• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

kocam boşanmakistemiyor, vazgeçmiş geneher zamanki gibişimdi suçlu ben miyim

hamile olduğumu öğrenmeye birlikte gitmiştik, test sonucu çıktı,5000 falan dı sanırım hcg, hamileyiminanamıyorum dedim, bir yanlışlıkolmalı, yarın doktora soralım demez mi, hastaedençıkıştabir de sigara yaktı, ben acayip mutluyum ama o acı acı gülüyor ve titriyordu, nisan ayıydı soğuk değildi yan,, eve geldik, çocuğun nasılolabileceğini araştırıyor, ne zaman olduğunu takvimlere bakıyor falan,çok rencide olmuştum,kendi adıma mutluydum, başarmıştık, tüp bebeğe gerek kalmamıştı ama o sadece şaşkındı.
Çok hastalıklı bi zihniniz var. Ben olsam ben de şaşırırım adam penisini sürtmekle baba olmuş. Tüp bebek ne alaka önce sen kendi vajinismus sorununu çözsene. Koca adam liseli bebeler gibi sürterek hayat yaşıyor.

Çok hastalıklı bi zihniniz var. Ben olsam ben de şaşırırım adam penisini sürtmekle baba olmuş. Tüp bebek ne alaka önce sen kendi vajinismus sorununu çözsene. Koca adam liseli bebeler gibi sürterek hayat yaşıyor.
bebek istiyordum yaşım30 un üzerindeydi ve çocuk olmasa tüp bebeğe gidicektim ne var bunda amagerekkalmadı tabi doğalyollarla çocuğum doğdu şükür

bebek istiyordum yaşım30 un üzerindeydi ve çocuk olmasa tüp bebeğe gidicektim ne var bunda amagerekkalmadı tabi doğalyollarla çocuğum doğdu şükür
O yol doğal değil bunun farkına varabilir misin bilmiyorum

kocam boşanmakistemiyor, vazgeçmiş geneher zamanki gibişimdi suçlu ben miyim

hamile olduğumu öğrenmeye birlikte gitmiştik, test sonucu çıktı,5000 falan dı sanırım hcg, hamileyiminanamıyorum dedim, bir yanlışlıkolmalı, yarın doktora soralım demez mi, hastaedençıkıştabir de sigara yaktı, ben acayip mutluyum ama o acı acı gülüyor ve titriyordu, nisan ayıydı soğuk değildi yan,, eve geldik, çocuğun nasılolabileceğini araştırıyor, ne zaman olduğunu takvimlere bakıyor falan,çok rencide olmuştum,kendi adıma mutluydum, başarmıştık, tüp bebeğe gerek kalmamıştı ama o sadece şaşkındı.
Yani şaşkın olması çok doğal.Mesela şu an bosanmaktan vazgeçme sebebi de sen değilsin bence.
Oğlumun psikilojisi bozulur annesine benzer diye bosanmiyor olabilir.
Ama seni sevmiyor kesinlikle yani bosanmaktan vazgeçti diye mutlu olmamalisin.
Bosanmayacaksan da şikayet etmeyi birakmalisin.

Ve konu sahibi ısrarla tedavi olmadığını ve olmayacağını dile getiriyordu açtığı konuda.
Asıl sorun bu kendisi burada sürekli kocasını şikayet ediyor ama aşırı bencil bir insan.
O bölgenin sadece çocuk doğurmak için olduğunu o nedenle tedavi gerek olmadigini söylemişti bir de.
Zaten adam muhtemelen bu nedenle çocuğu sahiplenmiyor iliskiye bile giremeden karisi hamile kalıyor şok olmuştur kesin.
Açtığı konular da aşağı yukarı aynı insanlardan ne duymak istiyor bilemiyorum artık.
İlişkiye giremiyor, işte çalışamıyor, ev işi yapmıyor daha da kötüsü tedavi olmuyor. Yapacak birşey yok. İnsanın kendi kendine ettiğini cümle alem toplansa yapamazmis

şaşkın olması kendisinin olan bir bebeği sorgulama hakkını vermez, bilim var evetmilyonda bir olasılık da olsa çocuk olma olasılığıvardı ve ben biliyordum, hamile kaldığımda Allaha şükür dedim, ne dualaretmiştim, kabul oldu, dünyaya yeni bir şahsiyet geldi,çok tatlı ve çok sakin çok akıllı uslu bir şahsiyet, biz yaptık müthiş bişi

Normal degilsin...cvplarından belli..acilen doktora gitmelisin...

hayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi
Ya senin kendine hayrın dokunmamış ki doğuracağın çocuklara nasıl dokunsun? Saçma sapan bir hayat yaşıyorsun ve düzeltmeye niyetin de yok. Nasıl bir kafa yaşadığını çözemedim.

hayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi
Çok bencil zavallı ve acınası. Sen ne vereceksin o çocuklara. Hep beklenti hep beklenti azcık da ben vereyim yok.

Back
X