. Tedavi olman gerekiyor.

Çalışan kadınsın neden sırtını elaleme dayamaya çalışıyorsun? Sırtını dik tut kimseye el açma.
Tedavi olmazsan herşey daha ağır gelmeye başlayacak.

Hemen o istedi diye yapmayacağım benim istediğim gibi olacak diyorsun ama sen onun istediği hiç bir şeyi yapmıyorsun,oh ne ala. Sosyal fobim var de insan isteme, evlenmeden söyledim iş yapamam de. Sen de sanki adamı kullanmışsın birseyden kaçmak için çocuk yapmak için. Üzgünüm ama evlilik böyle birşey değil. İki taraf ta birbirini mutlu etmeli. Sorumluluk alamamak en basiti.

sen su surtunerek hamile kalan senelerdir kendi istegiyle vajinusmuslu yasayan uye degil misin?
kusura bakma adam seni fazla bile cekmis..
evde duzen yok,ev isi yok,seks yok,isyerindeki problemi de ustune eve tasima var
bide sosyal fobin varmis simdi gordum.
adam mutlu olmak icin mi evlenmis cile cekmek icin mi?
bosanmasan da adam kendine normal birini bulur,bari aldatilmadan rizanla bosan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…