- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
mutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedimAğlamayın da,
Neden evlendiğinizi anlamadım şahsen?
boşanmadan evden gidemezmiş, akşam kapıyı açmazsam polis çağıracakmış vs, bizde hzuur bırakmıyor, eve bence de gelmemeli ama gelicekMadem seni istemiyor alsın ceketini gitsin... ödesin nafakasını tazminatını. . Sonra ne mok yerse yesin.. neticede hasta bi çocuğun var onun düzenini bozamazsın.. eşine aynen böyle söyle.. bak o zaman parası gitmesin diye susacak..
dayak 2 yıldır yokDayak falan da vamis, orayı okumamistim. İşine dört elle sarıldı, evini tut ve acil tedavi ne ve yeni hayatına başla.
mutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedim
tazminat istemiyorum ikimiz de yıprandık, çok iyi bir ev hanımı olamadım yeri geldi ev de süpürdü, tazminat istemiyorum ama kurumunun misafirhanesi de var geceliği 15liramı ne, keşke orada kalsa, ama neymişkalamazmışMadem seni istemiyor alsın ceketini gitsin... ödesin nafakasını tazminatını. . Sonra ne mok yerse yesin.. neticede hasta bi çocuğun var onun düzenini bozamazsın.. eşine aynen böyle söyle.. bak o zaman parası gitmesin diye susacak..
Benim sorum "neden tedavi olmuyorsun?" idi. Bu anlattıkların eşinin öküz olduğunu gösterir boşanma sebebidir. Tedavi olmama sebebin değil.biz hiçbir zaman eş olamadık balayında 'benikullanıyorsun otelin yarı parasını sen ödeyeceksin dedi
hamile kaldım, 'boşanıp benden nafaka koparmak içinçocuk yaptın,boşanrsak nafaka istemeyeceksin dedi, tokat üzrine tokat yedim
kaçarak evlendik, evi ben kuracağımdemişti, ama buna da uymadı, ben de para koymalıymışım
sonra yeni evliydik, benzin parası, annemlere aldığı 100liralık hedyenin parası, gönderdiği çiçeğin parası alyans parası vs toplamda 1000 lira para istedi, vvermeyince de dövdü, hamileydim yine vs
boşanma işini hemen o istedi diye anında yapmayacağım, ben istediğimzaman ve ben istediğim şartlarda olacak, iyi valla he hakaret etsin hem de boşansın, hayır ben belirleyeceğim ve o her akşam istemese de gelecek,evin masraflarını çatır çatır karşılayacak, o kadar basit değil,34 yaşında babaın yanına dönememBenim sorum neden tedavi olmuyorsun idi. Bu anlattıkların eşinin öküz olduğunu gösterir boşanma sebebidir. Tedavi olmama sebebin değil.
Tedavi olmaman, sosyal fobin olmasından dolayı boşanamadığın ortada.
Neden kendin için bir şey yapmıyorsun?
Dayak, hakaret eşinin karaktersizligi. Onlar normal bi r evlilikte dahi boşanma sebebi. Ancak hayata donmen için kendinle yuzlesmelisindayak 2 yıldır yok
ben tedavi olursam bu evlilik kurtulacak mıDayak, hakaret eşinin karaktersizligi. Onlar normal bi r evlilikte dahi boşanma sebebi. Ancak hayata donmen için kendinle yuzlesmelisin
Eşinle empati yapıyorum, surekli isinden sikayetci, bunun için bile beni suclayan, evde iş yapmayan, herşeyi salmış, çevresi, arkadaşı olmayan hatta benimkileri de soyutlayan bir eş bende istemezdim. En önemlisi bunları düzeltmek istememen
Her konu açtığında tedavi ol diyoruz, duymamazlıktan geliyorsun.
Bu nasıl kafa ya psikolojik problemlerim var diyorsun iş yapmayı sevmiyorum diyorsun 5 çocuk istiyorsun. Önce tedavi olman gerekiyordu temelsiz bir şeye inşaa etmeye çalışmışsın. Ayrılmaktan başka çaren yok bunu kabullenmelisin. O adamın getirdiğini nasịl yiyebiliorsun en basiti?mutlu olurum dedim, en az 5çocuk yaparım, benimde birilerimolur, çünkü kimseyleçıkmamıştım yaş 31 di,çocuk için zamanım geçiyordu bir kumar oynadım, boşansam bile çocuk bende kalır dedim
bu ne demekBu nasıl kafa ya psikolojik problemlerim var diyorsun iş yapmayı sevmiyorum diyorsun 5 çocuk istiyorsun. Önce tedavi olman gerekiyordu temelsiz bir şeye inşaa etmeye çalışmışsın. Ayrılmaktan başka çaren yok bunu kabullenmelisin. O adamın getirdiğini nasịl yiyebiliorsun en basiti?
Boşanma işini o istedi diye değil size bunları yaşatan adamdan kurtulmak için yani kendiniz için yapmalısınız.boşanma işini hemen o istedi diye anında yapmayacağım, ben istediğimzaman ve ben istediğim şartlarda olacak, iyi valla he hakaret etsin hem de boşansın, hayır ben belirleyeceğim ve o her akşam istemese de gelecek,evin masraflarını çatır çatır karşılayacak, o kadar basit değil,34 yaşında babaın yanına dönemem
Çalışmıyorsun, maddi olarak ayrılamam diyorsun yanlış mı anladım? E adamda sana bunu söylüyor gurursuzsun diyor eziyor.. öyle bir ortamda yediğin içtiğim göze batmıyor mu? Bunu gurur yapmıyor musun?bu ne demek
O adamın getirdiğini nasịl yiyebiliorsun en basiti?
ben tedavi olursam bu evlilik kurtulacak mı
Çalışan kadınsın neden sırtını elaleme dayamaya çalışıyorsun? Sırtını dik tut kimseye el açma.benbilmiyorum neden ama boşanmaya hiç cesaretim yok yani şöyle bişi çok güvendiğim beni anlayan dinleyen çocuğuma da bakabilecek biri olsaydıi yanınd güvende hissettiğim ama yok böyle biri, arkam yok, tek başıma o kadar ağır geliyor ki herşey
Hemen o istedi diye yapmayacağım benim istediğim gibi olacak diyorsun ama sen onun istediği hiç bir şeyi yapmıyorsun,oh ne ala. Sosyal fobim var de insan isteme, evlenmeden söyledim iş yapamam de. Sen de sanki adamı kullanmışsın birseyden kaçmak için çocuk yapmak için. Üzgünüm ama evlilik böyle birşey değil. İki taraf ta birbirini mutlu etmeli. Sorumluluk alamamak en basiti.boşanma işini hemen o istedi diye anında yapmayacağım, ben istediğimzaman ve ben istediğim şartlarda olacak, iyi valla he hakaret etsin hem de boşansın, hayır ben belirleyeceğim ve o her akşam istemese de gelecek,evin masraflarını çatır çatır karşılayacak, o kadar basit değil,34 yaşında babaın yanına dönemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?